Laagsteprijsgarantie
7.1
GoedScore uit

Over htop Jadhe

Bij htop Jadhe loop je 's ochtends zo met je slippers naar het strand, klaar voor een dag vol zon, zee en genieten. Dit familievriendelijke hotel in Calella biedt volop faciliteiten en een gezellige sfeer, zodat jij je meteen thuis voelt. Stel je voor: genieten van de warme zon op je huid en herinneringen maken die je nog lang bijblijven.

De ligging

htop Jadhe ligt in Calella, ongeveer 600 m van het strand Playa Calella. De locatie is ideaal voor wie wil genieten van de rust, maar toch dichtbij de levendige sfeer van de stad wil zijn. Wil je snel bij het zand en de branding? Je wandelt er in een paar minuten naartoe.

Dit lichte en gezinsvriendelijke hotel voelt als een warm thuishaven. Je loopt zo het zwembad en de speeltuin in, terwijl de bar en het restaurant voor gezellige dagen en avonden zorgen. Op het dakterras geniet je van een prachtig uitzicht op zee, lekker ontspannen in de bubbelbad. Tijdens je verblijf maak je gratis gebruik van Wi-Fi, en de vriendelijke staf staat altijd voor je klaar. Of je nu met kinderen bent of gewoon lekker wilt genieten, hier is alles voor een fijne vakantie.

Bij htop Jadhe kun je genieten van uitgebreide eetmogelijkheden in het buffetrestaurant of relaxen bij de bar. Ontbijten doe je met verse broodjes en een gevarieerd aanbod, ideaal om je dag goed te starten. Het restaurant is klaar voor allergieën en dieetwensen, zoals glutenvrij, vegetarisch of lactosevrij. Tijdens de maaltijden kun je genieten van drankjes, en ’s avonds worden er levendige live cooking shows gehouden. Een fijne plek om lekker te genieten.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals de sauna en whirlpool, kunnen tegen betaling zijn of alleen in het hoogseizoen open. Tot slot, voor extra service betaal je mogelijk een kleine vergoeding, maar je bent zeker dat je precies weet waar je aan toe bent. Zo ben je goed voorbereid en kun je onbezorgd genieten van je vakantie.

Tijdens een zonnige dag in het hotel raak je al snel in de vakantiemodus. De ligging is ideaal, met een korte, rustige wandeling naar de zee en een gezellige dorpse sfeer rondom. Het eten biedt ruime keuzemogelijkheden en wordt warm en snel bijgevuld, waardoor je steeds iets lekkers op je bord hebt. Voor kinderen is er genoeg animatie die echt leuk is en meevliegt met de feeststemming. Het zwembadje is klein, maar genoeg voor een verfrissende duik, en de bedjes zijn altijd beschikbaar. Dankzij het drankconcept geniet je zonder opstapeling van ruis en verspilling. Het hele gezin waardeert vooral de persoonlijke aanpak en de ontspannen sfeer. Zo wordt het een vakantie vol gezellige herinneringen en de ultieme beleving van puur genieten.

• 24 uur inchecken

Calle Maria Cardona s/n, E-08370
Website

7.1
GoedScore uit 7 reviews

Zonde van je geld om hierheen te gaan.
Door Hans op 24-08-2025

De wanden van de kamer zijn belachelijk dun.....
Een normaal gesprek van de buren is gewoon te volgen, huilende kinderen alsof ze bij jou in de kamer zitten.
Het eten van een 2 sterren hotel is vele malen beter dan wat hier geserveerd wordt.
Een schaaltje donkerbruin vlees moet kip voorstellen.
Stukken vis vol met graten, dat durf je dus niet aan je kinderen te geven.
Elke dag patat, nooit eens gebakken of gekookte aardappelen.
In andere hotels krijg je vaak mooi opgemaakte en heerlijke salades......dat hebben wij in 17 dagen niet voorbij zien komen.
Elke dag bakken vol met allerlei soorten pasta's, dat is toch wel het goedkoopste eten dat je aan kan bieden.
Bij het ontbijt was ham en kaas het enige wat goed was, de rest van de vleeswaren was te zout om op te eten.......
All inclusive moet je hier niet nemen, alleen wat frisdrank en bier, is aan meerprijs veel te duur en zonde van je geld.
Zoek voor je zuurverdiende geld een ander hotel

Goed hotel met wisselend eten
Door dennis op 12-08-2024

Prima hotel voor een week relaxen.
Animatie voor kinderen was okee, 's avonds wisselende animatie.
Eten was PRIMA! Ruime keuze, warm, werd goed aangevuld.
Overdag misten wij de "snackbar" dit was matig uitgevoerd en jammer dat de kinderen geen ijs konden pakken overdag.
Jammer dat er voor cocktails extra betaald moest worden.
Binnen 10 minuten loop je via het dorp naar de zee, dus dat is prima te doen. Zwembad was wel aan de kleine kant, hierdoor mocht je er niet met luchtbedden etc in. Wel voldoende bedjes beschikbaar, deur ging om 9 uur open om een bedje naar keuze uit te zoeken

Prima hotel om te verblijven
Door dennis op 04-08-2024

Net hotel, op zo'n 8 minuten rustig wandelen van het strand (langs het dorp).
Zwembad had wat groter gemogen, nu mag je niet met luchtbedden in de zwembad.
Verder gaan de deuren naar het zwembad om 9 uur open en dan zijn er altijd voldoende beschikbaar.
Eten, ontbijt, lunch en diner, allen in buffet vorm is PRIMA van kwaliteit, ruime keuze en alles wordt snel bijgevuld. De "snackbar" viel wel tegen, zelf een broodje hotdog of hamburger in een magnetron opwarmen.
Het drank concept moet je even aan wennen. Je krijgt een pasje waar je een beker voor krijgt welke je kan laten vullen. Het is dus niet even een lading drank halen wat uiteindelijk niet opgedronken wordt. Er is dus weinig verspilling, maar scheelt ook dat er geen luidruchtige mensen met teveel drank op rondlopen.
Helaas ontbrak het zelf ijs scheppen, waar kinderen met het warme weer toch graag gebruik van maken, dat was eigenlijk het grootste minpunt.
Goede animatie

htop Jadhe

Animatie tip top en gv of andere diëten proof
Door Lianne van Wijnen op 27-07-2024

Met meisje van 9 en jongen van 14.
Animatie was geweldig. Leuke dingen voor mijn dochter en mijn zoon deed veel mee maar keek vooral naar de dames van de animatie.
We zijn samen met mijn nieuwe partner en dochter gegaan die op een andere kamer naast ons zaten. Top geregeld. Bed wat smal om met 2 in te liggen. Konden wel een extra bed krijgen maar dan werd de kamer wat klein voor mijn gevoel. Super lieve mensen en misschien wel extra belangrijk mijn dochter moet glutenvrij eten. Was wel even wachten maar ze maakten alles wat ze maar wilde. Voor allergenen diabetes etc. Is het super geregeld, gewoon even vragen.
De animatie neem ik zeker graag mee op onze volgende vakantie! Alle lof.

Verouderd hotel zeker geen 4 sterren waardig
Door Jan op 13-09-2023

Hotel staat niet ver van het centrum en het strand ,het is een verouderd hotel wat wel onderhoud kan gebruiken ruikt muf bij binnen komst ,receptie niet echt klant vriendelijk.
Ontbijt en diner goed alleen jammer dat diner koud was, kamers erg gehorig buren kon je woordelijke verstaan zelfs hun sanitaire stop muren van karton lijkt wel .
En ja ook de kamers verouderd en onderhoud nodig , betalen voor een koelkast die je verwacht in een hotelkamer en 7 euro betalen voor gebruik .
Dakterras was voorzien van een prima terras met ligbedden bar en jacuzzi’s .
Wij boeken dit hotel zeker niet meer , hotel zeker geen 4 sterren waardig .

Wij hadden meer van het hotel verwacht ...
Door Cojodi15 op 18-08-2022

In augustus 2022 verbleven wij 5 nachten in dit hotel. Het is een wat ouder hotel, maar redelijk goed onderhouden. Medewerkers bij de receptie zijn vriendelijk. De hotelkamer voor 4 personen was gedateerd en klein. Helaas werkte de airco niet goed. De schoonmaak van de kamer was matig en de bedden lagen niet goed. Het eten in het hotel was redelijk. Ze doen hun best om elke dag een ander gerecht te bereiden. Het eten werd op een leuke manier gepresenteerd. Je eet in shifts. Bij het inchecken hoor je op welk tijdstip je mag eten. Het zwembad was saai en ook hier kom je de handdoeklegger tegen. Vreselijke eigenschap. Het hotel ligt gunstig ten opzichte van zee en centrum. Elke avond is er wel entertainment. Het hotel beschikt over een prachtige rooftop (alleen voor 18+, kinderen mogen het dak niet op). Er zijn verschillende wellness mogelijkheden zoals sauna en bubbelbad op de rooftop. De medewerkers van het hotel zijn vriendelijk.