Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over BLUESEA Marieta
Bij Hotel BLUESEA Marieta loop je zo met je slippers over het warme zandstrand. Dit gezellige aparthotel in Playa del Inglés straalt rust uit, terwijl je toch alles binnen handbereik hebt. Met comfortabele kamers, lekkere gerechten en en ontspannen sfeer zorgt dit hotel dat jouw vakantie direct begint te kriebelen. Hier wil je echt herinneringen maken.
De ligging
Hotel BLUESEA Marieta ligt centraal in Playa del Inglés, op ongeveer 150 meter van de bruisende strandboulevard. Het kilometerlange zandstrand is ongeveer 600 meter vandaan, perfect voor een eerste duik of lange wandelingen bij zonsondergang. In de buurt vind je de levendige amusementscentra Metro en Kasbah, op slechts 200 meter, waar je volop gezelligheid, winkels en eetmogelijkheden hebt. Dankzij de halte van het openbaar vervoer voor de deur haal je de rest van het eiland gemakkelijk in huis. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, hier begint je vakantie met een glimlach.
Je voelt je snel thuis bij dit aparthotel met 192 appartementen over 4 verdiepingen. Het meertalige personeel staat altijd klaar om je te helpen, en bij aankomst wacht je een welkomstdrankje. Alles is ingericht voor jouw gemak: gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes, een tv-ruimte, een bagagedepot, en gemakkelijke toegang met twee liften. De rolstoelvriendelijke faciliteiten maken het verblijf prettig voor iedereen. In de frisse buitenlucht geniet je van het grote zwembad met ligbedden, parasols en een poolbar. Wil je actief bezig zijn? Je kunt aqua-aerobics doen, tafeltennis spelen, of gebruik maken van het wellnesscentrum met sauna, massage en stoombad. Voor de kleine honger of een drankje staat de bar en het restaurant klaar, en de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende ontbijt- en dineermogelijkheden maakt je vakantie compleet.
Het hotel biedt een fijne selectie aan eet- en drinkmogelijkheden. Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag goed te starten, met vers brood, gekookte eitjes en fruit. Voor lunch en diner heb je de keuze uit verschillende opties, afgestemd op je wensen. Er is een restaurant en een bar, waar je in een gezellige sfeer kunt genieten van bijvoorbeeld lokale wijnen of verfrissende cocktails. Bij het all-inclusive concept zijn snacks, frisdranken, bier, wijn en lokale sterke dranken inclusief. De tijden verschillen per gelegenheid, meestal tussen 8.00 uur en 23.00 uur. Vegetarische, lactosevrije en glutenvrije maaltijden vraag je eenvoudig van tevoren aan, zodat iedereen kan genieten.
Je kunt rekenen op een goede voorbereiding voor je vakantie bij BLUESEA Marieta. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plaatse. Sommige faciliteiten kunnen afhankelijk van het seizoen of onderhoud gesloten zijn, bijvoorbeeld het wellnesscentrum of het zwembad. Handdoeken tegen betaling, en er geldt een borg voor sommige artikelen. Extra diensten zoals wasservice en medische hulp zijn beschikbaar, en je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes. Maar maak je geen zorgen: alles is goed geregeld, zodat jij zorgeloos kunt genieten van je vakantie aan de zonnige kust van Gran Canaria.
Vakantiegangers genieten volop van de gezellige sfeer in dit hotel. Ze waarderen de centrale ligging, vlak bij het strand en de levendige straten, maar vinden het ook fijn dat het rustig is voor wie wil ontsnappen aan de drukte. Het eten wordt als echt smakelijk en gevarieerd ervaren, vooral de vis en pizza’s brengen herinneringen aan zonovergoten dagen. Het zwembad, klein maar verwarmd, nodigt uit voor af en toe een pootje baden, terwijl het dakterras met zwembad perfect is voor ontspannen zonmomenten. De kamers zijn klein, maar fijn met uitzicht op zee of de duinen, en de balkons zorgen voor die extra zonnige touch. Het personeel wordt als vriendelijk en attent beschreven, waardoor je je meteen welkom voelt. Een fijne plek vol herinneringen en vakantiekriebels.
Liften
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 11 Avenida de Italia 11, E-35100 |
Website | BLUESEA Marieta |
BLUESEA Marieta
Fijn hotel, centraal in Playa del Inglés, eten goed, zwembad wat klein maar je hebt gelukkig een dakterras met zwembad, waar je kunt pootje baden. Spa en massage is een aanrader. Wij gaan zeker weer terug.
Fantastische vakantie in dit hotel, alleen voor volwassenen, in Playa del Inglés. We hebben hier een week doorgebracht en hebben een geweldige tijd gehad. We hebben enorm genoten van het zwembad, het strand en de rust. Het hotel heeft een buffetrestaurant met heerlijk en gevarieerd eten. We waren erg gecharmeerd van de pizza's. De kamer met zeezicht was fantastisch, met uitzicht op de duinen van Maspalomas. We hebben ook gebruik gemaakt van de spa, die klein maar erg gezellig was, en de massagetherapeuten waren erg vriendelijk. Over het algemeen is het hotelpersoneel erg vriendelijk en je merkt dat ze plezier hebben in hun werk. We raden dit hotel aan en hopen snel terug te keren. Heel erg bedankt.
Super wintervakantie in Branda Marieta. Wij vonden het eten heerlijk, heel uitgebreid en gevarieerd. Ook de spa hebben we erg gewaardeerd. We hebben er meerdere heerlijke massages gehad. Het hotel ligt vlak bij het strand, op slechts vijf minuten afstand. De kamer was klein, maar we vonden het balkon erg fijn omdat we bijna de hele dag zon hadden. Wij hopen binnenkort nog eens terug te keren naar dit hotel vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
BLUESEA Marieta
We verbleven dit weekend in dit hotel voor het carnaval van Maspalomas. Het was weliswaar wat prijzig, maar we hebben ons prima vermaakt. Het eten is heerlijk, het personeel is erg vriendelijk en attent en het hotel ligt op een uitstekende locatie, vlak bij het strand. Mijn kamer was een beetje klein, maar het balkon is erg fijn. Wij raden dit hotel aan voor een mini-uitje.
Het eten is erg goed, er is veel variatie, vooral vis, wat wij erg lekker vinden. De kamer is klein, maar heeft een balkon met uitzicht op zee. Onze kamer 421 was gedurende ons hele verblijf erg schoon en de handdoeken en lakens werden dagelijks verschoond. Het zwembad is klein, maar het water is verwarmd tot ongeveer 23-24°C. Tijdens onze vakantie van een week was het echter erg warm. Het hotel ligt centraal, aan een straat waar het 's nachts wat rumoerig kan zijn, maar het ligt op slechts vijf minuten lopen van Playa del Inglés. Er is een spa, maar die hebben we niet gebruikt. Er is ook entertainment in het hotel, maar wij vonden het niet leuk. Het personeel is erg aardig en vriendelijk. Wij raden dit hotel aan.
Wat een fijn hotel en wat een geweldige vakantie hebben we gehad. Hotel Marieta heeft aan al onze verwachtingen voldaan. We hadden mooi weer met veel zon, maar er was wel een beetje wind. Het hotel is een heel groot gebouw met een zonneterras op het dak. Het hotel beschikt over een poolbar, een nachtbar en een chill-outbar op het dak. Alle faciliteiten zijn zeer schoon en netjes. Het eten is zeer gevarieerd en er zijn verschillende thema-avonden. Wat we het leukst vonden was het ontbijt. Het personeel was erg vriendelijk en attent en Pabel, de entertainer, zorgde ervoor dat we veel plezier hadden.