Over Center Parcs Eifel
Bij Center Parcs Eifel wacht een stralende vakantie vol plezier en ontspanning. Je verblijft in comfortabele accommodaties temidden van een mooie omgeving, met volop faciliteiten voor jong en oud. Of je nu komt om te zwemmen, te fietsen of gewoon te genieten, hier gaat jouw vakantiekriebel meteen weer aan. Dit wil je echt meemaken!
De ligging
Center Parcs Eifel ligt in een rustige en prettige omgeving, perfect voor een ontspannen vakantie. Het is gemakkelijk bereikbaar en ligt dichtbij leuke uitjes en natuur. Of je nu vanuit Nederland of België komt, je fietst soepel in 5 minuten naar de gezellige dorpjes of de uitgestrekte bossen. Een ideaal startpunt voor je avontuur! De omgeving nodigt uit tot ontdekken en genieten, of je nu houdt van wandelen, fietsen of gewoon lekker ontspannen in de natuur.
Wanneer je bij Center Parcs Eifel bent, voelt het alsof je thuiskomt. De gezellige sfeer, de tuin en de speelplaatsen maken het verblijf super ontspannend. Met 460 kamers en faciliteiten zoals meerdere restaurants, een zwembadcomplex met waterglijbanen, wellness-opties en sportmogelijkheden is er voor ieder wat wils. Wat deze plek extra bijzonder maakt? De heel complete voorzieningen voor jong en oud. Of je nu een dagje sportief wilt doen of lekker wil relaxen, hier doe je alles in één verblijf.
Eten bij Center Parcs Eifel is genieten zonder zorgen. Je krijgt vers belegde broodjes bij het ontbijt, heerlijk verse producten en een veelzijdig avondbuffet. Met vier restaurants, een koffiehuis en een gezellige bar is er altijd wel iets lekkers te vinden. Of je nu zin hebt in een snelle snack of een uitgebreide maaltijd, je voelt je hier altijd welkom. Het eten is sfeervol, en de tijden maken dat je er altijd makkelijk tussenuit kan voor een gezellig moment.
Reken er op dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet zijn inbegrepen en ter plekke voldaan moeten worden. Sommige faciliteiten, zoals wellness en sport, kunnen extra kosten met zich meebrengen en zijn afhankelijk van het seizoen of het weer. Het verblijf is echter compleet uitgerust en voorbereid op jouw plezier. Zo weet je zeker dat je lekker onbezorgd op vakantie gaat en alles uit je verblijf haalt.
Vakantiegangers genieten van de prachtige ligging en de ruime, schone bungalows in een mooie omgeving. Het park straalt rust uit en biedt veel voor kleine kinderen, die zich er goed kunnen vermaken. De faciliteiten zoals het zwembad en het park zelf zorgen voor een gezellige sfeer, vooral voor gezinnen. Veel reizigers waarderen de wandelingen, leuke dorpjes en burchten in de omgeving. Ondanks wat kleine ongemakken blijft de herinnering aan de zonnige momenten en de frisse natuur overheersen. De bungalow is nieuw en van alle gemakken voorzien, perfect voor een ontspannen verblijf. De gezellige sfeer in de omgeving en de mooie wandelingen maken dat je je snel thuis voelt. Een vakantie vol herinneringen en gezelligheid, daar gaat het om.
24 uur inchecken
Bos: 10m
Meer: 500m
Adresgegevens | Am Kurberg, 56767 |
Center Parcs Eifel
We zijn op meerdere center parcs geweest, deze is echt wat kleinschaliger, minder restaurants, kleiner zwembad. Echter wel een mooi park en veel te doen in de omgeving, leuke stadjes, wandelingen, burchten enz.
Het huisje (nieuw 4 persoons) was ruim genoeg en alles aanwezig. Maar... het was verre van schoon, vloer vuil (chips, mm's, haren, stof), op de wanden spetters/vlekken.
Wij zijn er 4 dagen geweest en hebben ons prima vermaakt op en buiten het park, langer weet ik niet met kinderen of dat leuk is. Dan heb je op het park sowieso alles wel gehad.
Nieuw huisje netjes en schoon. Van alle gemakken voorzien.
Zwembad prima wel weinig omkleedhokjes lange rijen. Erg onhygiënisch.
De grote hal leuk maar echt rustig eten is er niet bij. Duur, voor de extra dingen moest je veel voor betalen.
Verder saai park hoog in de bossen.
Prachtige, schone bungalows in een mooie omgeving. Echter voor volwassenen is er weinig te beleven. De “ouderwetse gezellige CP Plaza” ontbreekt volledig zodat een bakje koffie met wat lekkers erbij of in de middag/avond gezellig borrelen met een hapje en een drankje op de Plaza geen optie is. Er zijn wel wat restaurants maar die zijn naar mijn mening ongezellig ingericht. Voor (kleine) kinderen zal het beslist een walhalla zijn, maar gezelligheid voor “een stel zonder kinderen” is er echt niet. Jammer, de volgende keer toch maar weer naar een Nederlandse CP!
Waar moet ik beginnen;
Huisje was op t eerste oog schoon echter, op de vloer bleef je vast plakken. Ongedierte bij binnenkomst, spinnen en hooiwagens, het zat er vol mee. Het servies en bestek was gewoon nog vies, dus meteen in de vaatwasser gegooid.Deuren die niet meer sluiten, en dat in een gerenoveerd huisje.... de bedden, een groot drama. Keiharde matrassen waardoor ik de laatste 2 dgn continu hoofdpijn had door de spieren in mijn nek die compleet in de knoop zitten. Op het moment van schrijven nog steeds last van.
Verder t feit dat je je hond mee mag nemen maar deze verplicht aangelijnd moet zijn ( wij hadden hier rekening mee gehouden en onze hond ten alle tijden vast gelegd) andere bezoekers namen het hier niet zo nauw mee dus continu vreemde losse honden om ons heen van buren. Dit gemeld de eerste dag maar NIKS mee gedaan door center parcs. Super dure supermarkt... nee voor mij een keer maar nooit weer.
Positief :Mooie ligging . Parc was schoon . Het personeelsadministratie onvriendelijk bij inchecken geen info hier is het bandje en nummer 144 en zoek het maar uit . Bij binnenkomst huisje afwasmachine nog warm en afwas erin messen vies in la . stoffig . Chloor smaak en reuk kranen . Kookplaat die nauwelijks werkte . Weinig bestek en borden en vuil nog . Winkel redelijk . Verse broodjes maar bepaalde dingen duur en personeel niet vriendelijk . Zwembad te klein weinig zitplekken en kinderen op soort lucht bedden terwijl het druk was je kon niet echt zwemmen 2 badmeesters die nauwelijks opletten . En drink eet gelegenheid dicht ( zet dan niet dat de bar open is op internet ) na 1/2 u maar gegaan Eetgelegenheden
Pizza en de pasta waren lekker daar personeel redelijk Burgers 15 euro belachelijk daar onvriendelijke bediening .baluba kant en klare troep koude pannenkoek en zeer onvriendelijk. Nooit meer . Niets verder te doen . Saai
Afgelopen juli in het park geweest.
+ Net aangelegd park,
+ mooie en schoon huisje.
+ Leuk zwembad waar het vaak rustig was.
+ Mooie omgeving met mooie plaatsen in tot maximaal 60 min reisafstand.
+ Bijna iedereen verstaat nederlands.
- tip griekrestaurant in Daun als je iets anders wilt dan snitzel.
- de matrassen in het huisje zijn extreem hard. Een tip uit een andere review opgevolgd en op de dekbedden gaan liggen (we hadden een eigen dekbed bij).
Het is aan te raden iets zachts mee te nemen wat je op het bed kunt leggen.
- bij zonnig weer wordt het erg warm boven in het huisje bij de slaapkamers, ramen open was niet mogelijk ivm wespen.
Tip neem of een horgaas mee die je voor de raam kunt plakken of een ventilator als er warm weer is voorspeld.