Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8

Over Bentheimer Hof

Niet ver van de Nederlandse grens ligt Bentheimer Hof Hotel. Het hotel heeft een gevarieerde keuken met vegetarische opties. Ook bij het ontbijt heb je veel keuze. De kamers zijn gezellig en beschikken over goede bedden. Het hotel ligt vlakbij het bos waar verschillende wandelroutes liggen. Ga zeker eens kijken in de burcht van Bad Bentheim.

Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer en de mooie, schone kamers in het oude stationsgebouw. Ze waarderen het lekkere eten, de leuke bar en het vriendelijke personeel dat voor een warm welkom zorgt. De authentieke details en moderne vormen brengen charme en rust samen, perfect voor een ontspannen weekendje weg. Het uitzicht en de wind die door het bos waaien maken de ervaring extra bijzonder. Veel reizigers voelen zich er meteen thuis, (weer) genieten van de kleinschaligheid en de landelijke setting. De eenvoudige, maar smaakvolle maaltijden geven een goede indruk van de gastvrijheid. Of je nu komt voor rust, natuurschoon of een knusse sfeer, hier komt die vakantiekriebel zeker bovendrijven.

• Airconditioning

FantastischScore uit 12 reviews

Wij van ZIMMER 29
Door Zimmer 29 op 29-09-2025

26_28 September 2025
Wij willen het team bedanken voor een GEWELDIG weekend.
Wij willen de andere teamleden niet tekort doen, maar ERWIN was een natuurtalent. Hij gaf ons als gast een speciaal gevoel. " Ben jezelf dan zijn wij dat ook" Mooi toch? Is alles een dikke 9? Nee, als pensionado's mogen de consumptie prijzen wel iets vriendelijker..

Geweldige ervaring, een echte aanrader
Door Jody op 30-05-2025

Geweldig leuk hotel, met mooie schone kamers, lekker eten, een leuke bar en zeer vriendelijk personeel, leuk dat een een oud stationsgebouw is

Geen 8.5 waard, geen luxe, niet aan te bevelen
Door Hammink op 07-10-2024

Behoorlijk tegen gevallen, kleine kamers, eten viel tegen en s’avonds werd verzocht naar onze kamer te gaan om 22.00 uur , je kon ook niets meer bestellen. Het hotel staat buiten de stad aan de bosrand, moesten we parkeergeld betalen van € 4,50 per nacht en de wagen stond gewoon tegen de bosrand waar iedereen kon parkeren zonder te betalen en liepen zo het bos in.

Fijne ligging, wel flink wat aandachtspunten
Door Rineke op 06-10-2024

Hotel met een prima locatie voor een rustig weekendje weg. Wel wat aandachtspunten:
- toilet in de badkamer is erg laag, bijna een kinder-wc
- zeepdispenser en toiletrolhouder beide lastig te bedienen
- op de kamer geen mogelijkheid om lekker te zitten: het (verder goede) bed heeft een verticaal houten 'headboard' met reliëf waar je niet prettig tegenaan kunt leunen, en de twee aanwezige stoelen zijn rechte eetkamerstoelen. De twee stoelen op het balkon waren groen uitgeslagen
- weinig bewegingsruimte in de ontbijtbuffetruimte, en geen ruimte om ergens je bord of dienblad neer te zetten als je iets wilt pakken
- het standaardmenu bij een arrangement (dus niet a la carte) is karig. Een half kommetje soep, een stukje vlees met veel saus, wat aardappelen en erg weinig groente, en een minidessert. Onze indruk was dat het standaard kant-en-klaar maaltijden waren die ter plekke waren opgewarmd
- er zijn een paar kamers met balkon, en dat balk

Heerlijk weekend weg op een fijne en mooie lokatie
Door Gerrrit Jan Arends op 09-09-2024

Hallo Michael, Erwin en Stephan, voor de zoveelste keer was ons verblijf bij jullie weer fantastisch, wederom een zeer hartelijke ontvangst en een heerlijk verblijf, dank hiervoor.
Zeer geslaagd vonden wij de geupdate kamer, heel smaakvol gecombineerd met deels de authentieke details als mede de moderne vormgeving.
Wij kunnen dan ook een ieder aanraden om hier bij jullie een weekeind of vakantie te boeken.
Wij zien jullie eind van dit jaar nogmaals veel succes de komende tijd, tot gauw.
Hertelijke groet,
Gert-Jan en Gaby Arends

Wij zijn maar 1 nacht gebleven
Door Kathleen op 30-08-2024

Kamer was klein en ongezellig, leek helemaal niet op de kamer op de website. Felle lichten en vervelende geluid van badkamer fan. Kamer werd ook niet schoongemaakt. Het eten vonden we matig, vooral het ontbijt. 's Avonds moet je tussen 6 en half 7 eten, en daarna is er helemaal niets te beleven. Het (Nederlands sprekend) manager is vriendelijk maar vaak onvindbaar. Toen ik op zoek ging naar iemand voor handdoeken voor het thermaalbad, klopte ik (na best lang zoeken en wachten) op de keukendeur.... en werd toegeschreeuwd door zeer kwaaie boomlange Duitser die maar bleef schreeuwen tegen mij, al zei ik dat hem niet verstond. Wij hadden voor 2 nachten betaald maar zijn na een nacht weggegaan.