Over Landal Marina Lipno
Voor de sportievelingen is Landal Marina Lipno in Nad Vltavou erg geschikt. Het grote watersportaanbod, de skigelegenheden en de dichtbijzijnde sauna en fitness houden je hier bezig. Op loopafstand ligt een overdekt zwembad waar je tegen betaling in kunt. Het park ligt tegenover de skipistes en in de buurt vind je ook een supermarkt.
Veel vakantiegangers vinden het park geweldig en prijzen de netheid ervan. De gerenoveerde appartementen vallen in de smaak door hun luxe uitstraling, heerlijke bedden, ruime opzet en de grote keuken met koel/vriescombinatie. Daarnaast wordt de ligging van het park, met een supermarkt om de hoek, gewaardeerd. Ondanks het slechte weer, biedt een mooi en luxe verblijf comfort en een prettige ervaring. Dit alles draagt bij aan een vakantie waarbij de positieve aspecten de overhand hebben voor diegene die de juiste keuzes maakt binnen het park.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Lipno nad Vltavou 310, CZ-38278 |
Landal Marina Lipno
Als je een appartement boekt via een andere site dan de landal site krijg je een aftands oud appartement wat aan renovatie toe is. Dit word je niet van te voren mede gedeeld dus je kijkt naar de plaatjes en ziet een mooi gerenoveerd appartement. Je komt er aan en dan is het een flinke tegenvaller. Heel jammer. Verklaring van de receptie snap ik maar heel slecht dat landal deze samenwerking heeft en niet vermeld in de advertentie van in ons geval voordeeluitjes. Dat het om de niet gerenoveerde appartementen gaat. Al met al zou ik er dus niet nog een keer naar toe gaan. Echt landal onwaardig om dit via deze wegen aan te bieden en niet open te zijn over kwaliteit huisje als je via deze weg boekt.
Het was een heerlijke week, maar het begon slecht. Er was deze week een sport festival, waar ons niks over verteld was tijdens het boeken. Let hier écht op als je wil boeken voor augustus. Het gaat de hele dag en avond door met keiharde muziek of gepraat door microfoon en is écht keihard! Zaten in bungalow 329 en konden buiten niet normaal praten of boek lezen.
Bij receptie aangegeven en die gaven aan dat dit de hele week zou duren. Ze hadden nog gebeld met organisatie of volume ook omlaag kon, maar helaas. Dus gevraagd of we een andere plek konden krijgen, anders wilden we vertrekken. Was echt niet te doen. Gelukkig werden we goed geholpen en kregen we appartement toegewezen. Daar geluid stuk minder hoorbaar, al was het nog wel echt aanwezig.
Verder gelukkig kunnen genieten van mooi uitzicht, lekker kunnen zwemmen en voor onze zoon van 4 was er genoeg te doen! Zwembad stelt weinig voor.
Huisjes enkel schoon op het oog en niet rolstoel/kinderwagen vriendelijk! Je moet een ijzeren trap op om boven te komen. Toilet enkel op 1e verdieping en hier kom je door een houten trap op te lopen die je van 2 appartementen verderop nog hoort, net zoals je eigenlijk alles hoort van de buren. Appartementen zijn zèèr gedateerd verder. Deuren van glas.
Het (mini)zwembad en (mini)binnenspeeltuin tegen betaling, let wel €10.- PER UUR! Voor de binnenspeeltuin betaal je ook per volwassene, en per uur ook ongeveer €10.- met kind!
Kopje koffie drinken bij de haven kan. Wel pas om 11.00. Het restaurant serveert “magnetron eten”. Pasta pomodoro ook geen aanrader, dit is gewoon pasta met soep.
Er vindt momenteel een festival?! plaats op het pleintje van het park. Het is 23.00 en het geluid gaat ècht niet normaal hard. Als we dit geweten hadden waren we nooit gegaan in deze periode!!
Ik had samen met mijn zoon een gerenoveerd appartement geboekt. Een mooi een best luxe verblijf. Heerlijke bedden en een mooi ruim verblijf. Grote keuken en grote koel/vriescombi Helaas was het weer erg slecht en dan is het best een puzzel om wat leuke dingen te vinden.
Park zelf netjes. Coop supermarkt om de hoek alleen erg jammer dat de Tsjechen het vertikken om ook maar een woord Engels of Duits te spreken. Dat verwacht je toch wel in deze omgeving die het van toerisme moet hebben. Erg stug volk. Dacht dat Nederlanders stug waren maar hier kunnen ze er ook wat van. Minpunt dat de verlichting op het park pas om 21:00 uur aangaat. Het is dan al een uur stikdonker.
Ten eerste een geweldig park. Maar wij raden iedereen af om een appartement te huren v.a nummer 400 tot 600. Dit ivm met de vreselijke muziek van de Fruitismo ( smoothie, ijs tent) deze tent moet volgens hun website om 10.00 uur open en om 19.00 dichtgaan maar de werkelijkheid is 8.00 uur tot bijna 22.00 uur. Er mag best muziek gedraaid worden maar de decibellen zijn af en toe niet te harden. Als wij dit van te voren hadden geweten hadden we iets anders geboekt. Heel jammer want laten we wel wezen je betaald een hoop geld om hier vakantie te houden.
Niks mis met de appartementen maar,
Wij zitten op nr 560 en we horen de hele dag harde muziek van de fruitisimo.
Een een of ander smoothie tent die vanmorgen al om kwart over 8 begon.
Nu is het 9 uur 'savonds en de klote muziek staat nog aan.
Dus niet de 400 nr en 500 nr en 600 huren.. U bent gewaarschuwd!