Laagste prijsgarantie

8FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8

Over Campofelice Camping Village

Ruime staanplaatsen aan het Lago Maggiore in Zwitserland bij Camping Campofelice. Je vindt hier weliswaar geen zwembad, maar wel een meer met leuke attributen voor de kinderen. Ook kun je bij het meer een bootje huren of suppen. Op loopafstand van het winkelcentrum of ga met de gondel de bergen in voor een wandeling.

Vakantiegangers zijn dol op de prachtige ligging van de camping aan het Lago Maggiore, omgeven door schitterende planten en mooie lanen. Ze waarderen het super schone sanitair, het fijne zwembad met ligbedjes en de leuke animatie. Ook de nabijheid van winkels en de mogelijkheid tot uitstapjes naar Italië voor voordeliger boodschappen en eten vallen in de smaak. De camping biedt ruime plekken en wordt gewaardeerd om zijn netheid. Het is een echte aanrader voor een vakantie waarbij de schoonheid van Zwitserland gecombineerd wordt met de charme van Italië, ondanks de hogere kosten die men in Zwitserland kan verwachten.

• BBQ toegestaan

• Dinerclub

• EC-kaart

Via Brere 7, CH-6598

8FantastischScore uit 97 reviews

Dure camping, maar dan krijg je ook wat.
Door Gerjo Zomer op 09-09-2024

Fijne camping met keurig ontvangst. 50% Nederlandse bezetting. Fantastische ligging aan het Lago Maggiore. Winkels dichtbij, maar vooral belangrijk, Italië dichtbij. Want alles is goed en wel, maar Zwitserland is hartstikke duur. Dat weet je, maar de confrontatie met sommige prijzen is dan toch wat pijnlijk. Mooie ruime plek, camping zelf supernetjes en schoon. Prima sanitair wat ook goed werd bijgehouden. Veel dingen ook te doen in de omgeving, maar neem dan wel voldoende geld mee. Prima zwembad, wel wat klein. Voetbalveld ligt afgelegen. Animatie niet heel denderend en veel in het Duits. Wil je bezoekers ontvangen dan betaal je de hoofdprijs.

Komen zeker terug !
Door Peggy op 19-08-2024

Zeer mooie camping met zeer mooie plaatsen aan het meer. De plaatsen zijn heel ruim en toch zijn ze voor sommige Nederlanders nog te klein en zetten ze de tent op uw plaats terwijl je even weg bent. Mooi ruim zwembad en heel vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de receptie. Koopcentrum op wandelafstand. Eventjes wennen aan de naburige vlieghaven, heel veel helikopters en kleine vliegtuigen. Maar s nachts is het stil. Komen zeker no terug.

Één keer en nooit weer Campofelice
Door Ph op 18-08-2024

We hadden een comfort plek geboekt voor 3 personen, zijn uiteindelijk gearriveerd met 5 personen. Kregen te horen dat we allemaal in de caravan moesten slapen, er mocht geen tentje voor de kinderen opgezet worden. Waren de regels in het district….
Onze plek was notabene 14x8 mtr.
Onvriendelijk ontvangen bij de receptie en de manager liet ons de regels nog eens zien.
Na gesprek met de manager werd het voorstel gedaan om de aanbetaling terug te betalen en te gaan staan op naastgelegen camping. Ze hadden al gebeld voor ons, hier was een plek vrij, waar wel een tentje bij mocht….
Uiteindelijk gingen ze akkoord dat we het tentje op gingen zetten onder de luifel van de caravan. Na alles opgezet nog vrije ruimte van 40m2.
Wat een gedoe.
Verder mooie camping met schoon zwembad. Staat van sanitair prachtig maar slechte hygiëne, wordt alleen ‘s morgens schoongemaakt. En dat voor €150,- per nacht.
Voor ons één keer maar nooit weer.

Campofelice Camping Village

Wow wow wow, super camping
Door Maaike Brink op 08-08-2024

Wow, wat een fantastische camping.
Prachtig gelegen aan het Lago Maggiore.
Dit is echt het mediteranee van Zwitserland.
Sanitair super schoon, ik heb op een camping nog nooit zoiets gezien.
Prachtige planten en mooie lanen.
Fijn dat er een zwembad is waar je ook heerlijk af kan koelen met fijne ligbedjes.
Leuke animatie, restaurants, winkel, bootverhuur en div.
En wordt echt op toegezien dat je stil vent na 23.00.
Boodschappen deden wij net over de grens ( Lidl) in Luino.
Half uurtje rijden, mooie route en de moeite waard om wat boodschappen te doen voor een paar dagen of te combineren met de markt op woensdag.
Uiteten kan je ook in div restaurants. Tip, doe dat ook nét in Italië. Bijv in Cannobio
Zwitserland is gewoon echt mega duur.
Wisten we van tevoren.
Zeker geen massale camping. Ik heb ze wel eens 4 x zo groot meegemaakt.
Echt een anrader!!
1 nadeel. Alles in Zwitserland is duur.

Te doen
Door D op 10-08-2023

Het is een mooie maar massale camping, hutje mutje naast elkaar. Ondanks ruime plekken pakt iedereen tot aan de grens van de plek hun ruimte in als je pech hebt. Best sneu. Sanitair heel keurig. Dure camping, maar dat is heel Zwitserland. Dus daar moet je wel rekening mee houden. Animatie geen gebruik gebruik van gemaakt omdat alles in het Duits is en dat is niet te doen voor onze kleine kinderen. Strandje heel fijn.
Of wij hier nog eens naartoe zou gaan? Twijfel.. en anders een andere plaats op de camping.

Top camping!
Door Elin op 06-08-2023

Mooie overzichtelijke camping. Super schoon sanitair! Prima zwembad. Betaalsysteem is wat minder. Speelgelegenheden waren leuk, maar wel jammer dat er alleen Duitstalige animatie is. En nog een aanrader: Kom op 1 augustus, want dan wordt de nationale feestdag van Zwitserland groots gevierd!
Wij hebben een super leuke tijd gehad!