Laagsteprijsgarantie

8.2
FantastischScore uit 90 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Wilhelm Tell is zeer goed en mooi!
Door Oudsbergen op 01-09-2025

Zeer mooie camping met alle faciliteiten in het Limburgse Opglabbeek - Oudsbergen. Hier kan je gezellig en rustig genieten. Mooie ligging ook met veel fiets- en wandelmogelijkheden. Veel nieuwigheden ook: Spraypark, grote binnenspeeltuin, mooie taverne, nieuwe vakantiechalets, nieuw sanitair, enz.

Genoten van onze kleinkinderen
Door Rene B op 01-09-2025

Wij hebben een leuke tijd gehad met onze kleinkinderen. Nieuw zwembad is super leuk. Zeker een meerwaarde voor de camping. Terrein zelf is proper, zeer netjes. Speeltuin is ook geweldig. Personeel behulpzaam en vriendelijk.
Camping is zeker een aanrader voor gezinnen/grootouders met jonge kinderen.
Wij komen zeker nog eens terug want de omgeving is ook mooi om te fietsen

mooie glampingtenten
Door fam K op 21-08-2025

Wij hebben verbleven in een glampingtent. Leuke mooie tenten met alle comfort. Bedden sliepen lekker.
Kinderen hebben zich reuze geamuseerd in het spraypark / zwembad ! In de ochtend gingen ze lekker knutselen met de animatie en 's avonds deden ze ook nog lekker spelletjes met de kinderen. 's Avonds is het ook lekker rustig op de camping, geen rondhangende jeugd (zoals wij op anderen campings hebben meegemaakt). Wij raden deze camping zeker aan bij gezinnen met jonge kinderen.

in één woord 'GENOTEN'
Door Isa B op 19-08-2025

Wij hebben 10 dagen gelogeerd een een chalet. Chalets zijn nieuw en waren goed gepoetst.
Auto kan gemakkelijk bij chalet staan. Ontvangst vriendelijk en behulpzaam (ook door eigenaresse, heel vriendelijke vrouw). Zwembad is gewoon TOP, kinderen waren er niet weg te slaan ! Spraypark is de MAX.
Animatie is OK. In de avond is het lekker rustig op de camping zodat je voldoende nachtrust hebt.
Dit is nog eens een camping (in tegenstelling tot anderen) de uitbaters optreden als de regels niet nageleefd worden en zo hoort het ook. Het zijn de kampeerders die zich niet aan de regels houden en denken dat ze alles mogen de boel verzieken. Team Wilhelm Tell, doe zo verder wij komen terug en bevelen je aan iedereen aan !

Fijne luxe camping
Door Mandy Jaspers op 16-08-2025

Mooie luxe camping met toeristenplekken, seizoensplekken en jaarplaatsen. Er zijn chalets, glampingtenten en kamers te huur. Groot buitenzwembad. Dit jaar vernieuwd met mooi spraypark. Er is een kleiner binnenbad. En mooie grote speeltuin.
Goed en schoon sanitair. Wil je extra luxe kun je een privé badkamer gebruiken met ligbad. Duidelijk regels waarnaar ook gehandhaafd wordt indien ze niet nageleefd worden, dit zie je zelden.

Leuk, rustige camping !
Door Matz R op 12-08-2025

Wij hebben een fijne vakantie gehad. Kinderen hebben zich geamuseerd.
Animatie was leuk. Wij stonden op een comfortplaats deze waren voorzien van stroom en water en waren groot genoeg. Personeel en eigenaars zijn vriendelijk en behulpzaam in tegenstelling wat hieronder staat. maar vooraleer je over iemand iets schrijft moet je ook schrijven wat je zelf hebt gedaan ! Wij hebben gezien hoe directie werd uitgescholden en daarna zeggen ze nog wij zullen wel een negatieve review schrijven. Maar zelf doen ze dingen die niet kunnen. Gedraag je gewoon en hou je aan de campingregels en je hebt geen problemen. Maar er zijn helaas mensen die altijd denken dat de camping van hun is en geen rekening houden met anderen.
Wij hebben GENOTEN en vinden de regels van de camping TOP. Hier kan je 's avonds tenminste genieten van de RUST en STILTE. Wij komen zeker nog eens een keertje terug ! Doe zo verder !