Laagste prijsgarantie

4.7MatigScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Oostappen Vakantiepark Hengelhoef

Net over de grens bij Maastricht ligt Oostappen vakantiepark in Hengelhoef (België). Het zwembad is een groot waterparadijs met glijbanen, grote bubbelbaden, een golfslagbad en wildwaterbaan. Verder zijn er creatieve animatie activiteiten en feesten. Het is gezellig druk met veel gezinnen met kinderen. Maastricht is vlakbij!

Veel vakantiegangers vinden hun rust in de mooie en schone accommodatie, ondanks dat deze wat ouder is. De reactie op klachten is snel; missende items worden dezelfde dag nog geleverd. Het personeel wordt geprezen om hun supervriendelijkheid. Zelfs als niet alle glijbanen in het zwembad werken, blijft zwemmen een heerlijke ervaring. Daarnaast wordt de inzet van het personeel om de toiletgebouwen schoon te houden, ondanks de uitdagingen, zeer gewaardeerd. De vriendelijkheid van de receptiemedewerkers, vooral bij het oplossen van problemen zoals stroomuitval, wordt als top ervaren. Al met al hebben de vakantiegangers zich prima vermaakt, ondanks enkele ongemakken.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• Binnenzwembad

Tulpenstraat 141, B-3530

4.7MatigScore uit 2416 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Fijne vakantie gehad en zeker voor herhaling vatba
Door Eeik op 02-10-2024

Perfect als je rust zoekt mooi en schone accommodatie oud maar schoon en zeker bruikbaar.

Redelijk verblijf.
Door Marco op 23-08-2024

Wilde toch met eigen ogen ervaren na alle negatieve reviews te hebben gelezen. Caravan was redelijk. Miste van alles maar werd dezelfde dag nog gebracht. Receptie en personeel supervriendelijk. 2 glijbanen in het zwembad werkte niet maar toch heerlijk gezwommen. Na een vechtpartij op het park waarbij een meisje 2 x tegen het hoofd getrapt werd en met een ambulance werd afgevoerd werd bepaald door de beheerder dat alle partijen van het park af moesten. Het slachtoffer is met haar familie idd van het park gegaan maar de dader liep nog vrolijk rond. Vond dat heel slecht. Dader hoorde ook bij een groep van ongeveer 30 personen. Waren heel intimiderend en zorgde voor meer overlast.

Ogezond
Door Bianca op 09-08-2024

Niks deugt er caravan stuk niet schoon niks compleet schimmel en waren met meerder en elke caravan was slecht vloeren rotbedden doorgezakt personeel onvriendelijk zwembad niet alles in werking en op maandag en vrijdag pas om 14.00 open

Massa is kassa! Bah
Door Wendy van der Linden op 09-08-2024

Wil je naar een afgeleefd park met vieze en kapotte mobilehomes en een zwembad waar bijna alle glijbanen + de wildwaterbaan het niet doet? Bijna 2 uur moet wachten op een uitsmijter en een soepje? Dan ben je bij camping de Hengelhoef aan het juiste adres!
We zijn hier en jaar of 7 geleden geweest en toen was het ietsje beter! We zaten in een mobilehome waar nog niet was schoongemaakt.. de etenswaren en vieze ondergoed lagen nog in onze “chalet”
De hele douche vol met schimmel, en bijna alles kapot. Na geklaag bij de receptie waar een rij van hier tot Tokio stond met nog veel meer klagende gasten werd ons huisje in de avond nog “schoongemaakt” de schimmel was i.i.g. wel weg gelukkig!
Wij hebben serieus nog nooit zo slecht geslapen als daar.
de “bedden” (harde plank met heel dun doorlegen matrasje) lagen zo hard dat je gebroken uit je bed komt.
De “tv” was een beeldbuisje met veel ruis en 5 zenders.

Achterstallig, maar te doen.
Door Tho op 05-08-2024

We waren een aantal geleden ook al eens op dit park geweest en hebben het destijds ervaren als prima. Wij hebben vooraf dan ook niet de recensies gelezen, maar dat had ons keuze waarschijnlijk ook niet beïnvloed.
Ja, er is achterstallig onderhoud, daar kun je niet omheen. Een wildwaterbaan en een waterglijbaan waren al geruime tijd uit de roulatie. Bij binnenkomst in het zwembad valt het rood-witte lint op dat om de lockers is gehangen, niet echt uitnodigend.
Het toiletgebouw probeert men echt goed schoon te houden. De medewerkers zijn meerdere malen per dag bezig om deze schoon te maken. Maar ja, sommige parkgebruikers houden er rare manieren op na en laten zelf de boel niet netjes achter. Hoe kun je dit dan schoonhouden?
In de periode dat wij er zaten hebben we 2 x stroomuitval gehad vanwege het slechte weer. Dit werd keurig door de vriendelijke receptiemedewerker opgelost, top!
Op zich hebben we ons prima vermaakt.

Ontzettend jammer van zo’n slecht park
Door Evert v. d. Broek op 03-08-2024

Ongelooflijk hoe je zo’n mooie camping kan laten verslonzen. Kleedkamers kapot, kluisjes niet te gebruiken, helft van de douches stuk, wild water baan dicht, glijbaan dicht, toiletten slecht en stuk.
Op ontzettend veel plekken geen onderhoud gedaan, ook in het huisje zelf.
Dekens en kussens mogen wel eens vernieuwd worden.
Winkel gaat open wanneer ze het zelf willen en is maar voor de helft gevuld. Prijzen zijn absurd (5 eur voor bos spaghetti).
Prachtig meer en zwembad als alles goed zou werken.