Over Sunparks Oostduinkerke aan Zee
Bij Sunparks Oostduinkerke aan Zee zit je zo met je slippers uit en gaat het genieten meteen beginnen. Dit gezellige resort ligt direct aan het strand en biedt alles voor een zomerse ontsnapping. Stel je voor: wakker worden met de zilte zeelucht, de zon die je huid kneedt en je dagen vol plezier doorbrengen in een lekker verwarmd zwembad en actieve buitensporten. Dit wil je echt meemaken!
De ligging
Sunparks Oostduinkerke aan Zee ligt in Oostduinkerke, direct aan het strand. Je wandelt zo de duinen over en staat binnen een paar minuten met je voeten in de zee. De bereikbaarheid is goed, je rijdt simpelweg vanaf de snelweg naar de accommodatie toe. In de omgeving vind je talloze mogelijkheden voor leuke dagjes uit, zoals fietsen door het groene landschap, vissen of gewoon lekker struinen langs de kust. Je krijgt spontaan zin om je slippers aan te trekken en die frisse zeelucht te voelen, klaar voor een vakantie vol ontspanning en avontuur.
Sunparks Oostduinkerke aan Zee voelt als je eigen vakantiehuis, maar dan met alle gemakken binnen handbereik. Je verblijft in een comfortabele kamer met een eigen woonkamer, keuken en badkamer. Het is ideaal voor gezinnen of groepen die graag hun eigen meal plannen, want de keuken is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. De frisse terrassen bieden een fijne plek om na een dag actief genieten te relaxen. Het resort beschikt over een binnen- en buitenzwembad, een leuke speelplaats en meerdere sport- en wellnessfaciliteiten zoals een sauna en massage. Voor de sportievelingen zijn er tal van buitenactiviteiten, van tennis en golf tot waterfietsen en paardrijden. Alles straalt rust en plezier uit, waardoor je je meteen thuis voelt en vol energie aan je vakantie begint.
In Sunparks Oostduinkerke aan Zee geniet je van lekker eten zonder poespas. Het restaurant serveert elke dag een gevarieerd ontbijt en avondbuffet, perfect om je dag energiek te starten of af te sluiten. Daarnaast is er een gezellige koffiebar waar je verse koffie en lekkere snacks kunt halen. Wil je liever zelf koken? De keuken in je accommodatie is helemaal compleet met een koelkast, fornuis, magnetron en koffiezetapparaat. Het is heerlijk om op je terras je verse broodjes te bereiden of die eerste zonnestralen te vangen met een kop koffie. ’s Avonds zet je de tafel klaar en geniet je van goede, eenvoudige maaltijden in een ontspannen sfeer.
Je verblijft in een omgeving waar de meeste faciliteiten het hele jaar door open zijn, maar sommige zijn afhankelijk van het seizoen of weer. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals de wellness of bepaalde sportactiviteiten, kunnen extra kosten met zich meebrengen. Ook is er gratis Wi-Fi, maar de snelheid kan wisselen. Parkeren is gratis en er is voldoende plek voor je auto. Zo ben je goed voorbereid op je ontspannen vakantie bij Sunparks Oostduinkerke aan Zee, klaar om volop te genieten zonder verrassingen.
Vakantiegangers genieten vaak van de gezellige sfeer op de park, met ruime huisjes die prima passen bij een kleurrijke familie. Ze waarderen de ligging dicht bij de zee, waardoor je snel in de zon zit of pootje bade. Ook vinden ze de activiteiten leuk, zelfs bij minder weer, en kunnen ze makkelijk de omgeving verkennen voor een hapje eten of leuke uitstapjes. Het park heeft een authentieke uitstraling, waar je je snel thuis voelt. Ondanks wat ouderdom en kleine gebreken, laten vakantiegangers zich niet weerhouden en genieten van de ontspanning en de herinneringen die ze maken. Een zonnige, ongedwongen sfeer en dat gezellige vakantiegevoel blijven altijd hangen.
Hotelkluis
Visa
Mastercard
Adresgegevens | 158 Polderstraat 158, B-8670 |
Sunparks Oostduinkerke aan Zee
Wij hebben een 8 persoonhuisje (opa&oma, mijn man en ik, 5 kinderen van 15, 13, 11, 2 en 1 jaar. Allereerst het huisje, aftands en krakkemikkig,dat zijn we wel gewend maar geen theeglazen, deuren die boven niet dicht gaan en geen traphekjes. Het is een enge trap, we hebben 2 kinderen bij van 1 en 2 jaar. Ik ben vaker hier geweest en ook cp de haan (zelfde huisjes) hadden altijd een traphekje. Maar nu dus niet. Onze ondernemende peuter van 2 moet noodgedwongen dus beneden slapen omdat wij bang zijn dat ze uit der babybed klimt en ze de deuren open kan maken, die overigens al niet dicht kunnen, heel bizar.Het extra campingbedje die we uiteindelijk kregen past onze 1 jarige maar net in.De vloer was ook nog erg vies, aan de zijkant lagen zelfs glasscherven, als je bij de receptie komt schrijven ze alles op maar doen er niks mee. Mijn man had ook het hoofdkantoor nog gebeld maar worden van t kastje naar het muurtje gestuurd. Waardeloos park!
Weekend verbleven op dit park, vooraf gezien de vele negatieve revieuws wat bevooroordeeld op pad.
We hadden een exclusive huisje (4 persoons) geboekt, ik weet niet waar men normaliter op vakantie gaat
maar de beoordelingen met een 1 slaan nergens op, wij zijn op meerdere CP parken geweest, tuurlijk
kan er her en der een lik verf gebruikt worden, maar mijn ervaring is heel erg positief, keurig park,
ook het buffet was prima, meer als genoeg keuze voor kinderen en volwassenen, huisje was erg schoon.
Park prima, huisje ook, algemene ervaring goed, buffet prima, laat je aub niet leiden door de mening van anderen!!
Personeel erg vriendelijk, al met al prima weekend en het park verdiend een compliment !
Ook dat mag ook wel een gezegd worden!
Sommige mensen zijn wel heel negatief. Het is inderdaad een ouder park maar nog steeds leuk.
De minpuntjes.. zijn de matrassen en de zetel in het huisje. Ok de huisjes kunnen een schilderbeurt gebruiken maar los daarvan is alles heel netjes zowel de huisjes als het park zelf!! Mooie ruime huisjes voor een scherpe prijs!! De activiteiten zijn leuk, ook bij minder weer is er voldoende om je mee bezig te houden. Ligging top, dicht bij de zee. Wij kwamen voor de 3 de keer en ik zou zeker nog terug komen. Als het eten je niet bevalt zijn er eetgelegenheden in de buurt.
Voor ons was het opnieuw een leuk weekend.
Nooit meer, enige wat ik kan zeggen. Vuil, vies, vochtig, schimmel, kleedkamers zwembad stinken als een beerput, 120€ betaald voor buffet met 2 kinderen..waren er met 2 honden.. eten zou ik nog niet aan mijn honden geven. Alles verschrikkelijk duur voor hetgene wat er is en krijgt. Hygiene dikke 0, van activiteiten voor de kinderen dilke 0.. zijn elke dag buiten het park activiteiten gedaan en gazn eten om toch maar niet in het park te verblijven.. echte zonde van je geld en zeker omdat we vroeger dan voorzien naar huis zijn gegaan op vraag van de kinderen.. heel teleurstellend..
Heel onhygiënisch en verouderd park. Schimmel in de huisjes, ruikt heel muf, tuin niet afsluitbaar dus niet handig met kleine kinderen. Zwembad te vies voor woorden wederom zwarte schimmel rand in het bad. 2 van de 3 glijbanen stuk ga zo maar door. Prijs kwaliteit ver onder de maat. Vragen teveel geld voor zo’n achterhaald en slecht onderhouden park.