Laagste prijsgarantie

5.6VoldoendeScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Center Parcs Park De Haan

Een vakantie naar Center Parcs Park De Haan biedt ook diverse voordelen voor gezinnen: Strand en duinen: Park De Haan ligt aan de Belgische kust, waardoor gezinnen gemakkelijk toegang hebben tot prachtige stranden en duinen. Het is een ideale bestemming voor gezinnen die willen genieten van zon, zee en strandactiviteiten zoals zwemmen, zandkastelen bouwen en strandwandelingen maken. Aquafun: Het park beschikt over een Aquafun zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbanen, peuterbaden en een golfslagbad. Dit biedt gezinnen de mogelijkheid om plezier te hebben en te ontspannen in het water, ongeacht het weer. Activiteiten voor alle leeftijden: Park De Haan biedt een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin, zoals fietsen, wandelen, minigolf, bowling en indoor speelzones. Er is voor elk wat wils, waardoor gezinnen samen kunnen genieten van verschillende activiteiten. Kinderfaciliteiten: Het park heeft diverse faciliteiten speciaal ontworpen voor kinderen, waaronder speeltuinen, kinderclubs en entertainmentprogramma's. Hierdoor kunnen kinderen zich vermaken en nieuwe vrienden maken terwijl ouders ontspannen. Accommodaties: Park De Haan biedt een scala aan accommodaties, variërend van comfortabele cottages tot luxe villa's, geschikt voor gezinnen van verschillende groottes en budgetten. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een aangenaam verblijf. Gezinsvriendelijke voorzieningen: Het park heeft diverse voorzieningen die het verblijf voor gezinnen gemakkelijk maken, zoals restaurants met kindermenu's, een supermarkt, fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid.

Vakantiegangers genieten volop van hun verblijf, met lof voor het sfeervolle park en de comfort huisjes die aan de verwachtingen voldoen. Het zwembad, met zijn wildwaterbaan en glijbanen, omgeven door een tropisch regenwoud, is een echte hit. Ook de indoor speelhal en de mogelijkheid om pickleball te spelen scoren goed, ondanks de kleine verbeterpunten. Het grand café met zijn prima menukaart en aardig personeel krijgt complimenten, net als het uitgebreide ontbijtbuffet waarvan de prijs/kwaliteit als prima wordt ervaren. Alles bij elkaar maakt dit voor vakantiegangers een prima verblijf, ondanks dat niet alles perfect is.

• BBQ toegestaan

Onderkomen

Prima verblijf
Door Anja van Andel op 17-02-2025

Prima vakantie gehad.
Het comfort huisje was wat je er van kunt verwachten voor dat geld. Jammer dat de bank een (soort) tuinbank is met losse kussens. In bad douchen helaas. Huisje was schoon bij aankomst.
Park is leuk, centrum sfeervol ingericht. Prima zwembad, Center Parcs waardig met wildwaterbaan, glijbanen en door de tropisch regenwoud uitstraling ‘lekker’ onoverzichtelijk. Leuke indoor speelhal. Extra betalen voor trampoline is wel een afknappertje. Wij hebben nog pickleball gedaan. Wel jammer van stof op de baan en dat het licht niet aan was eerst achterin de hal. Verbeterpuntjes.
Bowlinbaan is wat verouderd, maar voldoet. Alleen zou het fijn zijn als de bediening langskomt.
Heerlijk gegeten in het grand café, prima menu kaart. Aardig personeel, al kunnen ze net een keertje vaker langskomen.
Supermarkt ‘reteduur’, maar goed. De shop en smile winkel zit wat ongezellig weggestopt.
Niet alles is perfect, maar prima verblijf

Huisjes ver onder niveau.
Door Kees Jonkergouw op 26-08-2024

Park met veel faciliteiten, maar onze bungalow (nummer 784) rook muf en was niet goed schoongemaakt. In een slaapkamer zelfs schimmel langs de muur en in de matrashoezen.
Voor de meeste activiteiten moet betaald worden. De prijzen zijn wel erg hoog. Dat geldt ook voor de bungalows, waarvan de meesten sterk verouderd zijn en slecht worden onderhouden.

Dikke prima!
Door Sabrina op 07-05-2024

In de mei vakantie een paar dagen geweest in combinatie met een bezoek aan Plopsaland. Was een beetje angstig geworden door alle negatieve berichten.
Wij hadden een premium huisje nr 143 en dit was gewoon een dikke prima. Zelfs een vrij nieuwe badkamer erin! Gaan normaal naar 5 sterren hotels in Lara/turkije dus ben echt wel wat gewend.
Huisje was schoon en van alle gemakken voorzien. Heerlijk tuin met nieuw tuin meubilair erbij.
Kun je gerust heen!

Super vakantie !
Door Sigi op 22-04-2024

Ondanks de vele slechte reviews, hadden wij niet veel te klagen
Ons huisje was netjes, niks op aan te merken. Natuurlijk zijn er altijd wel wat kleine dingetjes, maar wat wil je? Als huurder kan je er ook aan mee helpen, om alles een beetje netjes achter te laten. Zoals hondedrollen opruimen, zorgen dat de vaat netjes is en opgeruimd is. Je kan ook je eigen remsporen in het toilet verwijderen.
Vele handen maken licht werk. Zo heeft de schoonmaak ploeg ook meer tijd om de rest goed te poetsen. Achterstallig onderhoud hier niet in mee gerekend. Wij hadden hier geen last van, maar snap wel dat het vervelend is als dit je treft.
Het personeel was allemaal super aardig en behulpzaam. Ook voldoende personeel aanwezig.
Wij hebben 1x gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet, wat zeer uitgebreid was. Prijs/kwaliteit was prima.
Voor de verdere rest weet je dat alles op een vakantiepark veel duurder is.
Alhoewel dat qua drank weer wel mee viel.

Waardeloos
Door Ans op 26-11-2023

Als eerste krijg je vip chalet waar je niet kan komen met de auto, er was aan gegeven dat me partner aan het revalideren is en niet goed kan lopen. Hierna een ander vip chalet gekregen. Dit was volgens mij een huisje die gerenoveerd moest worden. Deuren die niet sluiten, bij het douchen loopt het water onder de scherm door sta je dus bij de wastafel in het water, wasbak waar het water niet wegloopt. De wc was zo vochtig dat het wc-papier nat was. Glazen waren niet schoon.

Waanzinnig
Door Astrid op 29-10-2023

Wij hadden een lekkeband bij intecken ze kwamen gelijk naar ons toe en hielpen ons gelijk het zijn echt super vriendelijke mensen bij de haan van ons zeker een hele dikke 10