Laagsteprijsgarantie

Gerlosperle

9.8
FenomenaalScore uit 41 reviews

Ruimte

Gerlosperle is ons thuis in Gerlos!
Door Familie Peters op 07-01-2026

Topvakantie! Wij komen al 17 jaar, elk jaar rondom oud/nieuwjaar, bij Gerlosperle, met de hele familie, kinderen en kleinkinderen, het is ons gezellige thuis in Oostenrijk.
Tina, de eigenaresse is bijzonder gastvrij en staat altijd voor je klaar om te helpen. Gerlosperle ligt centraal tov de 2 liften de berg op en tov restaurants en après ski mogelijkheden. Ook is er een prachtige wandelomgeving. Aanrader!

Reunie
Door Gea en Harry Otten op 04-10-2025

Zoals al vele jaren hebben we weer een fijne vakantie gehad in de Gerlosperle, het appartement was weer super schoon en compleet ingericht. Er had een update plaatsgevonden en deze was bijzonder mooi uitgevoerd. Tina dank je voor het thuiskomen gevoel en we hopen nog vele jaren van jou goede zorgen gebruik te mogen maken.
De Ottens.

Super-verblijf Gerlosperle!
Door Eric Jansen op 26-09-2025
Alleen gereisd

Gerlosperle is een super appartementen complex in hartje Gerlos!
Zeer aangenaam om hier te verblijven in hartje Gerlos!
De aanwezigheid van Tina, die je hartelijk ontvangt en je van de nodige informatie voorziet, maakt het compleet!

Een echte aanrader!
Door Gretha Hoekstra op 26-08-2025

Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij Gerlosperle. We werden vriendelijk ontvangen en Tina was erg behulpzaam! Ook onze puppy werd super lief ontvangen, in het appartement lag zelfs een water/voerbak, een dekentje en wat lekkers voor haar.
De ligging is top! Achter het verblijf is een lange rivier en een bos waar je heerlijk kunt wandelen. Verder is alles wat je nodig hebt op loopafstand.

Thuiskomen!!
Door Jeroen Hondelink op 26-08-2025

Zoals altijd is de de familie Stattmann zeer gastvrij en zeer behulpzaam. Met dank aan Tina, En tijd voor een gesprek. Wij voelen ons altijd meer dan thuis.
En het restaurant Dahuam onder het appartement is een aanrader. Naast de standaard gerechten veel keuze uit heerlijke andere gerechten. Ook hier is men zeer gastvrij. En in het zonnetje op het terras aan de zijkant van het complex kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje. We hebben weer volop genoten!!

Heerlijk appartement.
Door Eddy en Romana Metzelaars op 22-08-2025

We komen al een aantal jaar bij Tina en Isabel van de Gerlosperle. Een heerlijk appartement met alles wat je nodig hebt. Ligt voor ons op een perfecte locatie met een mooi uitzicht van af het balkon. Erg vriendelijke gastvrouwen die voor je klaar staan.