Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Skigebied: 300m
Skilift: 300m
Adresgegevens | 202 Gerlos 202, A-6281 |
Gerlosperle
Topvakantie! Wij komen al 17 jaar, elk jaar rondom oud/nieuwjaar, bij Gerlosperle, met de hele familie, kinderen en kleinkinderen, het is ons gezellige thuis in Oostenrijk.
Tina, de eigenaresse is bijzonder gastvrij en staat altijd voor je klaar om te helpen. Gerlosperle ligt centraal tov de 2 liften de berg op en tov restaurants en après ski mogelijkheden. Ook is er een prachtige wandelomgeving. Aanrader!
Zoals al vele jaren hebben we weer een fijne vakantie gehad in de Gerlosperle, het appartement was weer super schoon en compleet ingericht. Er had een update plaatsgevonden en deze was bijzonder mooi uitgevoerd. Tina dank je voor het thuiskomen gevoel en we hopen nog vele jaren van jou goede zorgen gebruik te mogen maken.
De Ottens.
Gerlosperle is een super appartementen complex in hartje Gerlos!
Zeer aangenaam om hier te verblijven in hartje Gerlos!
De aanwezigheid van Tina, die je hartelijk ontvangt en je van de nodige informatie voorziet, maakt het compleet!
Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij Gerlosperle. We werden vriendelijk ontvangen en Tina was erg behulpzaam! Ook onze puppy werd super lief ontvangen, in het appartement lag zelfs een water/voerbak, een dekentje en wat lekkers voor haar.
De ligging is top! Achter het verblijf is een lange rivier en een bos waar je heerlijk kunt wandelen. Verder is alles wat je nodig hebt op loopafstand.
Zoals altijd is de de familie Stattmann zeer gastvrij en zeer behulpzaam. Met dank aan Tina, En tijd voor een gesprek. Wij voelen ons altijd meer dan thuis.
En het restaurant Dahuam onder het appartement is een aanrader. Naast de standaard gerechten veel keuze uit heerlijke andere gerechten. Ook hier is men zeer gastvrij. En in het zonnetje op het terras aan de zijkant van het complex kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje. We hebben weer volop genoten!!