Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Skigebied: 300m
Skilift: 300m
Adresgegevens | Unter Trantrauas 67b, A-6793 |
Appart Laijola
App 113 18-25 juli. Een super handig ingericht appartement met geweldig uitzicht. Wij hebben hier een top week gehad.
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad in het schone appartement! De inrichting is netjes en up-to-date! Waar nodig zijn we fijn en laagdrempelig via Whatsapp of persoonlijk geholpen als we informatie nodig hadden. Bij ons appartement was er een lift en parkeergarage aanwezig en daardoor kon de auto daar worden leeggeruimd, geparkeerd en alle spullen met de lift naar boven gebracht worden. Dit hebben wij zeker als heel fijn ervaren. Conclusie: Een aanrader!
Mooie appartementen, ruim, schoon, compleet. Makkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand Spar, dorpskern, liften, midgetgolf. Zwembad ideaal, ligt beschut. We hebben een heerlijk verblijf gehad.
We waren hier alweer voor de 4e keer. Prachtig appartement op de perfecte locatie. Loopafstand lift
Top appartement om met de familie de ski vakantie door te brengen. Voldoende ruimte en op loopafstand (5 minuten) van de skilift.
We komen hier al een aantal jaren. We houden van Montafon en Gaschurn. Elke keer zitten we in hetzelfde appartement in Laijola en steeds weer met veel plezier. Kleine probleempjes direct opgelost. Het zwembad blijft fantastisch. Goede restaurants in omgeving. We houden dit kort. Het is gewoon super om in Laijola en Gaschurn te zijn.