Laagsteprijsgarantie

Over Vois Kemer Hotel

Ontsnap naar het zonovergoten Vois Kemer Hotel, waar de sprankelende buitenzwembaden en het nabijgelegen strand garant staan voor een onvergetelijke vakantie. Dit paradijs biedt de perfecte mix van ontspanning en vermaak, met faciliteiten die aan al je wensen voldoen.

De ligging

Vois Kemer Hotel ligt in het levendige Kemer, op slechts enkele stappen van het prachtige strand. Deze locatie is ideaal voor vakantiegangers die zowel de zee als de lokale cultuur willen ervaren. Binnen een korte wandeling bereik je Liman Street en Kemer Marina, perfect voor een dagje uit. Voor de avontuurlijke vakantieganger liggen Konyaalti Beach en Konyaalti Beach Park op respectievelijk 35,3 km en 38,9 km afstand, makkelijk bereikbaar voor een dagtrip. De regio is goed te verkennen met diverse vervoersmogelijkheden, en voor degenen die met het vliegtuig aankomen, is de afstand tot de luchthaven ideaal om je vakantie snel te beginnen.

Vois Kemer Hotel biedt een breed scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij ontvangst word je begroet door ons vriendelijke personeel dat klaarstaat om je te helpen met al je wensen. Het hotel beschikt over gratis Wi-Fi in openbare ruimtes, waardoor je altijd verbonden blijft. Voor vakantiegangers die met de auto komen, zijn er zowel een kosteloze garage als parkeerplaatsen beschikbaar. Ontspanning vind je in onze prachtige tuin of in de tv-ruimte. De zwembadfaciliteiten, met zowel binnen- als buitenzwembaden en speciale kinderzwembaden, zijn het hoogtepunt van het hotel. Ligstoelen en parasols zorgen voor de nodige rust, terwijl de zwembadbar verfrissende drankjes biedt. Voor actievere vakantiegangers bieden we faciliteiten zoals beachvolleybal, een fitnessstudio, tafeltennis, darts en een sauna.

In Vois Kemer Hotel kun je genieten van een culinaire reis in ons restaurant en bar. Er is een mogelijkheid om halfpension te boeken, waardoor je elke dag begint met een heerlijk ontbijt en eindigt met een veelzijdig avondbuffet dat zeker een culinair hoogtepunt zal zijn. Ons horecagedeelte zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws te proberen is, of je nu op zoek bent naar een lokale delicatesse of internationale gerechten.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

50 Merkez mah.Deniz Cad. no:50 Kemer/Antalya, 50, 07980

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.