Arguineguín Park By Servatur

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Arguineguín Park By Servatur
Ontdek de betoverende Arguineguín Park by Servatur, jouw perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie dicht bij de zee. Met haar sprankelende zwembaden en de nabijheid van het zachte zandstrand biedt dit resort een ultieme waterparadijs ervaring. Laat je meeslepen door de zon, het zwemmen en ontspanning, allemaal op steenworp afstand van je kamer.
De Ligging
Arguineguín Park by Servatur bevindt zich in het hart van Patalavaca / Arguineguin, een idyllische locatie op slechts 1 km van het adembenemende zandstrand Costa Alegre. Het centrum van Arguineguín, met zijn gezellige bars, restaurants en winkels, ligt ook op ongeveer 1 km afstand. Voor gasten die het eiland willen verkennen, biedt de nabijgelegen bushalte (ca. 200 m) gemakkelijke toegang tot de omliggende gebieden. De luchthaven (LPA) is ongeveer 41 km van het hotel verwijderd, waardoor het resort zowel afgelegen als gemakkelijk bereikbaar is.
Arguineguín Park by Servatur, gebouwd in 2019, is een modern resort dat alles biedt wat vakantiegangers zich maar kunnen wensen. Het complex telt 263 kamers, verspreid over een hoofdgebouw en 13 bijgebouwen. De ware trekpleister zijn de twee zoetwaterzwembaden, inclusief kinderbad, omgeven door gratis ligstoelen en parasols voor een ontspannen dag in de zon. Voor extra gemak zijn er een 24-uurs receptie, lift, gratis Wifi en parkeergelegenheid. Daarnaast zorgen een minimarkt en snackbar ervoor dat je tijdens je verblijf niets tekortkomt. Voor gasten met een fysieke handicap biedt het resort barrièrevrije toegangen, waardoor het een inclusieve vakantie-ervaring biedt.
In Arguineguín Park by Servatur kun je genieten van een breed scala aan culinaire opties. Het resort beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Of je nu op zoek bent naar een lokale delicatesse of een internationaal gerecht, de diversiteit aan smaken zal je zeker bekoren. De sfeervolle setting zorgt ervoor dat elke maaltijd een bijzondere ervaring is.
Vakantiegangers moeten rekening houden met enkele praktische zaken. Onze accommodaties zijn over het algemeen niet geschikt voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven. Huisdieren zijn niet toegestaan, dus houd hier rekening mee bij het plannen van je reis. In het resort worden MasterCard, Visa, pinpas en Euro/MasterCard als betaalmiddelen geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn unaniem lovend over hun verblijf in dit schitterende complex, waar het gemak van eigen parkeergelegenheid onder het appartement opvalt. De appartementen, compleet met moderne voorzieningen zoals een oven, magnetron en vaatwasser, voldoen volledig aan de verwachtingen; ze zijn ruim, schoon en voorzien van een keukentje en ruim balkon. De vriendelijke en behulpzame houding van het personeel wordt enorm gewaardeerd, net als de efficiënte schoonmaakservice. De ligging is ideaal voor uitstapjes naar nabijgelegen stranden en stadjes, met de auto of taxi binnen handbereik. De zwembaden, inclusief een rustig adult-only zwembad, bieden genoeg ligbedden voor iedereen. Dit pareltje met zijn rookvrije beleid en gebrek aan entertainment wordt als perfect beschouwd voor een rustgevende vakantie.
Liften
Ligstoelen
Parasols
Zonneterras
Golf
Door weg gescheiden van strand
In de buurt
Strand: 1000m
Stadscentrum: 1000m
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 55 Avenida Aly, 35120 |
Website |
Arguineguín Park By Servatur
Net terug van een heerlijk verblijf hier van 9 dagen. Het is echt een prachtig complex, met alles erop en eraan. Je eigen parkeergelegenheid onder je appartement.
We hadden een appartement met 2 slaapkamers. Echt een plaatje, de foto's komen zeker overeen met wat je aantreft. Van alle gemakken voorzien in je appartement. (oven,magnetron,vaatwasser, grote koelkast,diepvriezer, koffie apparaat, broodrooster, waterkoker). Maar hebben elke dag buiten de deur gegeten. Supermarkt open dagelijks van 8 tot 21:00. Wij hadden een auto gehuurd ( wel nodig) en je bent binnen 10 minuten in puerto rico, anfi beach, playa amadoras strand. En ongeveer 20 minuten van maspalomas. Maar de taxi is ook betaalbaar, tussen de 10 en 15 euro per rit. Wij gaan zeker terug naar dit complex.
Let op: Dit park is geheel rookvrij.
Werkelijk fantastisch! Wat hebben wij een fijne week gehad hier. Prachtig mooi appartement, heel groot, 3 badkamers, ruim balkon, heerlijke bedden. Wij hebben nog nooit zo'n mooi verblijf gehad. Ontzettend vriendelijke en behulpzame mensen. Goede schoonmaak 5x per week, echt alles wordt gepoetst. De spar bij het park was ideaal voor een broodje in de ochtend en de boodschappen die je verder nodig hebt. Uit eten op het park kan niet, wel overdag bij het zwembad. Dus in het dorpje eten of zelf koken, maar pizza/pasta laten bezorgen is ook een optie.
De zwembaden zijn prima, genoeg ligbedden. Het zwembad boven is alleen voor volwassenen. Er is verder geen entertainment, dat vonden wij prima met onze pubers maar kan me voorstellen dat het voor ouders met jongere kinderen anders zou zijn.
Wij komen hier zeker weten nog een keer terug, we hebben echt van alles genoten.
Echt een pareltje dit. Het is in het echt zo mooi als op de foto’s, erg luxe. Vriendelijke behulpzame mensen. De appartementen zijn heel modern, compleet en heel schoon. Keukentje, eethoek, zithoek en ruim balkon. Sowieso echt een ruim appartement. Handdoeken kan je wisselen voor nieuwe maar ze komen ook regelmatig langs voor een schoonmaak. Met je huurauto genoeg ruimte in de parkeergarage. Mooi zwembad met meer dan genoeg ligbedden, ruim peuterbad ook. Ook daar kan je douchen bijv. De appartementen liggen er sfeervol bij, er is een bar en bij de receptie een Spar. Vanaf hier met de auto strandjes bezoeken of stadjes in voor restaurants. De ligging is prima.

Arguineguín Park By Servatur
Luxe, schoon appartement, exact als op de foto's. Na 22.30 uur is het rustig. Zeer veel ligbedjes. Mooi aangelegde langwerpige tuin. Het zwembad is prima, heren mogen met boxershorts. Spar aanwezig waar ook verse broodjes e.d. verkocht worden.
Het 4 persoons app. kun je niet boeken met 4 mensen boven de 11 Jr. terwijl er wel 4 gewone slaapplaatsen zijn ( 2 slaapkamers). In onze situatie was het goedkoper 2 appartementen te boeken dan 1 X een 6 persoons.
Bushaltes op loopafstand, met taxi of huurauto werkt ook prima. Weinig Nederlanders, allerlei restaurantjes op loopafstand.

- € 517
HL Miraflor Suites
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 646
Maspalomas Princess