Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Arguineguín Park By Servatur
Bij Arguineguín Park By Servatur loop je 's ochtends zo met je slippers de warme zon op je huid en het geluid van de zee op de achtergrond. Dit gezellige appartementencomplex ligt in het rustige Arguineguín, op korte afstand van het strand en volop levendigheid. Hier wacht je een stralende vakantie vol comfort en fijne momenten – klaar om herinneringen te maken?
De ligging
Arguineguín Park By Servatur ligt in het rustige deel van Arguineguín, net 1 km van het hoofdstrand Costa Alegre. De ligging is ideaal voor wie van zon, zee en rust houdt, maar ook de levendigheid van de omgeving wil ontdekken. Je wandelt zo naar gezellige bars, restaurants en winkels om je heen.
Hier voel je je direct thuis dankzij de uitgebreide faciliteiten. Het complex beschikt over 263 volledig ingerichte appartementen met twee of drie slaapkamers, perfect voor lange of korte vakanties. Je hoeft je geen moment te vervelen: twee openluchtzwembaden, een kinderbad en een poolbar zorgen voor verfrissing en gezelligheid. Wil je actief bezig zijn? Fiets en mountainbike staan klaar, en in de tuin geniet je van de zon. Extra’s zoals een supermarkt, wasserette en gratis Wi-Fi maken je verblijf nog comfortabeler. Met een 24-uurs receptie, parkeergelegenheid en rolstoelvriendelijke faciliteiten is alles klaar voor een zorgeloze vakantie.
Het complex biedt eenvoudige maar lekkere eetmogelijkheden. Bij de snackbar haal je verse broodjes, snacks en verfrissende koude drankjes. Voor meer culinaire verrassingen vind je in de buurt diverse restaurants en bars. 's Avonds geniet je van de ontspannen sfeer met een drankje op het terras, perfect om te unwinden na een dag vol zon en zee.
Praktische zaken: De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te betalen. Sommige faciliteiten kunnen afhankelijk van het seizoen tegen betaling zijn of niet altijd beschikbaar vanwege onderhoud. Het hotel heeft een goede ligging in een rustige wijk en je wordt goed geholpen door vriendelijk personeel dat meerdere talen spreekt. Zo ga je goed voorbereid op vakantie en kun je volop genieten zonder verrassingen.
Vakantiegangers zijn dol op het prachtige, moderne complex met zijn ruime appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. De vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel worden enorm gewaardeerd, evenals de netheid en het comfort van de verblijven. Het 18+ zwembad, met een badmeester die alles goed in de gaten houdt, valt in het bijzonder in de smaak. De aanwezigheid van een eigen parkeergelegenheid onder de appartementen en de nabijheid van diverse stranden en attracties met zowel auto als taxi worden als grote pluspunten ervaren. Ook de mogelijkheid om zelf te koken of eten te laten bezorgen, naast de dagelijkse boodschappen doen bij de Spar, maakt het verblijf extra aangenaam. Kortom, een echte aanrader voor een heerlijk verblijf.
Liften
Ligstoelen
Parasols
Zonneterras
Golf
Door weg gescheiden van strand
In de buurt
Strand: 1000m
Stadscentrum: 1000m
Telefoonnummer | +34928152777 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 55 Avenida Aly, 35120 |
Website | Arguineguín Park By Servatur |
Arguineguín Park By Servatur
Mooi en net, modern complex. De ruime moderne appartementen zijn voorzien van alle gemakken. Medewerkers zijn super vriendelijk. Enige waar we ons aan irriteerde zijn de mensen die om 8.00 uur de bedjes beleggen met hun handdoeken om vervolgens "ergens" op de dag erop te komen liggen. Super asociaal! Het is niet toegestaan staat overal, maar niemand van het hotel doet er iets aan. Als om 8.30 er niemand aan het zwemmen is, geen bedje bezet, kan je alles toch gewoon eraf halen? dan is het zo afgelopen.
Gelukkig was dit op het 18+ zwembad beter geregeld. De badmeester daar regelde een parasol voor je indien nodig en hield alles goed in de gaten. Medewerkers achter de bar daar, pro-actief, professioneel en gezellig!
Aangezien je er niet kan ontbijten, zou het fijn zijn als de inpandige SPAR er beter op zou inspelen. Keuze en versheid van de broodjes kon veel beter.
Net terug van een heerlijk verblijf hier van 9 dagen. Het is echt een prachtig complex, met alles erop en eraan. Je eigen parkeergelegenheid onder je appartement.
We hadden een appartement met 2 slaapkamers. Echt een plaatje, de foto's komen zeker overeen met wat je aantreft. Van alle gemakken voorzien in je appartement. (oven,magnetron,vaatwasser, grote koelkast,diepvriezer, koffie apparaat, broodrooster, waterkoker). Maar hebben elke dag buiten de deur gegeten. Supermarkt open dagelijks van 8 tot 21:00. Wij hadden een auto gehuurd ( wel nodig) en je bent binnen 10 minuten in puerto rico, anfi beach, playa amadoras strand. En ongeveer 20 minuten van maspalomas. Maar de taxi is ook betaalbaar, tussen de 10 en 15 euro per rit. Wij gaan zeker terug naar dit complex.
Let op: Dit park is geheel rookvrij.
Werkelijk fantastisch! Wat hebben wij een fijne week gehad hier. Prachtig mooi appartement, heel groot, 3 badkamers, ruim balkon, heerlijke bedden. Wij hebben nog nooit zo'n mooi verblijf gehad. Ontzettend vriendelijke en behulpzame mensen. Goede schoonmaak 5x per week, echt alles wordt gepoetst. De spar bij het park was ideaal voor een broodje in de ochtend en de boodschappen die je verder nodig hebt. Uit eten op het park kan niet, wel overdag bij het zwembad. Dus in het dorpje eten of zelf koken, maar pizza/pasta laten bezorgen is ook een optie.
De zwembaden zijn prima, genoeg ligbedden. Het zwembad boven is alleen voor volwassenen. Er is verder geen entertainment, dat vonden wij prima met onze pubers maar kan me voorstellen dat het voor ouders met jongere kinderen anders zou zijn.
Wij komen hier zeker weten nog een keer terug, we hebben echt van alles genoten.
Arguineguín Park By Servatur
Echt een pareltje dit. Het is in het echt zo mooi als op de foto’s, erg luxe. Vriendelijke behulpzame mensen. De appartementen zijn heel modern, compleet en heel schoon. Keukentje, eethoek, zithoek en ruim balkon. Sowieso echt een ruim appartement. Handdoeken kan je wisselen voor nieuwe maar ze komen ook regelmatig langs voor een schoonmaak. Met je huurauto genoeg ruimte in de parkeergarage. Mooi zwembad met meer dan genoeg ligbedden, ruim peuterbad ook. Ook daar kan je douchen bijv. De appartementen liggen er sfeervol bij, er is een bar en bij de receptie een Spar. Vanaf hier met de auto strandjes bezoeken of stadjes in voor restaurants. De ligging is prima.
Luxe, schoon appartement, exact als op de foto's. Na 22.30 uur is het rustig. Zeer veel ligbedjes. Mooi aangelegde langwerpige tuin. Het zwembad is prima, heren mogen met boxershorts. Spar aanwezig waar ook verse broodjes e.d. verkocht worden.
Het 4 persoons app. kun je niet boeken met 4 mensen boven de 11 Jr. terwijl er wel 4 gewone slaapplaatsen zijn ( 2 slaapkamers). In onze situatie was het goedkoper 2 appartementen te boeken dan 1 X een 6 persoons.
Bushaltes op loopafstand, met taxi of huurauto werkt ook prima. Weinig Nederlanders, allerlei restaurantjes op loopafstand.