Over Billy & Sandra Appartementen
Zin in een zonovergoten getaway waar het strand en een verfrissend zwembad centraal staan? Dan zijn de Billy & Sandra Appartementen jouw go-to! Gelegen in het bruisende Sidari, biedt dit accommodatie het perfecte evenwicht tussen relaxen aan het strand en plonzen in het zwembad. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik in het avontuur!
De Ligging
De Billy & Sandra Appartementen pronken met een ideale ligging in het hart van Sidari, slechts 500 meter verwijderd van het prachtige zand-/kiezelstrand waar ligstoelen en parasols klaarstaan voor een zonnige dag. Het centrum van Sidari, met zijn levendige bars en restaurants, ligt op een steenworp afstand (400 m). Ontdekkers kunnen het beroemde Canal D'Amour op slechts 700 meter afstand verkennen. Voor de vakantiegangers die verder willen verkennen, is er een bushalte op 150 meter afstand. En voor wie van ver komt, de luchthaven CFU is ongeveer 40 km van de appartementen vandaan.
Billy & Sandra Appartementen biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Het hotel beschikt over een sfeervolle ontvangst met een receptie waar het vriendelijke personeel klaarstaat voor al je vragen. Voor ontspanning kun je terecht in de prachtige tuin of de tv-ruimte. Wifi is beschikbaar voor al je online behoeften. Het hoogtepunt is ongetwijfeld het zwemcomplex met buitenbaden, inclusief een speciale zone voor kinderen, ideaal voor zowel actieve ontspanning als aquarobicstrainingen. Met een (snack-)bar bij het zwembad en mogelijkheden voor tafeltennis, biedt Billy & Sandra voor ieder wat wils.
Bij de Billy & Sandra Appartementen kun je genieten van diverse culinaire opties. Het verblijf beschikt over een restaurant waar je kunt smullen van heerlijke maaltijden, een koffiehuis voor je dagelijkse cafeïnefix en een gezellige bar voor een verfrissend drankje of een lichte snack. Of je nu zin hebt in een uitgebreide maaltijd of gewoon een snelle hap, hier is alles aanwezig voor een smakelijke ervaring.
Het is belangrijk om te weten dat de Billy & Sandra Appartementen mogelijk niet volledig toegankelijk zijn voor vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking. Specifieke informatie over toegankelijkheid kan op verzoek worden verstrekt. Houd er ook rekening mee dat sommige faciliteiten en diensten extra kosten met zich mee kunnen brengen en afhankelijk zijn van seizoensgebonden beschikbaarheid. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Tijdens een zonnige dag aan het strand merk je meteen dat de ligging perfect is. Binnen 6 minuten lopen je zo het zand en de zee in, en in het centrum ben je in no time. Vakantiegangers vinden de locatie gezellig en makkelijk bereikbaar, met winkels om de hoek en lekkere restaurants in de buurt. Het grote zwembad zorgt voor een ontspannen sfeer en de ruime balkons geven je dat ultieme vakantiegevoel. Terwijl de zon je bedwelmt, geniet je van de rust en de ruimte, zelfs voor de kids. Ondanks dat sommige details simpel zijn, maakt de ligging en de gezellige vibe alles goed. Een plek waar herinneringen ontstaan, nietwaar?
24-uurs receptie
Strand: 500m
Stadscentrum: 500m
Adresgegevens | Canal d'Amour, 49084 |
Billy & Sandra Appartementen
Ligging is ok strand 5 minuten strip 15 minuten. Appartementen zijn aan opknapbeurt toe. Zoek je enkel een plek om te slapen en ff te douchen dan wel prima. Keuken is er eigenljjk niet enkel koelkast en twee kookplaatjes. Wij hadden 1 pan. Bestek en borden minimaal. Douchekop kon niet worden opgehangen. Airco 10 euro per unit per dag wij hadden er twee dus bedt dure hobby. Ergste was dat de schoonmakers de balkon deuren op lieten staan blijkbaar om te luchten ook als wij de hele dag wegwaren. Ter info wij zaen op de begane grond dan is het niet zo fijn dat de deuren open staan. Zal zeker niet meer teruggaan naar dit appartement.

Ligging:perfect.Binnen 6 minuten lopen op strand.Binnen 15 minuten lopen in centrum.Winkels om de hoek.
Service:slecht.Rare blikken wanneer je om nieuwe handdoeken vroeg die ook nog eens niet schoon waren.Gebreken gemeld werden niet gerepareerd.
Prijs/kwaliteit:voor de betaalde last minute prijs hadden we toch iets meer verwacht.De foto's lieten ook een mooier beeld zien dan de werkelijkheid.
Kamers:slecht.Driekamerappartement zag er gedateerd uit en had gebreken.Douchekop kon niet hangen.WC bleef doorspoelen.Slaapkamerdeur kon niet dicht omdat hij uitgezet was.Licht keuken ging stuk en werd niet gefixt.Alles was vies:veel stof,spinnen en mieren.Geen pannen.Ratjetoe aan bestek en borden.Airco kostte €10 per unit per dag dus €120 voor 1 week (2 units) maar zag er niet goed uit dus niet gebruikt.
Zwembad:was oké.
Kindvriendelijk:matig.
Hygiëne:slecht.Kwam wel iemand te schoonmaken maar werd weinig gedaan.
Gedateerd en rommelig appartementencomplex, ontbijt was redelijk goed en uitgebreid (engels), vriendelijk personeel, apt. 10: 3 zeer ruime kamers met 2 x 2-persoonsbedden, heel eenvoudig en verouderd keukenblok, belachelijk kleine douche (ik kon er nauwelijks in staan met 1mtr85) met klef douchegordijn, gevaarlijk ogende elektrische bedrading boven wandspiegelkastje, wel ruim terras, tijdens ons 6-daags verblijf slechts 1 handdoek p.p. en kamer geen enkele keer schoon gemaakt.
We hadden gekozen voor de gedeelde busshutle waarbij omschreven stond: afstand 40 km en reisduur ca 80 minuten. Zowel heen- als terugreis werden dit 130 minuten (veel te lang), hoewel Corfu uitzonderlijk groen en mooi is, werd de duur van deze bustransfers even lang als de vliegtijd vanaf Dusseldorf !!
Bij aankomst moesten we even wennen. Het appartement is erg eenvoudig en krap. Keuken minimaal. Douche onhandig. Balkonnetjes erbij wel weer fijn. Maar we hebben respect voor Billy en Sandra die alles met hun tweeën draaiende houden. Een mooi zwembad die ze elke dag reinigen. Het was niet perfect en ook niet altijd comfortabel maar een leuke plek en we houden er een goed gevoel aan over.
Wat andere mensen zeggen over deze accommodatie is absoluut niet waar.
Billy en Sandra zijn zeer gastvrij en doen hun best om hun klanten het naar hun zin te maken.
Wij hebben een Drie-kamerappartement geboekt voor drie weken, twee ruime slaapkamers, een keukentje en badkamer.
Waar vind je een appartement met een balkon van 40m2, hier dus!!!!!!
Supermarkt om de hoek, verschillende restaurants op zeer korte loopafstand.
En n zeer fijn en groot zwembad met genoeg ligbedden, en geen handdoekleggers in de ochtend.
De keukenuitrusting is beperkt, maar genoeg voor ons viertjes, deze gebruiken wij ook niet om te koken, want gaan hier heerlijk uiteten voor n zeer schappelijke prijs.
Wij zouden zo terug gaan naar Billy & Sandra, de kids vermaken zich hier prima(14 en 12 jaar)
Vele slechte recensies gelezen op Tripadvisor, maar daar zijn wij het absoluut niet mee eens. 3 weken inclusief vlucht en appartement €2350👍👍👍