Adresgegevens | Veerweg 48, 4471 NC |
Roompot Park Veerse Kreek
mooi park met veel bloemen, goed onderhouden. Leuk speelstrandje. Weinig bomen dus nauwelijks schaduw. Voor kinderen weinig speelmogelijkheden buiten. indoor speeltuin is leuk. Info over huis onvolledig. Niet duidelijk of fietsen in tuinhuis kunnen en geen info over aanwezigheid wasmachine. Huis is ruim, ook de slaapkamers. Goede matrassen. Tuin omheind dus ideaal met kleine kinderen. Helaas maar 1 parasol en geen schaduwplekken. Geen overgordijnen dus snel warm.
Schoonmaak liet te wensen over, vooral de keuken. Oven, koelkast en servies niet schoon.
Winkel en cafetaria is prima en medewerkers vriendelijk.
Extra toeslag voor kinderbedje en kinderstoel vind ik bij deze prijzen niet kunnen.
Omgeving leuk, maar geen echt zandstrand in de buurt. Al met al mooie vakantie gehad.
We hebben een midweek doorgebracht bij Landal Veerse Kreek. Ontzettend mooie omgeving, mooie huisjes en vooral (voor ons) belangrijk; erg schoon! Het was lekker rustig, dus voldoende ruimte in het zwembad en in de speelruimte. Vraag me wel af of deze ruimtes niet te klein zijn bij drukke vakanties... Medewerkers vriendelijk en ook de dames van de animatie waren erg attent en deze (ondanks het lage aantal kinderen) hun best om het voor iedereen leuk te maken! Voor ons wat het teleurstellend dat het zwembad maar van 10:00 - 17:00 uur open was (met ook nog 1 uur pauze/dicht tussen de middag). Een lekkere duik na het avondeten zat er dus niet in. Vooral de kinderen vonden dit erg jammer... Ook de badmeester kan wel iets vriendelijker zijn; die bonjourde ons er om 16:50 uur uit (de toon maakt de muziek zegt men...). Maar overall een heel fijn verblijf gehad en komen zeker nog eens terug!
We hadden het huis voor mindervaliden. Groot van opzet en goed toegankelijk. Mooi ingericht en van alle gemakken voorzien.
Het park ligt mooi bij het Veerse meer. Het is nog in opbouw maar wordt vast mooi.
Personeel van de supermarkt is erg vriendelijk. Veel keuze in de supermarkt maar wel flink aan de prijs
Tip: een stoel met armleuningen in de woonkamer zodat het makkelijker is om op te staan voor een mindervalide.
Tot juni want wij hebben alweer geboekt
hier verrijst een heel mooi park
prachtige huizen hele goede inrichting.
jammer was het zwembad en restaurant nog in aanbouw.
maar in de omgeving is genoeg te doen zodat wij een topweekend hebben gehad