Laagsteprijsgarantie

4.7
OnvoldoendeScore uit 25 reviews

Heerlijke sauna dag
Door Diana op 08-09-2025

Heerlijke dag gehad, prachtige sauna's en omgeving, goede opgietingen, top afkoelplein en aangenaam zwembad. Deze sauna's staat nu als fervent sauna bezoeker zeker in mijn top 3

Top ervaring
Door Judith op 06-09-2025

Na de verbouwing is het fantastisch geworden. Helemaal van nu veel groen. De parkeerplek stond vol maar je hebt totaal geen last van de drukte. Het was schoon gevarieerd aanbod. Nu een van de mooiste sauna's waar we de afgelopen jaren zijn geweest.

Deceptie
Door Tiny op 29-08-2025

Wat een domper! 2 dagen geleden dacht ik het thermaalbad te reserveren, gewoon verdwenen! 35 jaren bezoeken wij 2x er jaar dit helende en weldadige bad.
Zonder enig bericht alles omgegooid, Nieuweschans verdiend het voorafgaande “Bad” niet meer, welke nog niet eens zolang geleden was geïntroduceerd…. Het zal het geld verdien model zijn!!! Nu op zoek naar de Echte baden in Duitsland, thuis zwemmen we wel weer in chloor!!

Geen kuuroord meer vanuit natuurlijke bron!
Door Susanne op 08-08-2025

Onbegrijpelijk hoe deze prachtige spa in korte tijd compleet is geruïneerd. De veranderingen zijn echt onbegrijpelijk en desastreus.
Het toppunt is wel het weg halen van het geliefde thermaalbad. Het heerlijke warme water met mineralen uit de natuurlijke bron heeft plaats moeten maken voor lauw zwembad water. Echt onbegrijpelijk! Het is gewoon een belediging naar alle vaste gasten en iedereen die hier jaren lang bij betrokken is geweest.
Het is geen kuuroord meer waar je komt voor heling en rust. Het lijkt nu meer op een openbaar zwembad met heel veel sauna's. Ze kunnen nog zoveel toevoegen of vernieuwen maar zolang het thermaalbad met zijn natuurlijke bron weg blijft raken ze steeds meer vaste gasten kwijt.
Hopelijk komen ze hun vele trouwe gasten tegemoet en herstellen ze de natuurlijke bron weer. Maar gezien hun houding naar alle ontevreden bezoekers krijgen we vast niet veel meer dan een middelvinger...

Deceptie
Door Marian op 31-07-2025

Vandaag lekker naar het thermaalbad, maar niet heus. Het is een lauw bad geworden met gewoon zwembadwater. Daar betaal je dan €49,- voor. En heb ik zo’n 250 km voor gereden. Je mag dan wel naar de sauna, maar daar kom ik niet voor. Ik kom voor het thermaalwater, opgepompt uit de bodem. Maar dat mag niet meer, volgens een kletskoekverhaal over hygiëne van het water.
Dit was de laatste keer dat ik ben geweest, ik ga in het vervolg wel over de grens naar een thermaalbad.

Boek hier maar niet
Door Jan op 27-06-2025