Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Winkelmogelijkheden: 3500m
Treinstation: 2500m
Adresgegevens | Haakswold 39, 7961LD |
Camping Het Hazenpad
Een heerlijke camping met enthousiaste nieuwe eigenaren die enorm hun best doen om het iedereen naar de zin te maken, schoon sanitair en een leuk Theehuis voor drankjes versnaperingen en lunch , in de buurt kun je heerlijk fietsen en bij mooi weer de zwemvijver is om de hoek. Ik kom volgend jaar zeker weer
Wij staan hier nu voor de 4de keer, heerlijk rustige camping, heerlijke pizza,s, lekker softijs en andere ijsjes, je kunt in het theehuis even gezellig zitten voor koffie of een hazengadget biertje wat ook een aanrader is, betrokken eigenaren, wij komen zeker terug .
We hebben erg genoten van ons verblijf op deze camping. De plek is prachtig met veel wandel en fietsmogelijkheden en Meppel is om de hoek
We waren bijzonder te spreken over de klantvriendelijkheid van de twee jonge eigenaren die vol enthousiasme samen aan deze uitdaging zijn begonnen. Met deze drive gaat het zeker een succes worden en we wensen jullie heel veel succes!
En natuurlijk de groeten aan de lieve bruine labrador die direct dikke maatjes was met onze blonde variant
Hartelijke groet en zeker tot ziens
Cor en Leonie Korteweg
Op deze camping sloten we onze 6 weken Polen/Duitsland-reis af. Echt een meevaller. Zelfde comfort als op de dure "luxe"-campings. Aangename rust op de camping aan de groene rand van het levendige Meppel, voor een stadswandeling, lekker eten,... en shoppen. De eigenaars deden er alles aan om ons verblijf perfect te laten verlopen. Hier komen we zeker nog terug om met de kano te varen, en voor fietstochten,....
Fantastisch weekend gehad, heel gastvrij ontvangen door het beheerdersechtpaar. Echt een aanrader deze camping!
Mooie goed verzorgde rustige camping met grote plaatsen. Heerlijk gemoedelijk en toch op de fiets alles binnen handbereik, Meppel is max. 10 minuten fietsen dus verse broodjes voor het ontbijt of wat boodschappen zijn zo gehaald. Tip; proef het zelf gebrouwen alcoholvrije biertje Het Hazenpad van de eigenaren!