Laagsteprijsgarantie

Genoten op deze camping
Door Jos ter Veer
op 12-07-2026
Alleen gereisd

Een heerlijke camping met enthousiaste nieuwe eigenaren die enorm hun best doen om het iedereen naar de zin te maken, schoon sanitair en een leuk Theehuis voor drankjes versnaperingen en lunch , in de buurt kun je heerlijk fietsen en bij mooi weer de zwemvijver is om de hoek. Ik kom volgend jaar zeker weer

Toppie
Door Frits en Connie
op 12-07-2026

Wij staan hier nu voor de 4de keer, heerlijk rustige camping, heerlijke pizza,s, lekker softijs en andere ijsjes, je kunt in het theehuis even gezellig zitten voor koffie of een hazengadget biertje wat ook een aanrader is, betrokken eigenaren, wij komen zeker terug .

Toppie-3f5340f5-ff90-4988-ba45-4be8e13627caToppie-89b9ab87-ce9a-47e8-a43f-cea5ccf7701dToppie-a0eea93e-598c-4b5a-aaf1-1adde4c7c69d
Mooie plek in het groen
Door Cor en Leonie Korteweg
op 19-06-2026

We hebben erg genoten van ons verblijf op deze camping. De plek is prachtig met veel wandel en fietsmogelijkheden en Meppel is om de hoek
We waren bijzonder te spreken over de klantvriendelijkheid van de twee jonge eigenaren die vol enthousiasme samen aan deze uitdaging zijn begonnen. Met deze drive gaat het zeker een succes worden en we wensen jullie heel veel succes!
En natuurlijk de groeten aan de lieve bruine labrador die direct dikke maatjes was met onze blonde variant

Hartelijke groet en zeker tot ziens
Cor en Leonie Korteweg

Rust en comfort vlak bij Meppel
Door Benny Joos op 08-06-2026

Op deze camping sloten we onze 6 weken Polen/Duitsland-reis af. Echt een meevaller. Zelfde comfort als op de dure "luxe"-campings. Aangename rust op de camping aan de groene rand van het levendige Meppel, voor een stadswandeling, lekker eten,... en shoppen. De eigenaars deden er alles aan om ons verblijf perfect te laten verlopen. Hier komen we zeker nog terug om met de kano te varen, en voor fietstochten,....

Rust en comfort vlak bij Meppel-75d51bd2-c8f2-4cfa-b2e8-46397a9c05b1Rust en comfort vlak bij Meppel-38e8951e-c80e-4e5a-8618-013a14abaa0bRust en comfort vlak bij Meppel-f30fe191-40d2-43e3-9598-85737327c31d
Super weekend op minicamping het Hazenpad
Door Jeroen de Lang op 07-06-2026

Fantastisch weekend gehad, heel gastvrij ontvangen door het beheerdersechtpaar. Echt een aanrader deze camping!

Super weekend op minicamping het Hazenpad-8be99552-2c30-4199-909c-cd3def4f30b7Super weekend op minicamping het Hazenpad-146c934b-1cf6-483d-ab27-303b8a1656cf
Gemoedelijke kleine camping met grote plaatsen
Door Natascha op 25-05-2026

Mooie goed verzorgde rustige camping met grote plaatsen. Heerlijk gemoedelijk en toch op de fiets alles binnen handbereik, Meppel is max. 10 minuten fietsen dus verse broodjes voor het ontbijt of wat boodschappen zijn zo gehaald. Tip; proef het zelf gebrouwen alcoholvrije biertje Het Hazenpad van de eigenaren!