Laagste prijsgarantie

Zum Feriengebiet 1, 49849

8FantastischScore uit 89 reviews

Teleurstellende ervaring bij Wilsumer Berge
Door Johan en Els de Meer op 29-04-2025

Wij verbleven in april 2025 op Camping Wilsumer Berge met onze kinderen en hadden op basis van de veelbelovende website hoge verwachtingen. Helaas bleek de werkelijkheid compleet anders.
Bij aankomst was meteen duidelijk dat de camping verre van in goede staat is. De binnenspeeltuin en het klimbos – twee belangrijke redenen waarom we deze camping hadden gekozen – waren volledig kapot en afgesloten. Voor kinderen was er dus eigenlijk niets te doen.
’s Avonds was er geen personeel of beveiliging aanwezig. Toen andere kampeerders tot diep in de nacht (rond 01:00 uur) overlast veroorzaakten met harde muziek en geschreeuw, was er niemand die kon ingrijpen. We voelden ons niet gehoord en zeker niet op ons gemak.
De algemene staat van het terrein is ronduit slecht: veel delen ogen als een bouw- of sloopterrein. Ook het restaurant was een flinke tegenvaller. We betaalden €137,55 voor twee taaie steaks die letterlijk in het vet dreven (€27,50)

Camping oranje in Duitsland
Door 1x maar nooit weer op 09-02-2025

Camping Oranje in Duitsland.
Verschrikkelijk wat een troep camping.
Zeer veel rotzooi door dat ze de bewoners van de stacaravans weg jagen, en de stacaravans worden gesloopt.
Kinderen kunnen niet veilig spelen op de camping , niets anders dan shovel en kranen , echt overal rotzooi.
Dit wordt bij de online reservering niet vermeld.
Ga je naar de receptie, krijg je nog een grote mond toe.
Personeel en de Eigenaar is zeer onvriendelijk.

Mooi park
Door Rene op 26-11-2024

November 2024 dit park bezocht,ontzettend mooie lodge,mooi sanitair,keuken mooie ruime slaapkamers.
Een aanrader,leuk park goed restaurant klein winkeltje speelpark voor de kleintjes.

Wilsumer Berge

Nature logde 4 pers. Kritische reactie!
Door Laurens op 02-10-2024

Hierbij de onbewerkt review wat zij hebben gewist op hun site. De positieve punten worden enkel benoemd wat niet een eerlijk beeld geeft.
Veterpunt: Keiharde goedkope matrassen. Vering is voelbaar. Hier is de bezuiniging doorgevoerd. Na 7 nachten rugklachten en is fysio nodig.
Bij aankomst was de hottube gevuld, maar niet schoon. Daar begon de eerste vakantieklus. Handvat koelkast werd de dag erop gerepareerd (onhandig). Rubbers koelkast vielen eruit. Werden niet vast gezet, maar er weer ingedrukt.
Voor de rest waren we erg tevreden! Prijs aan de hoge kant als je geen aanbieding hebt.
Na 22.00 kan je met de auto het park niet op.
"Hout" voor de hottube €10 per pak (12 stuks) bij de receptie. In de bouwmarkt in Uelsen €6.
Om de hottube warm te stoken moet je in 1x 1½ pak verstoken. Dan is hij na 1 uur op temperatuur. Tel uit welke kosten er dan bijkomen.
De beplanting is zeer pril nog, dus in de hottube zit je in de kijker.

Wij komen zeker nog eens terug!
Door Suzanne op 18-08-2024

Zeer nette camping. Van sochtends vroeg tot savonds 21.00u was er iemand aanwezig om het toilet gebouw schoon te houden.
Zeer hond vriendelijke camping met overal prullenbakken en poepzakjes, hierdoor wordt ook alles netjes opgeruimd.
We hadden een comfort kampeerplaats nou, deze is ook echt comfort qua ruimte.
De patat op de camping is echt een aanrader! Je moet qua bestellen even geduld hebben maar, zeker de moeite waard.
Het animatieteam organiseert erg leuke activiteiten voor jong en oud.
Wij komen zeker nog eens terug naar deze camping.

Viel tegen
Door Robin op 14-08-2024

Wij verbleven in een Nature Lodge voor 6 personen wat een heel mooi huisje is met genoeg ruimte alleen was de straat weg gezakt voor de deur. Hier is uiteindelijk na 2 klachten een rijklaar overheen gelegd.
Kwa park viel het ons echt heel erg tegen. Veel te weinig faciliteiten voor zo'n groot park. Animatie viel ook tegen alleen de schuimparty was leuk. Restaurant personeel is erg onvriendelijk en als je bijvoorbeeld na het avond eten nog een ijsje met de kinderen wilt halen kan dit niet omdat de parkwinkel al gesloten is om 6 uur en de ijswinkel bij het restaurant gesloten is omdat het te druk is.
Hoge verwachtingen van dit park mede door het hoge beoordelingscijfer maar helaas viel het erg tegen.