Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Rivier: 1m
Winkelmogelijkheden: 2m
Adresgegevens | Huigenstraat 49, 4151CC |
Minicamping Felis Hoeve
Heerlijke adult only minicamping! Met liefde gerund, en dat merk je aan alles: Van de ontvangst met veel info en een chocolaatje, via hulp bij elektra aansluiten en de keurige plekken, tot aan het prachtige en brandschone sanitair! Alles is tip-top!!!
Heerlijk rustig, auto's op de parkeerplaats, prachtige routes om te fietsen en wandelen, enz enz. En dan vergeet ik de te bestellen broodjes die om 7:30 op tafel voor je caravan worden geleverd, de uitzichten, het verzorgde terrein en het onuitputtelijke enthousiasme waarmee men je te dienst staat!
Grootser kan een minicamping niet worden!

Van te voren gebeld of er kinderen op bezoek mochten komen, ivm adult only. Was geen probleem, anders hadden wij deze camping ook niet geboekt.
Dochter kwam langs met gezin, 1 van net 3jaar en baby 3mnd., was met kinderballetje aan het spelen. Stond er gelijk iemand met golfkarretje om te zeggen dat dit niet de bedoeling was. Hij had ook nog commentaar ivm baby die aan het huilen was.
Niemand vd kampeerders had er problemen mee.
Mijn man moest op gegeven hard niezen, kwam die weer met golfkarretje aan, wat is hier aan de hand.
Adults only begrijp ik best, maar dit was wel heeeel erg muggeziften.
Ongekende service door Look en Miranda. Wat een heerlijke plek in de betuwe. Tot de volgende keer!

We hebben 3 heerlijke weken gehad. Rust, schoon sanitair en een vriendelijke en behulpzame campingeigenaar die elke dag onze hond een snoepje kwam brengen en een praatje kwam maken. De camping stond elke dag vol en we begrijpen wel waarom 👌
Rust, schoon, vriendelijk. Uitstekende fietsmogelijkheden met mooie dorpjes en Leerdam makkelijk bereikbaar. Broodjesservice op basis van bakkersprijzen. Bezoekers 85% 65+, de specifieke doelgroep.
Wat een fantastische ontvangst kregen we op camping de Felis Hoeve. Een lekkere kersenbonbons en een uitgebreid pakket met wetenswaardigheden in de omgeving en een kortingsboekje bij diverse winkels en activiteiten in de omtrek. We werden netjes naar de plaats gebracht en op het stroomnet aangesloten. Er is een prima broodjes service en het bestelde brood wordt aan de deur afgeleverd. Wat we nog nooit meegemaakt hebben is dat bij extreem warm weer door Look en Miranda waterijsjes werden uitgedeeld aan de campinggasten. En iedere avond wordt even een rondje gedaan met de vraag of alles naar wens is. Prachtig schoongehouden sanitaire voorzieningen, een uitgebreide bibliotheek met veel foldermateriaal, voldoende afwasplaatsen voor de vaat, en een hartelijk vertrek hebben ons bezoek aan de Felis Hoeve onvergetelijk gemaakt.