Laagsteprijsgarantie

Huigenstraat 49, 4151CC

Minicamping Felis Hoeve

9.3
FenomenaalScore uit 18 reviews

Een camping voor rustzoekers!
Door Mirjam Weber op 22-09-2025

We hebben 3 heerlijke weken gehad. Rust, schoon sanitair en een vriendelijke en behulpzame campingeigenaar die elke dag onze hond een snoepje kwam brengen en een praatje kwam maken. De camping stond elke dag vol en we begrijpen wel waarom 👌

Topcamping voor pensionado’s!
Door Siebe op 11-07-2025
Alleen gereisd

Rust, schoon, vriendelijk. Uitstekende fietsmogelijkheden met mooie dorpjes en Leerdam makkelijk bereikbaar. Broodjesservice op basis van bakkersprijzen. Bezoekers 85% 65+, de specifieke doelgroep.

Een fantastische camping met aardige beheerders
Door Ewoud en Marry Blauwebus op 17-09-2024

Wat een fantastische ontvangst kregen we op camping de Felis Hoeve. Een lekkere kersenbonbons en een uitgebreid pakket met wetenswaardigheden in de omgeving en een kortingsboekje bij diverse winkels en activiteiten in de omtrek. We werden netjes naar de plaats gebracht en op het stroomnet aangesloten. Er is een prima broodjes service en het bestelde brood wordt aan de deur afgeleverd. Wat we nog nooit meegemaakt hebben is dat bij extreem warm weer door Look en Miranda waterijsjes werden uitgedeeld aan de campinggasten. En iedere avond wordt even een rondje gedaan met de vraag of alles naar wens is. Prachtig schoongehouden sanitaire voorzieningen, een uitgebreide bibliotheek met veel foldermateriaal, voldoende afwasplaatsen voor de vaat, en een hartelijk vertrek hebben ons bezoek aan de Felis Hoeve onvergetelijk gemaakt.

Verrast door dit pareltje !
Door Corinne op 09-09-2024

Wat hebben we hier een superfijn lang weekend doorgebracht! Vanaf ontvangst tot vertrek : Service met hoofdletters! We hebben veel gebruik gemaakt van de zeer uitgebreide info die we bij aankomst ontvingen,l! We kenden deze omgeving niet maar zijn zo enthousiast over de omgeving en de camping, dat we zeker terug gaan komen!!!

Alles tot in de puntjes verzorgd
Door Hans Wijler op 06-09-2024

Op de camping is alles goed geregeld.
Van koelkast tot bibliotheek de eigenaar zorgt goed voor de gasten zelfs de bestelde broodjes werden bij de tent afgeleverd. Op het tenten veld een droogmolen met knijpers een electriciteitskast waar je je telefoon droog kan opladen of met een eurostekker meer stroom kan af nemen. Schaaltjes met snoepjes. Bij de afwasplaats doekjes borstel etc. Schoon sanitair met voor ouderen hogere toiletten. Kom het zelf ontdekken.
Hans Wijler

Gastvrijheid ten top!
Door Aart op 14-08-2024

Zeer vriendelijke ontvangst met bonbon en uitgebreide info.
Ruime plaatsen en superschone faciliteiten.
Waar vind je nog afwasmiddel bij de wasplaats, drinkbakken voor de hond en snoepjes bij de toiletten!
Bij het hete weer werden er gratis ijsjes per golfkarretje rondgedeeld....
Perfecte locatie om Leerdam en de Linge te ontdekken,
kortom hier moet je heen!!!