Buitenzwembad
Skilift: 40000m
Treinstation: 14000m
Adresgegevens | Acquaviva, San-Paterniano 44, 62020 MC |
Camping 44
Oke ik val zelf nog onder de trem 'jongeren' denk ik, want ik ben net 18, maar ik wil graag een review geven vanuit mijn opzicht want dat is ook belangrijk. Ik heb echt nog nooit in 18 jaar op zo'n leuke camping gestaan. Er waren veel leuke dingen te doen, allemaal op ongeveer 30 minuten afstand. Maar ik denk toch dat ik het grootste deel van mijn plezier te danken heb aan de geweldige eigenaren EN hun super gezellige zoons (Joep en Siem jullie zijn amazing!!). Maar dat je terwijl je een hele camping hebt ook nog tijd hebt EN maakt om met mensen een praatje te maken, vind ik echt werkelijkwaar geweldig. En de leuke avonden zoals de pannenkoekenavond en de italiaanse avond waarop alle kinderen samenkomen om spelletjes te doen dat is geweldig en heeft mijn ervaring zoooooo leuk gemaakt! Ik raad deze camping ook met oudere kinderen echt heel erg aan!!
Ik heb getwijfeld om een review te plaatsen. Maar toch zijn er niet alleen positieve punten.
Wij kwamen begin augustus aan rond 18.00 uur. We kregen een plaats naast een andere vouwwagen wat eigenlijk onwijs onhandig was.
De eigenaren doen hun best, maar als je niks bij ze afneemt, dan zien ze je niet staan.
Wij gingen zelf twee dagen eerder naar huis omdat er gezinnen waren met kinderen die ontzettend veel huilde. Vlak naast ons was het elke ochtend raak, zelfs al om 6 uur. Dat wil je niet in de vakantie..
Wij snapte die keuze ook niet, zet gezinnen met jongen kinderen bij elkaar. Alleen deze plaats was naast een andere tent. Alle tenten hadden veel meer ruimte.
Deze camping hebben we gekozen voor de ruimte, maar uiteindelijk was dit niet het geval.
Het zwembad was schoon, maar er zijn veel regels. Voor pubers bijna niks te doen. Het toiletgebouw was schoon, maar je moest zelf je toiletpapier meenemen. Niet echt van deze tijd...
Dat deze camping geweldig is, is de reden dat we hier voor de vierde keer geweest zijn. We hebben zoals altijd weer enorm genoten. Rens en Rachel zijn ongelofelijk leuke en lieve eigenaren en doen er alles aan om je vakantie zo fijn en gezellig mogelijk te maken. De plekken zijn ruim met een geweldig mooi uitzicht, het sanitair is mooi en altijd brandschoon, het zwembad is mooi met genoeg ligbedden op het terras, veel speelplekken voor kinderen. Je kunt heerlijke broodjes bestellen, er is een bar waar je koude drankjes en ijsjes uit kunt halen. Er worden leuke dingen georganiseerd: wijnproeverij (zoon Joep bakt dan stapels pannenkoeken voor de kids, geweldig!), Italiaanse avond met heerlijke pasta’s en leuke spellen voor de kids. Voor het eerst dit jaar zijn we meegegaan met zoon Siem die een rondleiding gaf door het dorp, enorm leuk en leerzaam, ook voor de kids. En zo kan ik nog wel even doorgaan… kortom: hier moet je geweest zijn!!
Afgelopen jaren steeds in de prijzen gevallen bij kleine camping van t jaar. Dat is zo terecht. Alles klopt op deze camping. Het voelt als thuis komen. De ligging, de sfeer de kampeerplekken. Het sanitair wat altijd schoon is.
De eigenaars Rens en Rachel en hun zonen Joep en Siem zijn zo vriendelijk en gastvrij. Kunnen je ook heel veel tips geven. Na 4 jaar daar te zijn geweest toch maar weer geboekt voor vlg jaar want we zijn nog steeds niet uitgekeken hier.
Wat een super camping. Hier moet je zijn!
Hele fijne, kleine camping met een hele fijne sfeer. Rens en Rachel zijn enorm gastvrij en gezellig! Onze jongste mist Rachel!:)
De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en wilden echt niet weg. Wij hebben ook echt genoten van de gezellige wijnproeverij en Italiaanse avonden.
Bedankt Rachel en Rens!