Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
EC-kaart
Mastercard
Adresgegevens | Ontginningsweg 9, 5985 ND |
Minicamping De Torenvalk
Wij hebben 3 weken op deze mooie en knusse camping gestaan en de camping kan met recht een charme camping genoemd worden. De camping is zeer verzorgd met mooi gras, bomen en ander groen, ligt beschut en is rustig. Het sanitair is erg mooi, er is een kraan bij de eigen plek en de duurzaamheidsmaatregelen zijn sympathiek. Maar wat deze camping tot een pareltje maakt is de gemoedelijke sfeer en de zorg waarmee Rijk en Myra hun gasten omringen. Je wordt helemaal vrijgelaten, maar als er iets is, staan zij direct klaar om je van dienst te zijn. Hun voortdurende betrokkenheid bij de camping en haar gasten, zorgde ervoor dat we ons hier echt thuis voelden. Een echte aanrader dus.
Camping om tot rust te komen! We hoorden alleen maar vogels en af en toe het blaten van een schaap.
Zeer nette en goed onderhouden grasvelden.
Zeer vriendelijke en toegankelijke eigenaars.
Gezellige en schone afwasgelegenheid en sanitair.
Overkapping voor fietsen.
Prima afvalscheiding.
Heerlijke relaxte rustige camping, lieve vriendelijke gastheer Rijk & Mira, mooie plek hadden wij, omgeving helemaal goed als je met de hond komt, bos om de hoek, sanitair 👍👌
Hele mooie en rustige camping met veel groene weides en veel ruimte bij je tent
Ook leuke fietsroutes naar dorpjes en de Peel.
Ook kan je hier een pipowagen caravan en appartement huren of zelfs een gehele weide afhuren .Vriendelijke en gastvrije eigenaren.
Voor ons de camping van het jaar 2025!
Een zeer mooie camping met heel veel ruimte! Het sanitair is brand schoon!
De kampeerplekken zijn groot en je staat zeker niet scheerlijn aan scheerlijn, geweldig.
Er is een leuk speeltuintje voor de kinderen, en een overdekte buiten keuken die je mag gebruiken.
Ook is er aan de pubers gedacht met een tafelvoetbal . Een gezellige plek waar je heerlijk kan bbq-en met een picknicktafel. De gastvrijheid .......... top daarom beste camping van het jaar 2025 voor ons.