VAYA St. Zeno Serfaus

We hebben de beste aanbieders voor VAYA St. Zeno Serfaus voor je op een rij gezet:
Telefoonnummer | |
Liften
Minibar
Entertainmentprogramma
VAYA St. Zeno Serfaus
Wij hebben een week Half Pension gehad in Vaya St.Zeno Serfaus. Een prachtige locatie om te verblijven. Mooie accommodatie, heerlijke bedden. Leuk zitje met bank en tafel. Wel een drie kamer appartement boeken voor vier personen; wanneer de bank gebruikt wordt als bed bij een twee kamer appartement lijkt het mij erg klein. Het ontbijt iedere morgen was zeer uitgebreid: ei, zalm, vlees, worstjes, pannenkoekjes… we hebben allemaal gesmuld. Vooral de kids vonden het super leuk om elke keer hun bord te vullen . Ook het eten savonds was heerlijk. Wel ietswat culinair. Maar wij lusten gelukkig alles. Voor de kinderen kon je ook een ‘snack’ variant nemen. Maar zij konden ook gewoon de gezonde variant van het volwassen menu kiezen. Elke avond twee keuzes. Vis, vlees, pasta etc. Heerlijk allemaal! Zwembad en sauna gedeelte is ook top. Medewerkers erg aardig. Serfaus-Fiss-Ladis; super leuk voor kids. Niet twijfelen! Mooi weer erbij bestellen!
Vriendelijk ontvangst. We kregen een kopje koffie aangeboden terwijl iemand ging controleren of de kamer (eerder) klaar was. Prachtige locatie, lekker ontbijt en heerlijk diner. De kamer was ruim en mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. De douche was misschien een beetje klein in verhouding tot de grote badkamer. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Een fijne tijd gehad en we hopen hier zeker nog eens terug te komen.
De appartement waren prachtig. Zeer ruim en alle luxe aanwezig. Hadden halfpension en dat was prima. Eten was heerlijk en aan de bediening was ook niks te klagen.
De omgeving was zeer uitgebreid, voor ieder wat wils.

VAYA St. Zeno Serfaus
Zeer luxe verblijf. Een week verbleven via touroperator. We hadden halfpension geboekt dus ik verwachtte ook de service van hotel. We hadden eigen appartement en daar werd de hele week niet schoongemaakt. Ik had hotelservice verwacht. Maar dat was dus niet. Handdoeken werden in een week tijd maar 1x vervangen. En niet schoongemaakt tussendoor. Toen wc papier op was.moesten we zelf nieuwe kopen. Niet dat het zo duur was maar ik had daar geen rekening mee gehouden. Het eten van halfpension was prima, maar had voor de kinderen iets eenvoudiger gemogen. Ontbijt was niet heel bijzonder uitgebreid. Maar alles voor een simpel ontbijt was aanwezig. Zelf je koffie en thee maken. Dochter met melkallergie werd rekening mee gehouden nadat we het verschillende keren gevraagd hadden. Nergens alleen allergie informatie.
Het gebied waar we zaten was voor ons iets te beperkt. 2 tieners mee en met slecht weer was er erg weinig te doen. En heel(te)toeristisch.
Perfecte accommodatie maar mag ook wel voor het geld... Vaya st. zeno is zeker niet goedkoop. Het appartement dat we hadden geboekt was voorzien van een privé sauna en 2 balkons modern ingericht en van alle gemakken voorzien inclusief 2 badkamers, meer dan perfect voor met zijn vijven. We hadden ontbijt bijgeboekt en het ontbijt in buffet vorm was prima verzorgd. We hebben 2 keer in het restaurant gegeten, de keuken is prima. Zwembad valt tegen, de diepte gaat tot slechts 1.22 echte baantjes trekken zit er niet in, het is een echt kinderspeelbad! Afstand naar de gondel is te ver om met je skies te sjouwen iedere dag, temeer omdat je een steile helling af of op moet om met de brug naar de dorfbahnstrasse te komen. Communicatie omtrent ski depot ging een beetje verwarrend, we kregen een voucher van het hotel, dus vonden het een mooie service. Echter bij uitchecken betaalde we €70 naast de €50 voor het parkeren bij het hotel.
Super goede accomodatie. Nu twee keer geweest en beide keren waren geweldig. Er is een zwembad, wellness, speelkamer, gezellige bar, goed restaurant en een goed ontbijt. De kamers zijn ruim en schoon. Het personeel denkt heel erg mee. De gastvrouw van deze accomodatie is super goed. Toen mijn helm kapot ging heeft ze geregeld dat deze maak werd in de skishop voor en fooi. Zij zorgt dat haar gasten een super vakantie hebben.
Serfaus is en heel gezellig dorp met leuke restaurants en goede voorzieningen. Er rijdt een metro zodat je de hele vakantie je auto kan laten staan. Het skigebied is met Fis en Ladis groot genoeg. Je helde zelfs in de kerstvakantie maar max 10 minuten te wachten bij de lift. Jet liftpersoneel helpt bij het instappen om de vaart erin te houden. Ook zijn er gewoon veel gondels en stoeltjesliften zodat er veel mensen tegelijk naar boven kunnen.
Dit is een absolute aanrader!