Laagsteprijsgarantie

26 les terres Alix, F-50510

Camping Village Les Îles

6.3
VoldoendeScore uit 29 reviews

Nette camping, teveel huisjes voor faciliteiten.
Door Janneke op 22-08-2025

Leuk vakantiepark. Alleen wel heel veel huisje erbij gezet afgelopen jaar en faciliteiten te klein. We hadden een stacaravan, super netje en nieuw, op een leuk veldje. De camping was erg groot, dus blij dat we de fietsen bij hadden. Zwembad was leuk, buiten was heerlijk verwarmd, maar buiten/binnen te klein voor aantal gasten. Werd een nieuwe glijbaan bij gezet. Hij zou af zijn voordat we aankwamen, dat was niet, kregen we korting (heel netjes), na een week was 1 glijbaan af. Ook speeltuin te klein. En wat wel vaker is, animatie alleen in frans, zelfs niet in het engels!!!! Brood kopen op de camping was ook een ramp, mensen in winkel heel vriendelijk, maar meestal was het op en stond je heel lang in de rij. Dus wij fietsen naar bakker in dorp, was ook veel lekkerder. Als je bij de boerderij de camping af fietst ben je er zo. Ligt in een rustig dorp. 15 min van Granville een leuk stadje en mooie stranden. Zeker naar eiland gaan met boot.

Geen aanrader voor de sociale Nederlanse tiener
Door Zonneveld op 19-08-2025

We hebben twee weken geboekt met 2 kids (18 en 12). Vooral de jongste is gek op de camping vanwege contact met leeftijdsgenoten. Helaas is dat voor het eerst van al onze campingervaring niet gelukt. Het personeel van de animatie doet niets om de niet Franse kinderen te betrekken. Er is geen plek, behalve het te kleine zwembad, om leeftijdgenoten te ontmoeten. De animatie die er wel is vind ik echt ver ondermaats voor een 5 sterren camping. Er is ook geen voetbalveldje of Pooltafel of iets dergelijks.
Onze accomodatie was heel mooi en schoon. Gelegen achterin bij het groen. Voor ons een fijne plek. De caravans achter ons daar had ik hutje mutje niet willen staan. De camping vind ik over het algemeen wel mooi en groen.
We hadden gereserveerd in het restaurant maar werden compleet genegeerd door de bediening. Na 25 minuten nog geen drankje, dus weggegaan. Echter over het algemeen is het personeel wel vriendelijk. Winkeltje is erg matig.

Wederom fijn!
Door De Groot op 16-08-2025

Net als 2 jaar geleden verbleven wij op een staanplaats met privésanitair. Het campinggedeelte nog steeds prachtig.
Zeer tevreden hierover!
Via de deur bij de dierenweide lopend naar de bakker en het kruideniertje in het dorp.
Voor een grote supermarkt ben je met de auto snel in Granville of Saint Paire sur Mer.
De nieuwe glijbanen waren geopend en een grote hit. De afwerking/aankleding moet nog worden gedaan.
Doordat het gedeelte met huisjes is uitgebreid is het met mooi weer snel vol in het zwembad. Dat verschil was te merken, maar alsnog hebben we erg genoten.
Het team van de animatie is zeer enthousiast en hardwerkend. Animatie is grotendeels in het Frans, maar dat is toch ook de charme van het op vakantie zijn? Wij vonden de live muziek en de schuimparty erg leuk.
Met name voor pubers/jong volwassenen is de plek om 's avonds te chillen komen vervallen. De Franse jeugd trok 's avonds naar het park in het dorp.
Fijne vakantie!

Teleurstellend
Door Ro en San op 15-08-2025

Net als veel voorgaande recensies van dit jaar vonden wij de camping ook teleurstellend. We verwachtten een stacaravan met beschutting, maar dat viel vies tegen. We kregen een plek op het nieuwste gedeelte van de camping - aangelegd na de overname door een nieuwe partij. Kort: het nieuwe gedeelte heeft de gezelligheid van een autosloperij. Huisjes lijken met een grote hand lukraak neergekwakt op een grasveldje. Vanaf onze veranda keken we tegen minstens acht andere huisjes aan. Wat een verschil met het oudere, veel gezelligere deel van de camping. Enfin, na die teleurstelling maakten we er desondanks een fijne vakantie van. De camping is absoluut netjes en de hygiëne is dik in orde. Het zwembad is mooi aangelegd, maar voor de uitdijende camping wel echt te klein. Het restaurant is oké, het personeel is vriendelijk. Aankomstdagen ontaarden in chaos met lange files voor de camping en opgefokte vakantiegangers. Kortom: teleurstellend.

Beetje teleurgesteld…
Door Marco op 14-08-2025

Wij hebben deze camping geboekt via Capfun. Mooie plaatjes; een van de weinige campings in deze regio met een mooi zwembad en faciliteiten voor pubers. Bij aankomst was de eerste indruk alles behalve goed. De ontvangst was rampzalig. De op- en uitrit van de camping was chaos en we hebben ruim 1 uur gestaan voor een 1e check check-in. Geen infopakket of routebeschrijving. De nieuwe glijbanen zouden klaar zijn op 19/7. Niet dus; bouwhekken en werkzaamheden. Verder ziet het zwembad er op de foto’s royaal uit; niets is minder waar. Erg klein! Het genoemde voetbalveld was er niet. Het groenonderhoud zou ook veel beter kunnen; karige verdorde plantenbakken bij de entree, onkruid en een kinderboerderij waar de omheining stuk was en de brandnetels tot aan je middel reiken. Caravan was schoon, maar erg klein en weinig tot geen opbergruimte. Tja, kunnen niet anders zeggen dan teleurgesteld te zijn; niet 5* waardig; verwachtingen waren anders.

Wat een teleurstelling!
Door JL op 12-08-2025

Alles behalve wat we verwacht en gehoopt hadden.
Het enige pluspunt was het huisje; super mooi, schoon, omringd door groen en veel privacy.
Verder waren onze kinderen (en wij) erg teleurgesteld. Zwembad veel te klein voor het aantal gasten, en de verwachte glijbanen waren nog in aanbouw. Voetbalveld was hiervoor opgeofferd. Het was echt een bouwval. Terwijl we de camping juist geselecteerd hadden hierop.
Animatie is enkel Franstaligen waardoor het niet makkelijk is om aan te sluiten en het ook veel moeilijker is om vrienden te maken voor de kinderen. Geen leuke familiecamping waarbij de kinderen vrienden maken en zich de hele dag vermaken. Een echte teleurstelling!