Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Via Paul 16, 39047 |
Skichalet Selva Panorama
Je kijkt vanuit het ski chalet uit op het Sellagebergte. Prachtig. Het ligt heerlijk rustig met amper verkeer en met een mooie korte wandeling ben je zo in het centrum. Het is een gecatered chalet waarbij het ontbijt, hapjes na het skiën en het diner inbegrepen is. Alle drank is inclusief en dus gratis. Er is een gezellig barretje in het chalet waar je dan gewoon je drankje zelf kan pakken. Iedere dag vullen de chalethosts het aan. Echt relaxt.
Heerlijke locatie in prachtig gebied. Zeer ruim! Wij waren met 15 volwassenen en genoten een week lang van de catering, zon en sneeuw. Skibus voor de deur! Enige puntje was dat deze bus door de sneeuwdump die week wel erg vol was en later arriveerde. Maar totale ervaring was top!
Vrienden van ons hadden al een paar keer gezegd dat we echt eens een keer met onze club van de hockey waar we altijd mee op wintersport gaan eens naar Val Gardena moeten gaan. Maar op een of andere manier hadden we onze zinnen hier nooit op gezet. Maar één van ons zei dat we het nu eens moeten doen. Nu net terug uit Sankt Christina dat direct naast Wolkenstein/Selva ligt en het was fantastisch. Wat een prachtbestemming is dit. In alle opzichten, qua skigebied en de dorpen in dit dal. Heel sfeervol en overal goede en gezellige horeca. De pistes worden heel goed geprepareerd en aan sneeuw geen gebrek. Ook door de vele sneeuwkanonnen. In het gebied leuke pisterestaurants met echt heerlijk eten. En alles duitstalig. Het is een combinatie van Tirol met de Italiaanse charme. Dit catered chalet Selva Panorama raden we iedereen aan. Ruim van opzet en professionele chaletstaf die ons helemaal in de watten heeft gelegd.
We hebben het in skichalet Selva Panorama echt heel fijn gehad. Het chalet was heel schoon en verzorgd. We zijn in vele catered chalets geweest met een grote groep, maar deze is het ruimst. De Stube is heel gezellig met een Kachel Ofen en de eetruimte is heel ruim. Ideaal als je met kinderen bent, die kunnen na het eten heerlijk wat van de volwassenen lekker zitten en spelen. We wilden eigenlijk deze winter weer naar Oostenrijk, maar toch besloten om weer terug te gaan naar dit ski chalet. We hebben het hier gewoonweg enorm naar ons zin en voelen ons helemaal thuis. Het is eigenlijk beetje ons huis geworden. Voor de rest is alles op en top geregeld door de chaletstaf. Het ontbijt uitgebreid, lekker hapjes die ze maken als we terugkomen van het skiën en 's avonds een heerlijk diner. We gaan ook weleens de après-ski in, maar in het huis zelf vinden we het eigenlijk net zo gezellig en het scheelt veel geld, alles is bij de prijs inbegrepen
Maart 2025 - Ski Chalet Selva Panorama - C. Straver - Bunnik
Net terug van een heerlijke vakantie in dit ruime chalet. De diners waren goed en meer dan voldoende, ook de grotere eters onder ons kwamen goed aan hun trekken. En was hun bordje leeg dan werd er nog gevraagd of ze nog meer wilden. Dus helemaal top! Een pracht van een skigebied, nooit eerder geweest, maar we hebben nu al een optie genomen voor volgend jaar op dit fijne huis.