Over Vakantiepark Efteling Loonsche Land
In Kaatsheuvel, op loopafstand van de welbekende Efteling, vind je vakantiepark Loonsche Land. Het park ligt tegen de Loonsche Duinen en het bos aan en heeft verschillende speeltoestellen, een dierenverblijf en een restaurant waar je de streekproducten kunt proeven. Je kunt genoeg doen in de omgeving, zoals de rode beuk van 120 jaar oud opzoeken. Blijf slapen in één van de hotelkamers, gemaakt van natuurlijke materialen of knusse vakantiewoningen.
Vakantiegangers genieten volop van de gezellige sfeer in de accommodaties rond de Efteling. Ze prijzen de knusse kamers en het mooie, verzorgde ontbijt dat meteen voor een glimlach zorgt. Stralend zijn ook de schoongehouden kamers, perfect voor een ontspannen verblijf met het gezin. De locatie is ideaal, met een fijne loopafstand naar het park en een handig busje voor wie geen zin heeft om te wandelen. Voor de kleintjes is het echt een feestje, ze hebben een mooie tijd en volop plezier. Het vriendelijke personeel zorgt voor een warme sfeer, waardoor je je meteen thuis voelt. Dit zijn herinneringen om mee te nemen en later met een glimlach terug te denken aan een zonnige, gezellige dag met het gezin.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Eftelingsestraat 5, 5171 RP |
Vakantiepark Efteling Loonsche Land
Wij komen al jaren naar de Efteling en logeren er regelmatig. Net daarom is deze behandeling onbegrijpelijk. Door een betalingsherinnering in mijn spamfolder en een gemiste oproep zonder voicemail werd onze boeking voor de verjaardag van onze dochter geannuleerd. De reeds betaalde 230 euro wordt zonder pardon ingehouden.
Een uur later bleek het zelfs onmogelijk om dezelfde, nog beschikbare kamer opnieuw te boeken: een eenmalige overnachting is “niet interessant”. Zelfs na duidelijke uitleg over het verjaardagsweekend van onze dochter was er geen greintje begrip, empathie of klantgerichtheid. Winst primeert duidelijk boven mensen.
Voor een park dat zichzelf “magisch” en “familiegericht” noemt, is deze behandeling ronduit beschamend.
Weekend weg met het gezin. Helaas was bij aankomst de lodge gewoon niet schoon (pannen smerig, alle borden nat, servies nat en vettig. Tafel niet schoon). Na een dag in het park te hebben rondgelopen is poetsen niet waar je op zit te wachten. Ze wilden een schoonmaakster laten komen, maar daar zit je dan toch ook niet op te wachten? Als je 3 kinderen eten moet geven douchen en naar bed wilt brengen? Volgens de klantenservice van de Efteling had ik die zorg op dat moment moeten aanpakken en kunnen ze nu niks meer betekenen. Slecht!! Alsof het probleem nu bij mij gelegd wordt terwijl het in de 1e plaats fout gaat bij een lodge die gewoon niet schoon is. Ronduit schandalig. Dit zal ik ook benoemen aan ieder die vraagt hoe ons weekend weg was (mijn man heeft de 1e avond tot 23u staan poetsen & afwassen).
Fijn hotel, knusse kamer en een goed verzorgd ontbijt! Loopafstand naar de Efteling is prima te doen en mocht je niet willen lopen dan rijdt er een busje. Zeker voor herhaling vatbaar!
Was er met mijn dochter en 3 klein kinderen
We hebben genoten, de kamer was zeer schoon , goed ontbijt mooie locatie
Zeer vriendelijk personeel
Kom zeer zeker terug vooral de kleinste gasten hebben een mooie tijd gehad
Op basis van de foto's en informatie was het huisje volledig conform verwachting. Geen deur naar de slaapkamer, maar een gordijn. Wisten we en dat was prima. Al zou ik hier niet met 6 personen willen verblijven. Vooral omdat de eettafel voor 4, misschien 5 personen is.
Het uitgebreide ontbijtbuffet was slecht. Genoeg broodjes en eieren, maar hartig beleg bestond uit kaas of ham. Zoet beleg uit melk chocolade hagelslag. Ander zoet beleg niet aanwezig. Niet heel (kind)vriendelijk en zeker niet uitgebreid. Wanneer je het aanbiedt als basis ontbijt is het prima. Nu hadden we hogere verwachtingen.