Landal De Reeuwijkse Plassen

We hebben de beste aanbieders voor Landal De Reeuwijkse Plassen voor je op een rij gezet:
Over Landal De Reeuwijkse Plassen
In Reeuwijk in Zuid-Holland vind je Landal Reeuwijkse Plassen met fijn zwembad en leuke binnenspeeltuin voor de kleintjes. Hier overnacht je in een luxe huisje aan het water. De huisjes zijn wel wat gehorig en let op met kleine kinderen op het terras. Verwacht hier geen luxe faciliteiten, maar eerder een rustig park met groene omgeving.
Veel vakantiegangers waarderen de rust en privacy die het park biedt, omgeven door water, ganzen en riet, ideaal voor liefhebbers van suppen en kanoën. De aardige medewerkers en de leuk ingerichte speeltuinen voor jonge kinderen krijgen ook complimenten. Bovendien wordt de fijne akoestiek van het zwembad, dankzij de dempende houten muren, positief opgemerkt. Een schoon huisje met goede bedden en een complete inrichting draagt bij aan een superleuk vriendenweekend, waarbij de privacy ten opzichte van andere huisjes wordt gewaardeerd. Dit alles maakt het park een fijne plek voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf aan de Reeuwijkse Plassen.
Vakantiepark Koningshof
VakantieparkVakantiepark Duinrust
Vakantiepark- € 147
p.p. vanaf*
Summio Vakantiepark Zeedijk
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin
Vakantiepark
Binnenzwembad
Adresgegevens | Verlengde Breevaart 3, 2811 LR |
Landal De Reeuwijkse Plassen
Rustig waterpark, met veel ganzen en riet. Vast leuk om te suppen en te kanoën als je daarvan houdt; zo niet dan is er niet heel veel te doen. De parkwinkel was dicht voor renovatie in de maand dat wij er waren. Dat kan natuurlijk maar ik had het wel netjes gevonden als dat op de website had gestaan, dan hadden we er rekening mee kunnen houden.
Pluspunten vond ik de privacy en rust op het park en de aardige medewerkers. Ook leuke speeltuinen voor jonge kinderen. Zwembad vrij basic maar met een opvallend fijne akoestiek door de dempende houten muren.
Minpunten: de schoonmaak was niet top. Huisje had ook meerdere kleine technische mankementen. Niets echt storends, maar ook niet wat je verwacht bij Landal.
Samenvattend: leuk als je van watersport houdt en een aanbieding kan pakken, en als je niet allergisch bent voor huisstofmijt.
Park ligt mooi aan de Reeuwijkse
Plassen. Park is ook mooi ingericht. Maar de hygiene laat duidelijk te wensen over. Het is smoezelig. Tafels en kasten vol met kringen, ziet er uitgewoond uit. We wilde de stofzuiger gebruiken maar deze stonk zo dat we het maar gelaten hebben. Waarschijnlijk al lang geen nieuwe stofzak in gedaan. Veel huisjes worden verhuurd aan bedrijven wat de sfeer van het park niet ten goede komt. De huisjes zien er vanbuiten ook verarmd uit, het hout is kaal en verweerd. Jammer, maar de “Landal” kwaliteit is hier echt achterhaald.
Huisjes gehorig en dicht bij elkaar. Huisje slecht schoongemaakt.
Zwembad in weekend dicht om 17u!! Belachelijk!!
Niet landal waardig als je het mij vraagt.
Vrouw achter de balie ook de meest chagrijnige die ze daar hebben

Landal De Reeuwijkse Plassen
Ontzettend vies huisje bij binnenkomst. Niet van 1 keer niet schoonmaken maar echt spinnenwebben overal. Huisje is echt afgeleefd. Veel los/ scheef. Op het park veel bewoonde huisjes. Met veel al buitenlandse mensen die hier in de buurt werken ? Geen gezicht al die bussen bij de huisjes. En hard rijden op het park.
Restaurant heel duur. Zwembad wordt tegenwoordig ook zwemles in gegeven. En het bad is al klein. Dus je hebt daar dan de helft van en dus super onrustig. Laatste keer voor ons hier. En zou het ook niet aanraden.
Superleuk vriendenweekend gehad met z’n 6-en. Leuk ingericht en schoon huis met goede bedden. Erg compleet ingericht. Best veel privacy tov andere huisjes.
Ondanks de negatieve reviews hebben wij een positieve reactie op dit park. Landelijk gelegen, mooie natuur en mooie wandelmogelijkheden. Prima ontvangst met duidelijke uitleg en aanbod om contact op te nemen als er ook maar iets niet goed was. Onze 4-persoons watervilla was prima. Keurig schoon, vele faciliteiten zoals bad-sauna-solarium-wasmachine. Geen gebreken, volledige inventaris en netjes onderhouden. Ook prima meubels. Eén minpuntje, het bleef warm in de bungalow dus regelmatig even de ramen open, ook op de slaapkamers. Van zwembad en verhuurservice geen gebruik gemaakt. Verder lekker gegeten bij 't Reeuwijkse Hout. Kortom, prima midweek gehad!!