Laagsteprijsgarantie
MatigScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Landal De Reeuwijkse Plassen

In Reeuwijk in Zuid-Holland vind je Landal Reeuwijkse Plassen met fijn zwembad en leuke binnenspeeltuin voor de kleintjes. Hier overnacht je in een luxe huisje aan het water. De huisjes zijn wel wat gehorig en let op met kleine kinderen op het terras. Verwacht hier geen luxe faciliteiten, maar eerder een rustig park met groene omgeving.

De Reeuwijkse Plassen straalt echt rust uit en de omgeving is perfect voor wandelaars en fietsers. Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer en de prachtige natuur rondom het park. Het park zelf heeft een stralend uitzicht en biedt fijne plekken om samen te ontspannen. De zwembaden en de groene ruimte zorgen voor mooie herinneringen, vooral met zon die door de bomen schijnt. Mensen vinden het heerlijk dat er genoeg te zien is in de omgeving, en dat je bij mooi weer lekker buiten kunt zitten. Ondanks wat kleinigheidjes blijven de gezelligheid en de mooie plek in het geheugen hangen. Een ontspannen bestemming vol natuurlijke verrassingen, waar de vakantiekriebel al snel toeslaat.

• Binnenzwembad

Verlengde Breevaart 3, 2811 LR

Landal De Reeuwijkse Plassen

5.3
MatigScore uit 41 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Heelijk verblijf, we hebben genoten!
Door L.van Leeuwen op 03-04-2026

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad bij de Reeuwijkse Plassen, heerlijk gewandeld en gefietst, hond was gezellig mee!
We hadden een heel mooi huisje met drie verdiepingen!

Vies, koud en duur
Door Gladys op 14-01-2026

Heel erg vies huisje dus zelf maar schoongemaakt want zelfs na extra schoonmaak vanuit Landal was het een gore bende. Teveel om op te noemen wat er vies was.
Eerste twee dagen geen warm water en verwarming; niet warmer dan 16 tot 18 graden.
Pas na meerderde malen bellen en aandringen is het opgelost. Heel irritant en vermoeiend om zo de eerste twee dagen door te brengen. 150 euro terug gekregen na indienen klacht maar op een bedrag van bijna 2100 euro vind ik dit minimaal.

Gevaarlijk onhygiënisch
Door Petra op 21-10-2025

Het zogenaamd luxe huis voor 10 personen bleek uitgeleefd en vies. De vloer op de begane grond plakte, de hoeken in de kamers zijn niet van een keer slecht schoonmaken zo vies, de nachtlamp plakte en het ergste was een beschimmelde kussensloop! Kennelijk komt Landal ermee weg en verhuurt die huizen voor de hoogste prijs, zonder waar te leveren.

Mooie omgeving, slechte schoonmaak, zeer jammer.
Door Louise op 05-09-2025

De omgeving is prachtig, echter indien je bij aankomst ziet dat de huisjes niet goed schoongemaakt zijn, vergaat je het lachen.
Onhygiënisch was het , veel dingen niet aanwezig, pannen vies moesten ongeruild worden, men had er maar 1.
Topper op twee persoonsbed krult aan alle kanten, douche, wastafel handels niet schoon, overal spinnenwebben en doodgeslagen spinnenwebben en muggen.
Ik zou mij als organisatie schamen om hier gasten te ontvangen, buitenlandse gasten moesten ook alles schoonmaken, er zijn toch jonge mensen die werk zoeken?
Al met al, een mooi park ( zwembad was dicht) mooie omgeving, heerlijk in Reeuwijkse Hout gegeten ( hoort niet bij Landal. Genoeg in de omgeving te zien, jammer van de hygiëne.

Jammer dat de schoonmaak en hygiëne veel te wensen
Door Wilma op 19-08-2025

Wij vinden het een heel mooi park. Wat wij wel jammer vinden dat de schoonmaak in de bungalow verre van goed is. Spinnenwebben onder het bed en onder de nachtkastjes, spinnenwebben in vele hoeken. Veel stof op de vloeren boven en beneden. En het was echt in zijn geheel niet schoon. Dat is jammer want je betaald toch een aardig bedrag voor een weekend en dat moet zo’n huis toch spic en span zijn! Ook de groenvoorziening, het gras etc mag wel beter onderhouden worden. Jammer maar het nodigt ons niet uit om nogmaals dit park te bezoeken.

Slecht invalide huisje!!
Door Wilma Sterkenburg op 13-08-2025

Invalide huisje geboekt. Samen met zus en ouders van 87 op vakantie. Heel slecht huisje. Het pad naar de voordeur was erg slecht. Moeilijk te lopen voor een Invalide. 1 Invalide bed en een gewoon bed. Waardoor mijn ouders ongelijk lagen. Badkamer vloer spiegelglad. Levensgevaarlijk. Hebben zelf badmatten gekocht. Douche in het midden waardoor alles zeiknat werd. Terras was ook glad . Huisje slecht schoongemaakt en rook onfris. We wilden dit melden in het begin van de vakantie. Maar mijn ouders hebben moeite om weer te verplaatsen naar een ander huisje en het moest een Invalide huisje zijn. Op het einde gemeld. Je krijgt een excuus en dat is het!!! Nooit meer daar.