Laagsteprijsgarantie
OnvoldoendeScore uit

Over Camping Sandaya Soustons Village

Omschrijving:

Sandaya Soustons Village is gunstig gelegen aan de prachtige Atlantische kust van Frankrijk. Geniet van gemakkelijke toegang tot het strand, waar je kunt ontspannen terwijl je kinderen zandkastelen bouwen en spelen in de branding.

Voor kinderen:

Het campingzwembad is een waar waterparadijs, compleet met glijbanen, zwembaden en peuterbaden. Je kinderen zullen hier dol zijn op de urenlange waterpret. Sandaya Soustons Village organiseert een gevarieerd animatieprogramma voor kinderen, waardoor ze zich geen moment vervelen en nieuwe vrienden kunnen maken. Of je nu van sport houdt of liever ontspant, de camping biedt voor elk wat wils. Probeer activiteiten zoals volleybal, minigolf of verken de natuurlijke omgeving met fietstochten.

Omgeving:

Maak uitstapjes naar nabijgelegen bezienswaardigheden en steden, zoals Biarritz of Bayonne. Ontdek de lokale cultuur, markten en culinaire specialiteiten.

• Fietsverhuur

• Massage

• Buitenzwembad

• Tafeltennis

Camping Sandaya Soustons Village

OnvoldoendeScore uit 1 review

Geen 4/5 sterren camping
Door Daniëlle op 30-08-2023

Geen 4/5 sterren camping als het aan ons ligt. Het huisje wat we hadden was bij aankomt ontzettend vies. De douchecabine zat helemaal vol schimmel. Dit werd wel schoongemaakt toen we dit aangevend maar na een week was alles weer terug. Het huisje was erg verouderd.
De camping is erg bericht op Franse. Al het entertainment is in het Frans. We hadden extra betaald zodat we zelf ons huisje konden kiezen bij het boeken. Op de plattegrond lijken de afstanden groter dan in werkelijkheid waardoor we erg dicht bij het restaurant zaten waar ook het entertainment was, dit was gecombineerd met erg veel geluid.
Het zwembad is erg klein en ondiep de bedjes bij het zwembad zijn erg hard of kapot.
Het eten in het restaurant was ontzettend slecht.