Boerderijcamping De Boergondiër

Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Parallelweg 43, 7782 PE |
Boerderijcamping De Boergondiër
Prachtige omgeving en super unieke locatie. We verbleven in een circulair zelfontworpen droomstam. Een super ervaring!
Het weer zat niet altijd even mee, maar we hebben ons prima vermaakt op Camping De Bourgondier. Fietsen in de omgeving of wandelen , wat je wilt.Een zwembad aan de overkant van het kanaal waar mijn vrouw elke morgen haar baantjes zwom, en voor mij was een rondje hardlopen in de Krim ook mooi om te doen.Ook de visboer kwam 1 keer in de week langs vlakbij de Coop supermarkt. En de service van Jolanda , Inge en ouders Gerard en Dinie Theisens was geweldig. De caravan werd keurig naar zijn plaats gebracht met de Renault Tractor, en weer weggehaald . We kijken met een goed gevoel terug op onze 3 weken vakantie in De Krim.
Wat een heerlijke camping .Heerlijk rustig .schoon sanitair.en zeer vriendelijke mensen .erg behulpzaam
Geslapen in de koestee, lekker kneuterig en een geweldige ervaring. Vriendelijke mensen, super gastvrij en coronaproof.We komen graag nog een keer terug.
Voor de tweede keer naar deze camping ⛺️
De eerste keer was 4 jaar geleden.
Waarom wij voor het eerst in ons camping bestaan terug gaan naar eenzelfde camping?
Gewoon omdat het er super fijn is.
De gastvrijheid en de super lieve mensen.
Hele ruime campingplek. Veel privacy. Mooie camping. De rust en wakker worden met het zingen van de vogeltjes.
Op de geleende fiets ‘sochtends naar de bakker.
Het sanitair is zo heerlijk schoon en fris.
En de douche is zo lekker warm, het is een mengkraan. Echt top.
De eigenaar doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen als er iets is.
Zo behulpzaam!!!!
En ze heeft veel tips als je iets zoekt of nodig hebt.
Wij komen hier zeker nog eens een derde keer kamperen.
We vinden het echt zo jammer dat we weer naar huis moesten.
Alle lof voor Jolanda, Inge, papa Gerard en mama Dinie
Jullie zijn top 👌👍
Bedankt voor de leuke weken die we bij jullie mochten verblijven. Fijn!!!