We hebben de beste aanbieders voor B&B De Moerbei voor je op een rij gezet:
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Boutique B&B De Vluchtweg
Bed & BreakfastPaal 24
Bed & Breakfastde Cyprian
Bed & BreakfastDe Smederij Texel (Cocksdorp)
Bed & BreakfastDe Stormvogel
Bed & BreakfastOp het Landje
Bed & BreakfastHampton Home B&B Suite
Bed & BreakfastIsola Bella
Bed & Breakfast
Minibar
Adresgegevens | Kikkertstraat 17, 1795 AA |
B&B De Moerbei
Hele fijne rustig gelegen BnB. Service is fantastisch, kamers heel gezellig en schoon, heerlijk ontbijt, alles top.
We zijn hier vaker geweest en komen zeker weer terug.
Een heerlijke plek om te verblijven! De kamer was ruim, mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. De gastvrouw was ontzettend vriendelijk en zorgde ervoor dat we ons meteen welkom voelden. Alles was perfect verzorgd, van het ontbijt tot de kleine details in de kamer. Echt een aanrader voor een ontspannen verblijf op Texel!
Zeer fijne B&B! Esther, de Gastvrouw, zoals altijd, zeer vriendelijk en correct. Je voelt je thuis en gewenst.
Ontbijt zoals je dit wenst bij een B&B, verse broodjes, vers fruit en groente, yoghurt met vers fruit, verse jus de orange. Elke dag net even anders.
De bedden slapen uitstekend. Kamer en badkamer schoon en fris.
Kortom een top B&B

B&B De Moerbei
Goede complete kamer, heerlijk ontbijt. Vriendelijk en gastvrij. Lekkere bedden. Centrale ligging in De Cocksdorp. We hebben erg van ons verblijf genoten.
De Moerbei is een perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen, met mooie stranden, de vuurtoren en het duingebied de Sluftervallei op korte afstand. Onze kamer was smaakvol ingericht en de B&B ademt een sfeer van comfort en gezelligheid uit. We hebben heerlijk geslapen in de comfortabele bedden! Het ontbijt was top en de eigenaren zijn heel gastvrij en vriendelijk. B&B de Moerbei is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een een ontspannende vakantie op Texel in een sfeervolle B&B. Wij komen zeker terug!
Vriendelijk, gastvrij en oplossingsgericht. Wat je van een goed verzorgde vakantie mag verwachten.