Laagsteprijsgarantie
9.5
FenomenaalScore uit

Over Adalya Elite Hotel

Bij Adalya Elite Hotel voel je de zon al op je huid zodra je in je resort stapt. Dit stralende hotel ligt vlakbij het strand en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en gezellige vakantie. Van grote kamers tot levendige zwembaden en smakelijke eetmomenten — hier wil je écht niet weg. Maak je klaar voor een vakantie vol plezier en mooie herinneringen!

De ligging

Adalya Elite Hotel ligt ongeveer 50 meter van een privé zand-/kiezelstrand, perfect voor zonnige dagjes en zwemmen. Het hotel bevindt zich in een rustige straat, op circa 15 km van het centrum van Lara, ideaal voor wie even wil ontsnappen aan de drukte. De luchthaven Antalya ligt op ongeveer 17 km afstand. Je komt er makkelijk met de taxi of autohuur, die je bij het hotel kunt regelen. In de omgeving vind je gezellige winkeltjes, een souvenirwinkel en een supermarkt, allemaal op loopafstand. Zo voel je je meteen thuis en wordt elke dag een nieuw avontuur. Het is de perfecte plek om te genieten van de zon, de zoutige zeelucht en de ontspannen sfeer, terwijl je uitkijkt op een stralend uitzicht en direct toegang hebt tot het strand.

Adalya Elite Hotel voelt als je vakantie-thuis. Het beschikt over grote, lichte kamers vol comfort, ingericht in vrolijke kleuren. Vanaf je balkon of terras heb je altijd uitzicht op het zwembad, waar je lekker kunt zwemmen in de openlucht of in het overdekte zwembad. Voor de verkoeling staan ook parasols en ligstoelen klaar op het zonneterras. De faciliteiten maken je vakantie nog makkelijker: er is een spa, meerdere zwembaden, een fitnessruimte, en je kunt genieten van speelnederlands in de speeltuin of mini-club. Wil je iets extra’s? Dan boek je bijvoorbeeld een massage of gebruik je de sauna en hamam. Het vriendelijke personeel helpt je graag met vragen en regelt alles zodat jij je nergens zorgen over maakt. Daarnaast zijn er winkels, een bibliotheek en conferentieruimtes voor een zakelijk tintje. Voor kleine en grotere groepen zijn er ook meerdere vergaderzalen, waardoor dit hotel makkelijk veelzijdig is. Alles ademt comfort en plezier, zodat je je direct thuis voelt en volop vakantieplezier ervaart.

Bij Adalya Elite Hotel heb je keus genoeg voor lekker eten en drinken. Het restaurant serveert ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, met verse producten en speciale dieetopties zoals glutenvrij, vegetarisch en halal. Live cooking voegt een gezellige touch toe, terwijl je geniet van de warme sfeer. Voor ontspannen drankmomenten ga je naar de hotelbar of de lobbybar, en bij de strandbar kun je verfrissende drankjes halen terwijl je uitkijkt over het zandstrand. Rondom de klok is er iets te drinken, van ochtend tot laat in de avond, zodat je altijd kunt proosten op je vakantie. Of je nu zin hebt in een smakelijk kindermenu, een sappige cocktail of gewoon een koffie, alles staat klaar voor een moment van genieten. De sfeer is ongedwongen en gezellig, precies zoals vakantie hoort te zijn.

Je betaalt ter plekke de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen. Sommige faciliteiten, zoals spa of watersport, kunnen afhankelijk van het seizoen of het weer gesloten zijn of extra kosten hebben. Het hotel spreekt meerdere talen, waaronder Duits, Russisch, Engels en Turks. Check vooraf even eventuele extra kosten voor bijvoorbeeld behandelingen of diensten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Je gaat goed voorbereid op pad, en dat zorgt voor een relaxed en plezierig verblijf. Alles is geregeld voor een zorgeloze vakantie vol zon, genieten en mooie herinneringen.

Vakantie in Adalya Elite Lara geeft je dat fijne zomergevoel dat je nergens anders vindt. Het strand met ligbedden en relaxte bar, de pier met muziek en zonsondergang, daar word je blij van. Het eten is er veelzijdig en vooral heel smakelijk, met genoeg keus voor iedereen. De zwembaden, ook dat 18+ zwembad, zorgen voor verkoeling en plezier, en de ruime kamers vullen de dag perfect aan. De sfeer is warm en gezellig, en het personeel maakt dat je je meteen thuis voelt. Overdag bruis je van de activiteiten, ’s avonds geniet je van livemuziek of de rust van de bar. Het is dat soort vakantie dat je herinneringen schenkt vol zon, zee, en dat stralende geluk dat je nog lang bijblijft.

• 24-uurs receptie

9.5
FenomenaalScore uit 29 reviews

Top hotel
Door Akbar op 27-11-2025

Voor de 3de keer in dit hotel geweest en we hebben weer een geweldige vakantie gehad, deze keer was er een speciaal diner georganiseerd met live muziek, heerlijk eten en drinken en veel gezelligheid. Het ontbreekt in dit hotel werkelijk aan niks alles klopt. Het personeel is allemaal even behulpzaam, vriendelijk en zorgen ervoor dat je een heerlijke vakantie hebt. Wij gaan zeker weer terug.

Geweldige vakantie Adalya Elite Lara
Door Libelle Kanar van der Heijden op 26-11-2025

Eind oktober 2025 ben ik met mijn echtgenoot en zoon van 19 jaar naar Adalya Elite Lara geweest. Het was in één woord ‘GEWELDIG’. Als het kon, dan zouden wij morgen weer het vliegtuig terugnemen naar Adalya Elite Lara. Ik kom al 25 jaar in verschillende vijfsterrenhotels in Turkije, maar dit is het beste hotel waar ik ooit ben geweest. Je wordt ontvangen in een prachtige ontvangsthal. Van dag één tot met de laatste dag word je met een grote glimlach geholpen door het personeel van Adalya Elite Lara. Bij deze wil ik een aantal van het personeel nogmaals bedanken: Kubra van het animatieteam zij stond vanaf de ochtend tot laat in de avond altijd voor je klaar, de ober Erhan van de pier, hij herkende ons nog van 8 jaar geleden en stond altijd klaar voor iedereen. De ober Isa van het restaurant. De dame van de wafels, Emine maakte de lekkere wafels. Wij herinneren het als één van de mooiste vakanties en zullen zo spoedig mogelijk terugkomen.

Adalya Elite Top-Hotel in Lara
Door Henrie van Veen op 23-11-2025

Adalya Elite is een geweldig hotel! ( binnen een half uurtje vanaf Antalya airport)
Voor elke leeftijd is er iets te beleven.
Kamers ruim met alle gemakken voorzien.
Guest relations (Cemile+Oxane) staan altijd voor je klaar.
24 uur per dag prima eten en drinken. Zeer vriendelijk personeel (Yusuf/Osman/Aydan) dat ons zeer in de watten hebben gelegd.
In het a la carte restaurant is het eten uitmuntend.
Er zijn nu 2 verwarmde buitenbaden (waarvan 1x 18+zwembad).
Er is er een grote pier met bar en ligstoelen.
Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

TOP HOTEL!
Door Fam Janssen-Esser op 14-11-2025

Top hotel!♡
Personeel is allemaal Top!
Eten perfect, meer keus kun je niet wensen.
1 buffet restaurant
3 verschillende restaurants a la carte ( Vis, Turks, Aziatisch)
Voor als je in je bikini wilt eten;
2 beach restaurants hier kon je allerlei gerechten bestellen via qr code.
Een wafelhouse met heerlijke verse wafels met versch toppings.
turkse pizza house
Zelfs een 18+ zwembad
2 Aparte kinderbadjes
Een Kinderdagverblijf
Een golf slagbad
Prive strand met gratis ligbedden
Erg leuk ook om op de pier op het strand te liggen waar ook ligbedden zijn en een all incl bar
Elke avond kun je hier romantisch de zonsondergang zien....
Hygiene in hotel is perfect
Animatie: overdag meerdere activiteiten
Mini disco &
Elke avond een live band.
Bushalte vlakbij voor nog
geen € met de bus naar Antalya....

Perfecte prijs kwaliteit
Door Barry Beljaars op 12-09-2025

Geweldige tijd gehad. Heel vriendelijk personeel. Schoon en kindvriendelijk. Veel activiteiten voor jonge kinderen. Veel variatie in eten. Alleen het buffet miste smaak maar dat kan ook aan ons liggen. A la carte was lekker. Geweldige pier met muziek. Prijs kwaliteit erg goed

Super hotel!
Door Hacer Bulut op 14-08-2025

Wij zijn vanuit Nederland naar Adalya Elite Lara gekomen voor onze vakantie en vanaf het eerste moment voelden wij ons enorm welkom. In het bijzonder willen wij mevrouw Cemile bedanken voor haar warme gastvrijheid, vriendelijkheid en oprechte aandacht. Zij heeft werkelijk alles gedaan om ons verblijf zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken. Toen wij vroegen om een kamerwissel, werd dit direct geregeld, en ook het reserveren van een cabana aan het strand werd perfect voor ons verzorgd.
Het hotel zelf biedt alles wat je maar kunt wensen: ruime en schone kamers, uitstekende faciliteiten, heerlijk eten en een prachtige ligging. Alles wat wij nodig hadden, werd snel en met een glimlach door het team verzorgd. Wij willen ook alle andere medewerkers bedanken voor hun professionaliteit, behulpzaamheid en vriendelijke houding tijdens ons gehele verblijf. Wij komen zeker weer terug!
Hacer, Soner en Yasmin Bulut