Laagsteprijsgarantie

Kamperen metgezin/ vouwwagen
Door Ellen
Zoover Ontdekker
op 05-08-2026

We hadden een week met onze vouwwagen geboekt.
Camping is leuk, net als strandje en bar op het strand.
Nadeel is dat het het strand verboden is voor honden. Waardoor we als gezin niet samen op het strand konden zitten.
De receptie was erg vriendelijk.
Sanitair op camping leek wat weinig. Echter nooit in de rij hoeven staan.. En in geen tijden niet zo'n schoon sanitair meegemaakt op campings.

Ligging is goed voor vele fietstochten.
Echter het nadeel was toch wel de snelweg die achter de camping ligt en je goed hoort. Vooral snachts. Wat voor ons een stuk minder beleving geeft aan het kamperen en rust.

Het is een prima camping voor doorreis of voor een paar nachten.
Wij hadden een week geboekt..maar daar is naar onze beleving het stukje camping niet naar.
Alleen de achterste rij waren plekken volledig op het gras.
Rest plekken bestaat voor de helft uit grastegels waardoor je met tent of vouwwagen lastiger / tot niet kan staan..

Fantastisch
Door Liselotte op 04-05-2026

Fantastisch park! Erg vriendelijk personeel en de hygiëne op het park is perfect. Aanrader

Geweldig !
Door Herman Kuijt op 16-03-2026

Fantastisch park, mooie caravan plaatsen, restaurant is top, en super Gastvrij !!!
Kinderen in super mooi chalet G5
Gaan we zeker vaker komen !!

Oud en Nieuw bij de Veerstal
Door J. Brinkman op 03-01-2026

Wij waren na de kerst bij de Veerstal ook met Oud & Nieuw. Wij haddn een 6 persoons huisje met zijn 4en. Echt ruim genoeg. Mijn volwassen kinderen vonden het fantastisch om in de bedstee te slapen. Heerlijk gegeten bij het restaurant en 2 keer naar de bowling geweest. Personeel echt super vriendelijk. Toen we de tv niet op Nederlandse zenders kregen kwam er direct iemand om dat op te lossen. Park is echt mooi en voor kleine kinderen genoeg speeltuintjes. Ook binnen een speeltuin bij get restaurant. Echt een aanrader!

Prachtige camping
Door May op 03-10-2025

Prachtige nette camping , schone sanitair gebouw.
Mooie omgeving
Komen zeker nog een keer terug .

Party camping ??
Door Marja op 09-09-2025

Prachtige camping.
Mooie ruime plaatsen met uitzicht op de haven.
Toilet/douche zijn prima.
Behalve de harde muziek in het gebouw !! Heerlijke capuchino bij het restaurant!
Met een mooi terras.
Wij verbleven er 3 dagen...met de pech dat bij het strandje elke dag een feest was !! Livemuziek/Dj. En dit knalde gewoon over de hele camping!!
Zondagmiddag zouden we heerlijk gaan genieten op het strandje..Je raad het al...
Feestje!!
Dit was voor ons echt een grote tegenvaller !!!
Verder mooie omgeving.. prachtig fietsen..met 2 veerpontjes in de buurt.
Ondanks vele positieve punten,was het lawaai in de avond voor ons echt een afknapper.
Wij zouden dan ook niet weer boeken.. met het risico weer avonden in het muzieklawaai te zitten.