Over Roompot Beach Villa's Hoek van Holland
Op Roompot Beach Villas in Hoek van Holland overnacht je in een modern strandhuisje met uitzicht op zee. Ieder strandhuis heeft een ruim balkon. De huisjes waar honden zijn toegestaan vind je voor een speciaal hondenstrand. Elke ochtend vers ontbijt als je dat wilt. Scheveningen is 40 minuten rijden.
Vakantiegangers zijn dol op Roompot beach villa in Hoek van Holland, vooral vanwege de unieke ervaring om direct op het strand te kunnen slapen, met adembenemende uitzichten die je hart sneller doen slaan. De luxe en goed onderhouden huisjes, voorzien van alle gemakken, maken het verblijf extra speciaal. Het lijkt erop dat de locatie een magische aantrekkingskracht heeft, vooral voor degenen die van de zee, scheepvaart en het typisch Nederlandse weer houden. Een super plek, benadrukt door de prachtige en schone verblijven, maakt dat vakantiegangers er verliefd op worden en de ervaring als 'geweldig' omschrijven.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Zeekant, 3151 HW |
Roompot Beach Villa's Hoek van Holland
Prachtige ligging en voor deze periode echt goed betaalbaar. Maar mocht je met mooi weer hier zitten dan is erg prijzig. Huisjes zijn niet schoon en de badkamer dient aandacht te hebben. Wat nieuwe kitnaden of douchehoek is geen overbodige luxe.
Buiten zitten kan goed maar door de scheepvaart heb je wel de diesellucht.
Een weekeind geboekt bij Roompot beach villa in hoek van Holland. Eén dag voor vertrek werden we gebeld dat onze boeking was verplaatst naar een ander park wegens onvoorziene omstandigheden. We kregen een totaal ander weekend dan geboekt en kregen geen keuze in eventueel andere mogelijkheden. Ik ben inmiddels ruim 4,5 week aan het proberen om mijn vragen beantwoord te krijgen via de klantenservice maar krijg geen contact, laat staan antwoorden. Naast een onbeschofte manier van behandelen met het omboeken van onze vakantie is de communicatie daarna ver beneden peil.
Het is natuurlijk super gaaf om op het strand te slapen in een huisje. Je deelt wel je ingang en eigenijk je huis met je buren. Mensen die je niet kent die ineens heel dichtbij je wonen. Dat was wennen voor ons. Vooral omdat we letterlijk elke scheet konden horen. Privacy is er dus ver te zoeken. Maar het strand en het uitzicht zijn fantastisch. Verder prima, op de hygiëne in het huisje na. Bij ons was het ronduit vies. Maar ik las dat verder niet terug in andere reviews dus misschien was het een eenmalige misser. Wij hebben zelf maar even schoongemaakt.
Goede service met praktische en vriendelijke medewerkers. Huisjes zijn goed onderhouden en luxe uitgevoerd en met van alles voorzien. Service is goed en locatie is echt geweldig !