Laagsteprijsgarantie

Landhuis Bona Vista

7.4
GoedScore uit 13 reviews

Ruimte

Goede vakantie met een vervelend einde
Door Jesse op 01-07-2026

Wij verbleven van 2 t/m 13 mei in Landhuis Bona Vista. De locatie is goed en door de kleinschaligheid waren er altijd voldoende bedjes bij het zwembad. Ook vonden we het fijn dat we via een appje eenvoudig schone handdoeken konden aanvragen.

Helaas waren er ook een aantal teleurstellingen. De airco was niet in het hele huis aanwezig (alleen in de slaapkamer) Ook ontbrak de wasmachine die wel op de website stond en hadden we last van mieren in de accommodatie.

Het meest vervelende was de laatste dag. Een toegezegde late check-out werd op de ochtend zelf alsnog ingetrokken. Omdat mijn vader diabeet is, was dit erg onhandig. Vervolgens moesten we om 11.00 uur direct vertrekken en mochten we niet eens meer op het terrein blijven tot we naar de luchthaven gingen. Dat vonden wij allesbehalve gastvrij.

Jammer, want met betere communicatie en meer klantvriendelijkheid verwacht.

Goede vakantie met een vervelend einde-2826c6a2-d93c-4548-8df0-01dec1de3532Goede vakantie met een vervelend einde-5b8e394f-27f1-473d-af40-ba1cc84944d0Goede vakantie met een vervelend einde-3297d0e9-bf91-42d5-a1ca-ccfc86e522c1
Een fantastische locatie
Door Linda op 10-04-2023

We hebben deze locatie en het appartement gekozen vanwege de authentieke sfeer die het uitstraalt. Het appartement was voorzien van alles wat je maar nodig hebt. Zelfs handdoeken voor het strand lagen voor ons klaar. Super fijn! Binnen 5 minuten stonden we in Willemstad en zelf in de straat zijn leuke en gezellige restaurants te vinden. De hosts stonden dag en nacht voor ons klaar en hebben ons goede tips gegeven over wat we niet mochten missen van het eiland. We hebben een super fijne ervaring gehad en we komen zeker nog eens terug.

Fantastisch!
Door Marjolein Zilverstand op 16-03-2023

Ruim, schoon en van alle gemakken voorzien appartement. Gezellig en knus van opzet.
Ligging rustig, maar centraal. Met de auto zijn alle highlights van het eiland makkelijk en snel te bereiken.
Op loopafstand genoeg faciliteiten te vinden, barretjes/restaurantjes en een grote supermarkt.
Gewoon perfect en vooral gezellig! Aanrader!

Fantastisch verblijf tot in de puntjes verzorgd!
Door Manon Theeuwen op 01-01-2023

Een prachtig verblijf tot in de puntjes verzorgd. Super gastvrije eigenaren! Ideaal om met een groep te bezoeken vanwege de verschillende huisjes en het horeca plein om samen te eten en zitten. Het zwembad is ook ideaal!

Echt vakantie!
Door Gijske Schijf op 31-12-2022

Fantastische tijd in een geweldig verblijf. Eigenaren zijn zeer gastvrij en zorgen dat je je thuis voelt. Schone en leuk ingerichte huisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Centraal gelegen en binnen no time op het strand etc. Wij komen zeker nog eens terug!

Geweldige mooie locatie met super eigenaren
Door John van Hout op 31-12-2022

Netjes gezellig en alles goed geregeld