Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Hawaii Suite Beach Hotel
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik in de verfrissende wateren van het zwembad of ontspan op het prachtige strand direct aan je voeten. Hawaii Suite Beach Hotel biedt de perfecte mix van zon, zee en zand, waardoor het de ultieme bestemming is voor strandliefhebbers en waterenthousiastelingen. Laat je meeslepen door de betoverende omgeving en maak onvergetelijke herinneringen.
De ligging
Het Hawaii Suite Beach Hotel is ideaal gelegen voor degenen die dromen van een vakantie op steenworp afstand van het strand met eindeloze zonuren. Omgeven door de natuurlijke schoonheid van Alanya, ligt dit hotel op een benijdenswaardige locatie direct aan het zandstrand, waardoor het een paradijs is voor zonnebaders en avonturiers. Voor degenen die de lokale cultuur en winkels willen verkennen, ligt het stadscentrum op slechts korte afstand, vol met boetiekjes, cafés en historische bezienswaardigheden. Bovendien is het hotel gunstig gelegen ten opzichte van de luchthaven, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor reizigers van over de hele wereld.
Het Hawaii Suite Beach Hotel beschikt over een breed scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om aan alle behoeften van de vakantiegangers te voldoen. Centraal staat het zwembadcomplex in de openlucht, waar je kunt genieten van verkwikkend zwemplezier onder de stralende zon. Het zonneterras nodigt uit tot ontspannen momenten, terwijl de zwembadbar een verscheidenheid aan verfrissende drankjes serveert. Voor degenen die op zoek zijn naar activiteiten, biedt het hotel verschillende recreatiemogelijkheden. Daarnaast zorgt de nabijheid van het strand voor een onvergetelijke strandervaring, met de zee altijd binnen handbereik. Met faciliteiten zoals een kapper, winkels en kosteloze parkeergelegenheid, is elk aspect van jouw verblijf gedekt voor een zorgeloze vakantie.
In het Hawaii Suite Beach Hotel wordt eten en drinken groot geschreven. Het horecagedeelte, uitgerust met een restaurant en een bar, biedt een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal verrassen. Kies voor een all-inclusive verblijf en geniet van een uitgebreid buffet dat zowel lokale specialiteiten als internationale gerechten omvat, aangevuld met een selectie van alcoholische en alcoholvrije dranken. Of je nu de voorkeur geeft aan een licht ontbijt onder de zachte ochtendzon of een uitgebreid diner bij maanlicht, elke maaltijd wordt een onvergetelijk moment.
Toegankelijkheid en mobiliteit binnen het Hawaii Suite Beach Hotel zijn goed geregeld, waardoor het een toegankelijke keuze is voor iedereen. Hoewel het beleid rondom huisdieren en de dresscode in het restaurant niet specifiek wordt vermeld, is het altijd raadzaam om voorafgaand aan je verblijf deze informatie te verifiëren. Het hotel accepteert gangbare creditcards zoals Visa en MasterCard, wat het gemakkelijk maakt voor vakantiegangers om te betalen voor extra diensten of faciliteiten. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers genieten van een gezellig hotel met een stralend uitzicht en een fijne ligging dichtbij het centrum. Ze vinden het hotel mooi, schoon en prettig met ruime, lichte kamers die goed ontworpen zijn. Het vriendelijke personeel zorgt voor een warm en gastvrij gevoel, waardoor ze zich meteen thuis voelen. Vaak wordt de locatie gewaardeerd, ideaal voor zowel ontspannen als sightseeing. Het ontbijt is een fijne start van de dag en de gratis WiFi maakt het makkelijk om alles te delen. Rust en comfort wisselen af met een levendige sfeer in de stad. Na een zonnige dag aan zee of in de stad is het fijn terugkeren naar een hotel dat energie geeft. Zo creëer je herinneringen die je nog lang bijblijven.
Kapper
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 125 Güllerp?nar? Mahallesi Saraço?lu Sokak No : 4, TR-07400 |
Website | Hawaii Suite Beach Hotel |
Hawaii Suite Beach Hotel
Mooi hotel, prachtig uitzicht. Het hotel ligt lekker gelegen dichtbij het centrum aan de hoofdweg. Vriendelijk personeel, goed eten en schone kamers. Ik heb heerlijk genoten tijdens mijn verblijf 🌹ik zou er zeker terug komen
Een mooi en schoon hotel op een uitstekende locatie. Het personeel is erg vriendelijk en zorgt voor een prettig verblijf. Ook de eigenaar, Salih, is zeer behulpzaam en gastvrij. Absoluut een aanrader!
Hawaii Suite Beach Hotel
Dit moderne hotel, gelegen in het hart van de stad, combineert comfort en elegantie. De ruime en lichte kamers zijn zorgvuldig ontworpen om aan alle behoeften van de gasten te voldoen. Het hotel biedt gratis WiFi, een 24-uursreceptie en een uitgebreid ontbijt. Het is een ideale accommodatie voor zowel zakenreizigers als toeristen.
Aangekomen bij ons hotel 22:15 bleek onze kamer niet klaar, we mochten een andere kamer voor 1 nacht en de andere dag moesten we weer verhuizen, of konden upgraden en op deze kamer blijven met zee uitzicht, je bent moe en je wilt eten, en we hebben ook geen zin, om koffer uit te pakken en andere dag in te pakken, dus besloten we tot upgrade ( moesten eerst voor 7 dagen betalen, maar na uitleggen dat we maar 6 nachten sliepen, werd er 120€ afgetikt, vervolgens konden we tegen betaling een maaltijd nuttigen (was all-in toch) dus besloten we om buiten het hotel ergens te gaan eten.
Na nacht slapen, blijkt balkon uitzicht te hebben op zwembad en een bouwval en opzij van balkon kon je tussendoor 2 hotels de zee zien, maar we dachten, we doen het er maar mee, tenslotte is het voor slapen en douchen, maar wat blijkt later, warm water is er alleen in de avond, smorgens mag je koud douchen, kamer niet schoon en over het matras zullen we zwijgen
Geen all-in! Geen snacks, geen parasols, zonbedjes stonken naar alcohol, klein zwembad (geen zwembaden dus) geen animatie behalve shishabar. Eten zeer beperkt, geen keuze, geen Turkse pizza’s, geen baklava. Erg slecht. Alcoholvrije cocktails zelfs tegen betaling. Strandtent apart betalen voor bedjes. Zelf boodschappen moeten doen om drinken te hebben op de kamer. Geen koffie automaat buiten het restaurant die pas om 08.00u open ging. Ligging was prima, personeel erg aardig maar verder grote teleurstelling. Extra kosten gemaakt die niet ingecalculeerd waren vanwege ‘all-inclusive’.
Zoover komt alleen tegemoet met 50€ korting op volgende reis. Belachelijk. Nooit meer Zoover voor ons!