Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Dragut Point North
Ontsnap naar Dragut Point North, een charmant toevluchtsoord gelegen aan de schitterende kustlijn. Dit hotel is de ultieme keuze voor liefhebbers van zon, zee en ontspanning, met zijn directe toegang tot een privéstrand en een uitnodigend zwembad dat wacht op uw duik. Hier vindt elke vakantieganger zijn paradijs, met faciliteiten en activiteiten ontworpen om elke dag onvergetelijk te maken.
De ligging
Dragut Point North bevindt zich in de schilderachtige omgeving van Bodrum, direct aan de zee, waardoor het de perfecte plek is voor strandliefhebbers. Het centrum van Bodrum, met zijn levendige straatjes en kleurrijke markten, ligt op slechts 1 km afstand, wat een ontspannen wandeling of een korte rit betekent naar een wereld van cultuur en entertainment. Voor de avontuurlijke vakantieganger liggen winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden ook op een comfortabele afstand van 1 tot 2 km. Voor verkenningstochten buiten Bodrum is de luchthaven Borum 55 km verwijderd, wat zorgt voor gemakkelijke toegankelijkheid.
Dragut Point North biedt een breed scala aan faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. In het hart van het hotel vindt u een schitterend zwembad, omgeven door zonnebedden en parasols, waar vakantiegangers kunnen ontspannen en genieten van de zon. Het hotel beschikt over 79 kamers, allemaal uitgerust met moderne voorzieningen. Een lobby met receptie, WiFi in de gemeenschappelijke ruimtes, een speelplaats en diverse sport- en wellnessfaciliteiten zijn slechts enkele van de voorzieningen die bijdragen aan een onvergetelijke vakantie. Of u nu op zoek bent naar ontspanning in het wellnesscentrum, actief wilt blijven in het fitnesscentrum of wilt genieten van watersporten, Dragut Point North heeft voor ieder wat wils.
In Dragut Point North kunt u genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes in het restaurant en de bar van het hotel. Met de all-inclusive optie worden vakantiegangers de hele dag door verwend met buffetten voor ontbijt, lunch en diner, evenals snacks, koffie met taart en geselecteerde lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken. Of u nu zin heeft in een uitgebreide maaltijd of een lichte snack, de culinaire faciliteiten van Dragut Point North zullen uw smaakpapillen zeker tevreden stellen.
Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar in Dragut Point North, wat zorgt voor een toegankelijke en comfortabele ervaring voor alle vakantiegangers. Creditcards zoals Visa en MasterCard worden geaccepteerd, wat het gemak van transacties binnen het hotel vergroot. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers vinden het strand en de gezellige sfeer van het hotel soms simpel, maar zeker charmant. Het zwembad straalt ondanks de zwarte vloer een uitnodigende rust uit, perfect om even lekker te ontspannen. De kamers worden geprezen omdat ze altijd schoon zijn, en dat geeft een fijn gevoel tijdens je vakantie. Het eten is vooral een herkenbare souvenir uit Turkije, met iedere dag hetzelfde menu dat je steeds weer laat proeven. De levendige buurt en de kleurrijke markten zorgen voor een goede afwisseling tijdens je ontspannen dagen. Hier komt de gezelligheid echt tot leven, en met een beetje geluk geniet je van een zonnige dag terwijl je de geur van het strand op je huiskleedje voelt. Een vakantiegevoel dat je niet snel vergeet.
Medische hulp
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 129 Bahçelievler Mh. 7115 Sokak No: 2, 48960 |
Website | Dragut Point North |
Dragut Point North
Het meeste erge hotel wat wij meegemaakt hebben ik snap niet dat zoover het nog in het assortiment heeft beginnen bij de kamers zijn heel klein maar goed schoon complimenten naar de huishouding daar . Bij de receptie bij aankomst wordt haast niet gesproken daar moet je heen red je maar .het eten is een crime je moet vragen om brood dan wordt er met veel pijn en moeite een brood gesneden een stokbrood meer keuze is er niet daar moet je het mee doen het diner daar en tegen is heel erassend elke avond het zelfde pasta kippenpootjes of kies ijzel en alles koud echt koud het zwembad vloer is compleet zwart wordt ook niet schoongemaakt met een schrobmachine of dergelijke terwijl die er wel is absurd het bar personeel is helemaal niet vriendelijk kan alleen 'ja' vanaf dit heb ik nog NOOIT meegemaakt wij komen hier nooit en nooit meer dus denk twee keer na voor dat je hier je vakantie boekt
In locatie beschrijving van dit hotel Dragut Point North staat; Het centrum van Bodrum, met zijn levendige straatjes en kleurrijke markten, ligt op slechts 1 km afstand.
Dit is niet juist! Afstand is minimaal 20 kilometer
Nooit naar toe gaan, douches waar je niet in kunt staan elke dag het zelfde Turkse eten,
Dragut Point North
Ik heb 7 heerlijke dagen doorgebracht met mijn vrienden. Het uitzicht op zee en de kamers van het hotel zijn prachtig. De medewerkers zijn vriendelijk.
Het centrum is gemakkelijk te bereiken met een minibus en taxi.
Verrukkelijk.
Ons check-in proces verliep snel en eenvoudig. De medewerkers zijn vriendelijk. Onze kamer had uitzicht op zee en was ruim. De badkamer is schoon.
Eten en drinken zijn heerlijk. De locatie ligt op een gemakkelijke plek.
Het was de verjaardag van mijn partner en ze hebben ons opgewaardeerd naar een mooie kamer en een paar leuke weggevertjes voor ons bewaard. In elke interactie met het hotelpersoneel deden ze er alles aan om het ons naar de zin te maken.
Naast de superieure service hebben ze ook een prachtige locatie en faciliteiten.