Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa
Ontsnap naar luxe bij Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa, gelegen aan een privézandstrand met een adembenemend uitzicht op zee. Geniet van de ultieme waterpret in onze spectaculaire zwembaden, compleet met glijbanen voor een onvergetelijke plons! Dit is de perfecte vakantiebestemming om te relaxen en te genieten in stijl.
De Ligging
Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa bevindt zich in het charmante Özdere, direct aan het eigen privéstrand. De ideale ligging biedt vakantiegangers de perfecte balans tussen rust en avontuur met het centrum van Özdere op slechts 3 km afstand. Hier vind je winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Wil je de omgeving verder verkennen? Kusadasi, een populaire toeristische bestemming, ligt op ongeveer 35 km afstand. Voor reizigers die van ver komen, is de luchthaven Adnan Menderes (ADB) op 35 km van het resort, waardoor het resort zowel makkelijk bereikbaar is voor internationale als nationale bezoekers.
Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten gericht op comfort en vermaak. Het hotel beschikt over een indrukwekkend aantal van 470 kamers, verdeeld over een hoofdgebouw met zes verdiepingen, en biedt faciliteiten als een 24-uurs receptie, WiFi, en diverse winkels. Voor ontspanning zijn er twee zoetwaterzwembaden zonder kinderzwembad - ideaal voor een rustige zwemsessie. De waterglijbanen zorgen voor een adrenalinekick. Het buitengedeelte, afhankelijk van het weer, belooft met een grootte van ca. 45000 m² veel ruimte voor ontspanning en plezier. Daarnaast biedt het resort verschillende sport- en wellnessactiviteiten, waaronder een fitnesscentrum, aerobics, een spa, en een wellnesscentrum voor de ultieme ontspanning.
Bij Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa worden de vakantiegangers culinair verwend. Het resort biedt een 'All-Inclusive Ultra' verzorgingstype, wat inhoudt dat naast de drie hoofdmaaltijden in buffetvorm, snacks, ijs, en middernachtsnacks ook inbegrepen zijn, evenals een selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken 24 uur per dag. Met zes restaurants tot je beschikking, waaronder vijf à-la-carterestaurants die eenmaal per week zonder extra kosten bezocht kunnen worden (reservering vereist), is er een brede keuze aan culinaire ervaringen, van Aziatische tot Turkse keuken. Daarnaast zijn er 12 bars en 2 cafés waar je terecht kunt voor een verfrissend drankje of een lichte snack.
Vakantiegangers die gebruik willen maken van faciliteiten zoals het fitnesscentrum, de spa, of deelnemen aan bepaalde activiteiten, dienen rekening te houden dat voor sommige diensten extra kosten in rekening gebracht kunnen worden. Het resort accepteert Visa en MasterCard als betaalmiddelen voor het gemak van de vakantiegangers. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
E-mailadres | |
Adresgegevens | 11 Otealan Mevkii 3026 Sk No :11, 35495 |
Website |
Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa
Rustig gelegen niks in de buurt maar dat mis je hier ook niet
Ozdere met dolmus of taxi binnen 10 minuten bereikbaar. Personeel super vriendelijk. Hygiëne staat hoog in het vaandel. Groot complex . Mooie schone nette kamers. Overal is aan gedacht.
Zwembaden erg netjes en groots opgezet
Zelfs een liftje in voor rolstoel gebruikers. Bedjes voldoende aanwezig. Strand met grote Pier alwaar het goed toeven is. Op de pier een strandbar. Uitzicht op een soort schier eiland. Speciale hutjes aan zwembad te hur per dag ca 75 tot 150€. Eten erg goed en voldoende a la carte restaurants die goed zijn ingericht. Bioscoop aanwezig en goede animatie met avond show. Prijzig hotel maar je hebt er werkelijk alles
It’s the worst hotel I have been in for twelve years in Turkey! Cleaning lady steals things! Someone stole a gold necklace from my sister, the manager didn’t even care and went home, we called the police and they opened the case. All my family had diarrhea. The food is always cold and doesn’t have taste, cutlery and glasses are dirty as hell, pools also. For photos please email me: [email protected] Or find my opinion on TRIPADVISOR
Ik ging hier heen om lekker tot rust te komen en dat is zeer zeker gelukt! Enorm naar mijn zin gehad hier, het was vrij rustig in het hotel wat ik heerlijk vond. Er was ook totaal geen sprake van een handdoekjes cultuur. Je kon op elk tijdstip van de dag overal wel een plekje vinden.
Het eten was overal zeer goed en op elk moment van de dag beschikbaar. De bars waren ook tip top in orde! Het grootste pluspunt van dit hotel was het animatie team. Wat waren hun geweldig zeg, zij hebben mijn vakantie perfect gemaakt.
De ligging was het enige wat als minpunt gezien kan worden, maar ik wist dit van te voren dus was geen hekelpunt voor mij.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa
Wij waren hier met vrienden.
Kamers zijn prachtig, sfeervol, ruim en netjes.
Hotel op zich is niks mis mee. Ligging is afgelegen maar dat wisten we van tevoren.
Zwembad is niet groot. In het hoogseizoen zal dit echt een probleem vormen.
Toen wij aankwamen op zondag en in de avond wouden eten in het restaurant. Dit was dramatisch slecht. Alles was koud of lauw. Van soep tot vlees alles koud!
Geen ontvangst bij binnenkomst. Iedereen loopt door elkaar heen. Wij waren buiten het hoogseizoen om. Tafel zoeken die beschikbaar was hebben we 10min over gedaan. Echt drama! Personeel is grotendeels Aziatisch. Spreekt geen woord Engels of Duits. Eten in de middag is overigens wel goed en warm.
Kapper is niet aan te raden. Je spreekt een prijs af en vervolgens gooien ze er €40,- bovenop. Daarbij willen ze maar al te graag manicure en pedicure erbij verkopen. Winkeltje is duur! Luchtbed tussen de €30/40,- echt belachelijk. Meenemen van thuis dus.
Hotel is erg afgelegen, je moet écht voor alles de dolmus of taxi nemen. 2,5 € per persoon, per rit met de dolmus naar Kusadasi centrum (40 min.). Met de taxi kost dit 50 € heen & terug. Het eten viel wat tegen, het was 9/10 koud, na 1 weekje heb je het wel helemaal gehad met het eten, wilde je een spiegelei, moest je lang aanschuiven (wat moet dat in het hoogseizoen zijn?) Er waren bijna geen Belgen of Nederlanders. Vooral mensen van Turkije, Roemenie, Iran dit was niet storend! Wat wel storend was, was de luide muziek en muziek door elkaar, af en toe eens een ander ‘cassetje’ had ook wel leuk geweest. Een hele week dezelfde muziek. De kamer was dik inorde! Het terras daarentegen was héél klein, je kan er amper met zen tweetjes zitten. Het personeel spreekt amper engels, jammer, ze verstaan niet wat je wil vragen. Voor ons was het de eerste keer, maar ook de laatste keer omwille van de ligging en het eten.
Hotel ok , a la Carte top, het enige heel erg storend muziek staat overal veeeeeeel te luid je kan met moeite blijven zitten tijdens optredens zo luid dat het staat !
En muziek blijft ook alle dagen heel luid spelen tot 24u.
Meeste zwembaden 1m40 diep weinig voor kindjes

- € 452
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 548
Maxeria Blue Didyma