Adresgegevens | Benedenkerkseweg 68, 2821 LD |
Rekreatiepark De Kooi
We hebben een fantastisch verblijf gehad.
Mooie rustige, eenvoudige camping met veel water.
Heerlijk kunnen vissen direct bij de caravan nadat de eigenaresse hoorde dat we graag wilde vissen werd er
direct een steiger gemaakt.Klantvriendelijkheid ten top!
Omgeving is prachtig om te fietsen en varen.
Prachtig gelegen rekreatiepark in de mooie Krimpenerwaard. Mooi, vrij nieuw chalet met uitzicht op de weilanden met koeien en hazen.
Geen schreeuwerige animatie, maar gewoon zelf je vertier zoeken. Het dorp Stolwijk met supermarkten, bakker en wat andere winkeltjes is lopend te bereiken. Je kunt er ook een paar eetgelegenheden vinden.
In de buurt zijn mooie stadjes als Schoonhoven, Oudewater en Gouda op fietsafstand. Met de auto zijn de steden van de Randstad goed te bereiken.
Wij waren op zoek naar een tijdelijke plek (3maanden) wegens verkoop en aankoop woning.
Wij konden de beheerders woning huren in die periode voor 1.500 € per maand.
Telefonische afspraak gemaakt er naar toe vanuit Schiedam.
Onderweg naar campingbeheerder gebeld dat wij later waren vanwege file.
Bij aankomst kregen wij van deze man te horen dat hij ervan afzag.
Dat zou te maken hebben met eerdere nare ervaring met andere huurders.
Dan maak je dus een afspraak, heb je ze onderweg naar hen nog aan de telefoon, krijg je bij aankomst dit antwoord.
Door reviews te lezen betreffende deze camping, waar meerdere malen word gesproken over afspraken die niet worden nagekomen, blijken wij zeer zeker niet de enige.
Ze hadden ons ook netjes af kunnen bellen.
Dit was gewoon zeer asociaal.
Oh ja, alles zag er zeer vervuild uit.
Dus bezint eer gij begint.
Dit park ligt rustig gelegen tussen landerijen en (vaar)water. Tegelijkertijd is het mogelijk om snel de drukte op te zoeken. Zo ligt "De Kooi" op korte afstand van Gouda en Rotterdam. Ook Scheveningen is ongeveer 40 minuten rijden. De eigenaren zijn heel vriendelijk en staan altijd paraat voor de gasten. Op het park is er voldoende gelegenheid om te vissen. Ook voor families met kinderen is er genoeg te doen, zo kun je fietsen, kano's, skelters huren of lenen. In de zomer worden er activiteiten georganiseerd.
Kortom, je hoeft je er niet te vervelen, maar als je dat wilt, kan dat ook!
Door omstandigheden zochten wij een logeeradres in Stolwijk en na even zoeken kwamen wij terecht bij recreatiepark De kooi. Ontzettend vriendelijk ontvangen door de zeer beleefde en vriendelijke beheerders. Als er iets mankeerde hoefden we maar aan de bel te trekken en het werd gelijk geregeld. Sanitair en de trekkershut waren superschoon. Al met al super voor elkaar en een top locatie. Een dikke 9 als cijfer. Ons enige minpuntje is dat de kussens op de bank in de hut erg dun zijn. Maar dat is ook echt het enige.