Laagsteprijsgarantie
8.6
FantastischScore uit

Over Sueno Hotels Deluxe Belek

Dompel jezelf onder in luxe bij Sueno Hotels Deluxe Belek, waar het kristalheldere water van het zwembad en het privéstrand met blauwe vlag je roepen. Met een aquapark vol glijbanen en een scala aan eetgelegenheden, is dit hotel de droom van elke vakantieganger die op zoek is naar zon, zee en ontspanning.

De Ligging

Sueno Hotels Deluxe Belek bevindt zich in een idyllische setting direct aan het privé zand-/kiezelstrand, perfect voor strandliefhebbers. Het hotel ligt centraal in Belek, met het stadscentrum op slechts 5 km afstand en biedt eenvoudige toegang tot lokale bezienswaardigheden zoals Aspendos en Perge. Voor de avontuurlijke vakantieganger zijn er uitstekende vervoersverbindingen binnen 15 meter, die je gemakkelijk naar omliggende gebieden brengen. De luchthaven van Antalya, de dichtstbijzijnde, ligt op ongeveer 30 km afstand, waardoor het hotel ook gemakkelijk bereikbaar is voor internationale reizigers.

Sueno Hotels Deluxe Belek is niet alleen befaamd om zijn bevoorrechte locatie aan het strand, maar ook om zijn indrukwekkende scala aan faciliteiten. Met een indrukwekkend buitenzwembadcomplex, inclusief een aquapark met tien waterglijbanen en een specifiek kinderzwembad, is waterpret gegarandeerd. Het hotel beschikt over een ruim zonneterras om te ontspannen. Bovendien, voor degenen die op zoek zijn naar activiteiten, biedt het hotel faciliteiten zoals tennisbanen, een fitnessruimte en diverse watersporten. Met een keuze uit zeven restaurants, tien bars en een café is er een diversiteit aan culinaire ervaringen beschikbaar. Het wellnesscentrum biedt massages en behandelingen voor ultieme ontspanning.

In Sueno Hotels Deluxe Belek wordt eten en drinken naar een hoger niveau getild met een All-Inclusive Ultra verzorging, wat inhoudt dat vakantiegangers op elk moment van de dag kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan maaltijden, snacks en drankjes. Met zeven restaurants, waaronder vier à-la-carterestaurants met Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Turkse keuken, en drie andere eetgelegenheden, is er voor elk wat wils. De tien bars, waaronder een zwembadbar en een strandbar, zorgen ervoor dat je nooit ver hoeft te gaan voor een verfrissend drankje.

Sueno Hotels Deluxe Belek is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt faciliteiten die geschikt zijn voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel. Bij de restaurants wordt een dresscode gewaardeerd. Betalingen kunnen worden verricht met de meest gangbare creditcards zoals Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

8.6
FantastischScore uit 3 reviews

Sueno Deluxe Belek is de beste
Door Nina Fetter op 05-03-2026

En opnieuw ben ik heel tevreden. Het eten is heel lekker en gevarieerd. De kamers zijn schoon en netjes. Het personeel is heel vriendelijk en attent. Ik heb nooit vertraging gehad in de service, alles werd altijd heel snel gebracht. Heel erg bedankt aan alle hotelmedewerkers, ik kom zeker terug!

Geen 5 sterren waard!
Door Lien op 07-09-2024

Het is op het eerste zicht een mooi hotel. Maar bij nader inzicht is er veel verouderd en zeer slechte hygiëne.
Aan het zwembad een hoop rommel, haren die er 6 dagen gelegen hebben.
Op een drankje aan het zwembad moesten we een uur wachten. Heel ongezellig tijdens het eten, eetzaal gevoel.
Zeer onvriendelijk aan de receptie. Mijn vriend vroeg aan de receptie hulp voor een verrassing( bloem ofzo) voor mij op de kamer omdat we net wisten dat ik zwanger was. Ze beloofde iets te regelen. Hij ging er vanuit hierna te betalen. Ze hadden niets geregeld waardoor hij erg teleurgesteld was. Ze lachte hem gewoon uit.
Ook bestelde we een taxi richting Belek en werden er telkens nieuwe mensen voor ons in een taxi gezet, terwijl wij het langste aan het wachten waren.
Geen sfeer, personeel werkt tegen hun zin, geen animatie gezien.
Het eten was lekker en groot zwembad.
Ook fotograaf Kemal was zeer vervelend en kwam continu negatief spreken over

Excellent hotel
Door Jack op 15-02-2022

Excellent hotel with very good service and friendly personnel. Rooms are spacious and well equipped. Food and drinks of very good quality. Many opportunities for sports and entertainment. We will for sure come back here