Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Scheiweg 7a, 5476 VV |
Leijland (mini-camping)
Top camping. Kinderen tot 8 ong top vermaak. Daarna wat meer sport en spel nodig. Je kan als ouder (soms) zitten, ze vermaken zich wel. Zoon houd niet van vies worden, hier wel! Paar activiteiten per week zoals knutsel dingetje, pizzas, aanschuiftafel (hoogseizoen), broodjes smorgens en bij warm weer badjes(miste een beetje een badje tussen 3 en 6 jaar). Soms ijs of frietkar. Top camping. Ja weinig wcs en douches maar net goed en volgend jaar nieuw sanitair. Niet veel schaduw, kies je plek goed. Spelletjes en mooie bloementuin aanwezig. Drukke weg langs de camping. Wel overlast van kermis uden! Snelweg hoor je ook. Maar zo gezellig en rustig dat we er overnadenken volgend jaar weer te gaan, dat is ons nooit overkomen.
Ja het was de tweede kerstdag dat ik in het huis was de speld heel leuk huis en super knus en de tuin ook heel leuk en d3 b3dden liggen lekker de bank zit lekker echt top en ook pizza avond ook heel leuk een de hond is ook heel leuk en aardig
We hebben weer ontzettend genoten. We zijn hier met de paasdagen. Wij houden van een beetje reuring, we genieten van alle kindjes en de activiteit die dat met zich meebrengt. Er wordt van alles georganiseerd. Marlien en Daan zijn heel gastvrij.....er kan van alles in overleg. Er heerst een hele gemoedelijke sfeer. Het sanitair ziet er goed uit, net als andere voorzieningen, alleen het aantal toiletten is wat minimaal. Het wordt goed onderhouden. De kampeerplekken zijn ruim. De omgeving is mooi met veel mogelijkheden in de buurt. Wij houden van natuur, dus de Maashorst en Bedafse Bergen zijn favoriet bij ons. Uden en enkele dorpen zijn op fietsafstand, heel fijn voor ons als camperaars.
Erg vriendelijke eigenaren, en heerlijk gegeten. Maar een echte mini-camping is het niet meer. Ze stonden in juli wat ons betreft te vol in verhouding tot het aantal (toilet / was)voorzieningen, de speelgelegenheden en het behouden van voldoende privacy/enige ruimte om de tent. Er zijn ook geen (ongeschreven) regels wat betreft geluid in de avond. Dus dat kan afhankelijk van de gasten nogal variëren. Leuke camping als je van reuring houdt maar van ons mocht het wat rustiger.
We hebben twee heerlijke dagen gehad in de spiksplinternieuwe en ontzettend knusse Herdershut! Prachtig ingericht met alles erop en eraan. Houtkacheltje voor de koude dagen, heerlijke bedden, volledig ingerichte keuken, goede douche en toilet. Echt helemaal top. We waren met twee volwassen en een kind van 12 en een hondje en hadden meer dan genoeg ruimte. Echt een aanrader voor een week of een weekend of misschien wel langer 😊
De camping is ontzettend gezellig en omdat de herdershut wat meer aan de rand staat van het terrein heb je wel de fun van de camping maar ook de rust van je eigen plek. Gaan!
Een kleine gezellige sfeervolle camping waar echt iedereen welkom is. Ondanks dat het een klein camping is, wordt er veel georganiseerd voor groot en klein. Je bent vanaf de camping zo op weg naar activiteiten, de mastworp waar je fietsen kunt huren, kunt klimmen, sups kunt huren en nog veel meer. Je zit vlakbij Schijndel, idd met die grote camping winkel.
Op eetgelegenheden een 7, ondanks dat de camping geen eigen kantine heeft hebben ze wel een knusse spantent. En pizza avonden en thema avonden, waarin je gerecht uit diverse windstreken kunt bestellen.