Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Dikke aanrader!
Door Kirstin op 18-03-2024

Wij hebben met onze 4 jonge kinderen (0-8 jaar) een heerlijke week gehad bij Yvonne en Rick. Een fijn huisje van alle gemakken voorzien en met genoeg ruimte voor ons gezin. Boven een gezellige slaapzolder voor de kinderen. Buiten was er ook genoeg vertier. Een mooi groot grasveld waar de kinderen alle ruimte hadden om te spelen. Van de trampoline en het klimrek werd goed gebruik gemaakt. De kinderen vonden het ook leuk om te helpen met het voeren van de dieren op de boerderij. Dat er tijdens ons bezoek net een kalfje werd geboren was helemaal bijzonder. ‘s Avonds gezellig buiten tafelen met elkaar en smullen van de heerlijke baksels van Yvonne! In de omgeving is er ook meer dan genoeg te beleven. Gezellige stadjes en dorpjes, markten, natuur, kastelen (ook leuk met kinderen!) en natuurlijk de landingsstranden op rijafstand. Yvonne heeft ook veel leuke tips en was altijd in voor een gezellig praatje. Kortom: een dikke aanrader!

Lekker tot rust komen!
Door Loes op 18-03-2024

We hebben hele leuke dagen gehad bij Rick en Yvonne. Het huisje is gezellig ingericht en er is alles wat je nodig hebt. Het is een hele fijne plek waar je echt even tot rust komt

Heerlijke en relaxte week gehad
Door Cathrien Maas op 17-09-2022

We hebben een heerlijke week gehad bij Yvonne en familie. Onze dochter van 2 vond de koeien, kalfjes, babypoesjes, paard, geiten, kippen machtig mooi. Trampoline, groot veld waar de kinderen eigenlijk niet vanaf kunnen. Het huisje was dik in orde, lekker geslapen op de bedden, fijne douche en keuken. Afwasmachine, prima banken, terras en bbq ook fijn! Heerlijk wakker worden met vogels en loeiende koeien. De dochter des huizes wilde zelfs aan avondje oppassen. Ja we hebben echt een fijne week gehad!

Voor de 4e keer weer fantastisch!
Door Linda op 26-08-2022

Nog nooit zijn wij naar een locatie teruggegaan voor vakantie maar hier inmiddels al voor de 4e keer geweest. Alles goed verzorgd, behulpzame eigenaren en op z’n tijd (of soms vaak) lekker borrelen bij een vuurtje waarbij er spontane gezellige avondjes ontstaan.
Voor kinderen is dit zo heerlijk én leerzaam, alles ontdekken op de boerderij.
Dat met een fantastische omgeving maakt het iedere keer weer tot een succes!

Ontspannen week op een mooie plek
Door Roderick op 23-08-2022

Een week op de boerderij. Wat een feest was het, voor de kinderen en voor ons. Iedere dag even kijken bij de kalfjes, verse melk halen en uren spelen in de tuin. Op de trampoline, van de glijbaan of even schommelen en ondertussen even langs alle andere dieren die er rondlopen. Het huis is heel sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. De locatie is top. Dichtbij verschillende leuke dorpjes om te bezoeken. De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk en de oppasservice van de dochter ideaal om een keer samen ergens te gaan eten in de buurt. Wij hebben echt genoten en komen zeker een keer terug.

Een bijzonder en fijn verblijf!
Door Loes Koppenaal op 25-05-2022

Wat een bijzondere en leuke locatie is dit. We hebben erg genoten van alle dieren op en rondom de boerderij. We zagen zelfs een kalfje ter wereld komen. Hoe bijzonder is dat! Mijn dochter van 3 heeft zich erg goed vermaakt met de alle dieren en de trampoline. Ingrid en Rick zijn bijzonder gastvrij en gaven ons leuke tips voor uitstapjes in de omgeving. We hebben een erg fijn verblijf gehad! Bedankt!