Laagste prijsgarantie

Sunclass Durbuy Huisje 132

9.6FenomenaalScore uit 71 reviews

Ruimte
    Natuur

Een aanrader, een 10 waard!!
Door Mariët op 26-01-2025

Begin januari hebben wij een midweek doorgebracht in dit heerlijke huis dat van alle gemakken is voorzien. We hebben genoten van het geriefelijke huis, niet alleen binnen maar ook buitenshuis. Het geheel ziet er goed verzorgd uit. Ook het park biedt alle wat een vakantieganger nodig heeft!

Waarom kan ik geen 11 geven?
Door Rémy Aust op 28-12-2024

Simpelweg zalig. Prachtige inrichting op een heel fijn park.

Wat een mega fijn huis nr. 132 is dit zeg!
Door R.v.Tongerloo op 17-12-2024

Ontzettend gezellig huisje waar werkelijk alles aanwezig is. Tot in de puntjes verzorgd en het huisje is van alle gemakken voorzien zoals een prachtige keuken met afwasmaschine en overal centrale verwarming. De badkamer is volledig gerenoveerd met een fijne douche. En vooral niet op de laatste plaats: Het huisje 132 was brandschoon toen wij aankwamen! Het huisje 132 ligt op een zeer toegankelijke weg en makkelijk bereikbaar. Wij komen hier vaak in december en ook nu was weer alles prachtig versierd voor kerstmis zowel binnen met een hele mooie kerstboom als buiten met diverse gezellige verlichting. Een absolute aanrader om eens even weekendje de natuur van de Ardennen te ervaren. De eigenaren reageren bovendien heel alert op vragen en afwerking van reserveringen. Wij hebben opnieuw een topweekend gehad in huisje 132!

Huisje 132, echt een aanrader
Door P. Janssen op 04-12-2024

Fijn huisje, van alle gemakken voorzien. Zeer gezellig en compleet ingericht. Je krijgt echt een warm vakantiegevoel.

Thuiskomen
Door Claudia op 26-08-2024

Wat een heerlijk huis, zo knus, voelt als thuis komen ook al waren we hier nog niet eerder geweest.

Super compleet & knus vakantie huis
Door Marie-Jose Verbeek op 14-12-2023

Een bijzonder knus en compleet ingericht huis. Wij voelden ons gelijk welkom. Van alle comfort voorzien en schoon. In aanloop naar de feestdagen ingericht met kerstboom, guirlandes etc. Heel sfeervol. Aan alles is gedacht: spelletjes, films, tijdschriften, boeken als ook koffie, wc papier noem maar op. Uniek huis en straalt in alles liefde en aandacht voor detail uit.