Laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award

Activiteiten
    Onderkomen

Over TopParken - Résidence Lichtenvoorde

Gelegen in Lichtenvoorde, een pittoresk dorpje in de Achterhoek, vindt u Résidence Lichtenvoorde. Omgeven door de groene natuur en aangelegde vijvers staan prachtige vakantiewoningen. Résidence Lichtenvoorde heeft vakantiehuizen geschikt voor 4 tot maximaal 10 personen. U kunt kiezen uit verschillende soorten vakantiehuizen, eventueel met een privé sauna en zwembad. Door de moderne en comfortabele inrichting van onze vakantiehuizen voelt u zich direct thuis. Dankzij de uitstekende faciliteiten op ons vakantiepark hoeft u zich geen moment te vervelen. Ga een potje bowlen of trek baantjes in ons binnenzwembad. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen en wanneer u geen zin heeft om zelf te koken, kunt u gezellig met het hele gezin aanschuiven in ons restaurant voor een heerlijke maaltijd.

Vakantiegangers genieten van de rust en het comfort op Topparken. Ze waarderen de nette, schone huisjes die van alle gemakken zijn voorzien, perfect voor quality time met de familie of lekker iets voor zichzelf. Het park straalt een rustige en gemoedelijke sfeer uit, weg van de drukte, met mooie wandelingen in de omgeving. Het binnenzwembad is een heerlijke ontspanning, en het restaurant Skik & Zo serveert smakelijke maaltijden voor een goede prijs. De ligging aan het water geeft dat zwoele, zomerse gevoel, terwijl de omgeving snel verzadigt met dat typische vakantiekriebel. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, simpelweg genieten van de zon, het lachen en de goede sfeer.

• BBQ toegestaan

Activiteiten
    Onderkomen

Twee topdagen in Toppark Lichtenvoorde
Door Hanneke Reitsma op 11-03-2026

Twee dagen met de volwassen kinderen in twee huisjes van Topparken. Het was een topuitje! We hebben het maximale eruit gehaald.
De huisjes waren netjes en schoon en van alle gemakken voorzien. Twee dagen waren te kort, maar precies lang genoeg om even helemaal tot rust te komen en quality time met het gezin te hebben. Wij komen zeker terug!

Als vanouds
Door Wim ten Caat op 01-03-2026

Prima prijs-kwaliteit verhouding, dit is dik in orde. Bovendien vaak de mogelijkheid om een aantal nachten te boeken ipv een midweek of weekend. Ligging is landelijk en mooi rustig en voor het vertier is er genoeg te vinden in de buurt.

Stankoverlast/rioollucht, vanaf dag 1 de hele week
Door MH op 22-01-2026

Vanwege ondraaglijke stank in de slaapkamer beneden vanuit de badkamer, gedurende de hele week hier overlast van gehad.vanuit de receptie zijn er diverse mensen geweest om dit op te lossen, maar dit lukte op geen enkele manier, dit heeft ons vakantieplezier nogal verpest, we hadden specifiek voor een slaapkamer beneden gevraagd.
De oplossing was op het eind om de 2 oudere mensen in een andere woning te laten slapen, wat voor ons geen optie was, want ze zijn allebei hulpbehoevend, daarna konden we met z’n allen nog voor 1 nacht in een ander huis gaan, dat hebben we ook niet gedaan,want dat hadden ze aan het begin van onze vakantie week kunnen aanbieden. Vanaf de vrijdagmiddag dat we de woning ingingen tot de vrijdag die we weg gingen was de stank, rioollucht vreselijk aanwezig, heb dagelijks en soms wel 2 keer op een dag geklaagd bij de receptie.
Heel jammer dat er totaal geen vergoeding voor werd gegeven, voor ons nooit meer dit toppark

Heerlijk weekendje weg
Door Heidemarietje op 23-12-2025

Rustig, gemoedelijk en niet heel groot park. Geen massaal vermaak en drukte. Mooi en goed onderhouden, fijn verblijf gehad met goede service. In het restaurant heerlijk gegeten en vriendelijke bediening.

Relaxen in Lichtenvoorde
Door Leo op 17-12-2025

Paar relaxte dagen gehad, in een mooie woning gelegen aan het water (nr. 89). De woning is comfortabel, was keurig schoon en prima uitgerust. Ook het park is goed onderhouden en maakt een goede indruk. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het binnenzwembad was heerlijk met lekker warm water. Jammer dat het niet wat langer geopend was. Het op het park gelegen restaurant Skik & Zo kunnen we van harte aanbevelen. Je kunt hier heerlijk eten voor een goede prijs. Menu heerlijk veel keuze. Ook de omgeving is mooi. En ook vanaf het park kun je mooie wandelingen maken. Kortom een prima keuze als je een paar dagen wikt genieten in eigen land.

Fijne vakantie gehad
Door Nicole Amelink op 09-12-2025

Een fijn park. Comfortabel huisje , netjes, schoon, badkamer was wat krap, maar verder prima