Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Dream Studios
Ontdek de charme van Dream Studios, gelegen in het pittoreske Tragaki. Dit hotel biedt de perfecte mix van ontspanning en avontuur, ideaal voor diegenen die willen genieten van de nabijheid van het strand en de serene tuin voor wat rust. Een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie!
De ligging
Dream Studios bevindt zich in het idyllische Tragaki, op slechts ongeveer 1 km afstand van het prachtige strand. Het is de perfecte locatie voor vakantiegangers die dromen van een strandvakantie met het gemak van nabijgelegen attracties. Omgeven door natuurlijke schoonheid, biedt Tragaki een rustige omgeving, terwijl het levendige centrum en de bezienswaardigheden binnen handbereik zijn. Voor degenen die verder willen verkennen, zijn er diverse vervoersmogelijkheden beschikbaar om de omliggende gebieden te ontdekken. De afstand tot de luchthaven maakt reizen naar Dream Studios gemakkelijk en zorgeloos.
Dream Studios biedt een scala aan faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om het verblijf van elke vakantieganger zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Het hotel beschikt over Wi-Fi, waardoor vakantiegangers gemakkelijk verbonden blijven met de buitenwereld. Voor degenen die met de auto komen, is er parkeergelegenheid beschikbaar. De prachtig aangelegde tuin van het hotel biedt een serene plek voor ontspanning en recreatie. Hoewel er in de beschrijving geen specifieke vermelding is van een zwembad, biedt de nabijheid van het strand vakantiegangers volop mogelijkheden om te genieten van wateractiviteiten.
In Dream Studios kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden in het aanwezige restaurant. Hoewel er geen specifieke details zijn over het aanbod van het restaurant of een all inclusive verzorgingstype, kunnen vakantiegangers ervan uitgaan dat er zorgvuldig is nagedacht over het culinaire aanbod om een smakelijke ervaring te bieden.
Het is belangrijk voor potentiële vakantiegangers om te weten dat de pakketreizen van Dream Studios in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor specifieke verzoeken omtrent mobiliteit wordt aangeraden om meer gedetailleerde informatie op te vragen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Totaal aantal kamers: 29
In de buurt
Strand: 1000m
Telefoonnummer | +30 2695063353 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Tragaki, 29100 |
Website | Dream Studios |
Dream Studios
Bij aankomst zeer onvriendelijk ontvangen en een zeer klein slecht bed voor 2 personen. Badkamer veels te klein.Studio is echt klein en zeer oud van inventaris . Airco komt 10 € per dag bij en kluis 15€komt erbij. Handdoeken kun huren je betaalt 10€ borg bij aankomst. Wil je ze omruilen betaal je 1€ per handdoek. De borg krijg je niet meer terug.
We hebben een super leuke week gehad. Ik vind Dream studio qua sfeer rondom zwembad beter dan het bijbehorende hotel.
Het was misschien omdat we geluk hadden maar het was vrij rustig bij het zwembad, je had altijd wel plek.
Qua ligging moet je echt een auto huren of taxi boeken etc er is niet veel te doen in de nabije omgeving.
+ Het personeel was erg vriendelijk.
Vond wel het verschil tussen personeel bij de receptie erg groot. We hadden een niet zo vriendelijk ontvangst van een jongeman die ons ook lang liet wachten bij aankomst. Er was niemand. Ook bij onze laatste dag moest ik voor 18 uur melden dat we sochtends vroeg vertrokken voor een lunchpakket omdat wij ontbijt hadden in inbegrepen, dit is nergens aangegeven.
- Airco wordt apart in rekening gebracht.
Dit moet wat duidelijker aangegeven worden.
+ Het ontbijt was ok en krijgt van mij een 7,5.
- De kamers zijn gedateerd
- wc knop konden we niet ingedrukt krijgen
We hebben een heerlijke vakantie gehad. We werden heel warm ontvangen en bij dit hotel staat klantvriendelijkheid voorop. Het appartement was prima, het zwembad was heerlijk en het publiek was ook netjes. Je kunt hier heerlijk eten en dat hebben we ook vaak gedaan. We hebben het zo goed gehad dat we geen minpunten kunnen benoemen. Veel plezier.
Dream Studios
Fantastische accommodatie, geweldig aardige, vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Het schoon, rustig en goed onderhouden. Menu is voldoende en kwaliteit is uitstekend.
Je wordt behandeld alsof je er al jaren komt.
Je hebt je een vraag en het wordt direct geregeld voor je dan wel opgezocht.
Wachtend op de transfer naar huis ter plekke weer een week geboekt.
Mooi en verzorgde accommodatie. Alles is werkelijk tot in de puntjes verzorgd en schoon en als er iets kapot is of ontbreekt wordt er direct actie ondernomen. De hele familie is super behulpzaam en vriendelijk. Het eten in het restaurant is ook perfect en wordt iedere dag vers bereid. Een auto of scooter is aan te raden om wat van het eiland te zien en dit kun je ook via Nikos en Costas regelen.
Kleinschalig complex. Supermarkt aan de overkant. Grotere supermarkt op 400 meter. Strand op 500 meter. Je kan goed eten op het resort zelf. Huur een auto en verken het eiland. Aanrader!