Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | La Girondaine 2, B-6987 |
La Girondaine
Al enkele jaren op rij, gaan we daar naartoe.
Super vriendelijke ontvangst, veel uitleg over de gîte en wat er allemaal te beleven valt in de buurt. Ook de speciale evenementen worden benoemd.
Het is een hele, lieve en attente dame, ook een enorme grote dierenvriend.
Alles is tiptop in orde bij aankomst, tot zelfs de kleinste details zoals bv. het frisse water die klaarstaat bij aankomst voor de honden, ze is altijd aanwezig als je aankomt ter plaatse. Dit geeft een heel leuk welkomsgevoel.
Ook is de gîte ALTIJD enorm proper en is ALLES wat je maar kan bedenken aanwezig, van kinderbedjes, kinderstoelen, ruime speelkamer, ook buiten veel speeltuigen, alles van keukengerei, koffiezet + Senseo, microgolf, oven, haardrogers, ligstoelen, drinkbeker voor de honden, tuin perfect omheind, en nog zoveel meer…
Eens je er geweest bent kan je pas inschatten hoe leuk en volledig het verblijf is! TOP- vakantiehuis!!!
Het is nu de 8ste keer dat we hier waren en ik blijf het zeggen. Wat een pracht accommodatie! Altijd even proper verzorgende gités met alles erop en eraan. Je ligt overal dicht bij maar toch zit je enorm rustig en mooie natuur. Katrien is altijd even vriendelijk en staat altijd klaar als er iets is. En super leuk voor de honden.
Wow wat een leuke ervaring weer in de gîte La Girondaine. Wij hebben liever die met jacuzzi om lekker in te relaxen. Deze keer was de hond van mijn broer ook mee en die vond het super om in de tuin los te lopen! De vele kamers en badkamers maakt het extra handig met al de verschillende families en de mega grote tafel zorgt ervoor dat we kunnen eten en aan de andere kant alles kunnen laten staan. Alhoewel we vooral buiten gegeten hebben.
Tot de volgende keer!
Xxxx
Enorm genoten!.
Met familie van 8 volwassenen en 3 kinderen.
Voldoende ruimte in living en slaapkamers!
Buitenruimte is prachtig
Veel speelgoed voor de kinderen zowel binnen als buiten
Eigenaar Katrien is een geweldige madam.
Volgend jaar vieren we ons jubeleum van 10 jaar in dit mooie , popere ,idylische huisje.
Kinderen, tieners en volwassenen...... iedereen vind hier zijn gading. Katrien staat altijd klaar om te helpen of een gezellig babbeltje te slaan.
Een toplocatie in een huisje waar alles beschikbaar is.