Laagsteprijsgarantie

Top domein!
Door Mike
ltr_12745e405c0546f808
op 13-06-2026

Sommige plekken ontdek je één keer, Casa Fontelheira is een plek waar je steeds weer naar terug wilt. Inmiddels zijn we hier voor het vierde jaar op rij geweest en elke keer voelt het alsof we bij vrienden op bezoek komen.

Max en Elisa creëren een ontspannen sfeer waarin alles klopt. Hun aandacht, gastvrijheid en enthousiasme maken ieder verblijf bijzonder. Het prachtige glampingdomein biedt alle comfort die je nodig hebt, midden in een rustige en sfeervolle omgeving.

Ook culinair word je hier verwend. De heerlijke maaltijden, bereid met zorg en passie, maken de ervaring compleet. Of je nu wilt ontspannen, genieten van de natuur of gewoon even helemaal wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte, hier kan het allemaal.

Casa Fontelheira heeft voor ons een speciaal plekje in ons hart veroverd. Bedankt Max en Elisa voor jullie warmte en gastvrijheid, as allways! ❤️😘

Top domein! -82e69be6-0f71-488c-b175-3b6afe9ecdc9
Thuiskomen op vakantie
Door Leroy
ltr_12745e405c0546f808
op 13-06-2026

Casa Fontelheira is voor ons veel meer dan een vakantiebestemming; het voelt als thuiskomen. Dit jaar kwamen we alweer voor de vierde keer terug, en dat zegt eigenlijk alles.

Max en Elisa zijn fantastische gastheer en gastvrouw. Vanaf het eerste moment voel je je welkom en ze doen er alles aan om hun gasten in de watten te leggen. Hun gastvrijheid is warm, persoonlijk en oprecht.

Ook het eten is een absolute aanrader. Met liefde bereid en iedere keer weer heerlijk. Het prachtige glampingdomein is sfeervol ingericht, uitstekend onderhouden en van alle gemakken voorzien. Hier kom je echt tot rust en kun je volop genieten van de omgeving.

De combinatie van de ontspannen sfeer, de persoonlijke aandacht, het comfort en de gastvrijheid maakt Casa Fontelheira voor ons een unieke plek. We komen er altijd met veel plezier en kijken nu al uit naar ons volgende verblijf. Een absolute aanrader!

Max/Elisa, bedankt weer en tot snel! ❤️❤️

🌴Paradijs op aarde 🌴
Door Joyce op 27-05-2026

Weer bijgekomen van een magische belevenis bij casa fonthelheira, warm onthaalt door max en elisa 🩷dit was voor mij de 3e keer dat ik op deze prachtige plek geweest ben , dus dat zegt al genoeg😉de super sfeervolle ingerichte glamping tent met alle luxe die je je maar kunt bedenken😍werkelijk aan alles is gedacht👌🏼ook het diner wat max klaarmaakt is écht heerlijk en zeer gevarieerd met een uiteraard een uitmuntend toetje😋
Ook alcoholischeversnaperingen😁" de keuze is reuze"
Een prachtige tuin en een heerlijk zwembad met heerlijkel ligbedden en ook spelletjes en speeltoestellen voor de Kids!
Vorige week heb ik een retraite ervaren 😍een hele gave mooie ervaring rijker
Vorig jaar waren we met vriendinnrnclubje en al eerder had ik samen met mijn partner vertoefd bij max en elisa en volgend jaar gaan onze grote kids ook gezellig mee😁heerlijk een mix vsn lui zijn en activiteiten ondernemen💪 the place to be👌🏼

🌴Paradijs op aarde 🌴-a62fdb68-e5fe-4b0c-a4e9-cff16d05219f🌴Paradijs op aarde 🌴-5dd40bd2-bdcc-417b-9b6e-bebf89f883db🌴Paradijs op aarde 🌴-071fd58c-a482-4121-8c0b-99fd38efef30
Aanrader
Door Geer Schokker op 25-05-2026

Wij zijn echt in een warm bad terecht gekomen , wij hebben meegedaan met een retreat en zijn daarin zo goed begeleid.Vanaf het ontbijt tot aan het diner hebben we genoten van alles, wij gaan zeker terug😘, een bijzondere plek met een magisch uitzicht, ontvangen door hele lieve mensen ❤️

Fantastische week bij Casa Fontelheira
Door Dorien op 26-04-2026

We hebben echt een fantastische week gehad bij Casa Fontelheira.
We verbleven in Casa Branca. Het appartement was lekker comfortabel en heel schoon. Er zat een fijn balkon bij met prachtig uitzicht over de tuinen. Wat deze plek extra bijzonder maakt, is de kleinschaligheid. Je leert de andere gasten al snel kennen, wat zorgt voor een ongedwongen en gezellige sfeer. Onze kinderen hadden binnen no time vriendjes.
De kids hebben zich super vermaakt in het verwarmde zwembad en de speeltuin. Ondertussen konden wij als ouders ontspannen op een loungebank of strandbedje met uitzicht over de omgeving.
De gastvrijheid van Elisa en Max maakt het helemaal af. Ze creëren een warme, persoonlijke sfeer. Onze dochters hebben de hele week geroepen hoe lief ze waren.
Tip: sluit vooral aan bij de avondmaaltijden. Dat is heel gezellig met de andere gasten en we hebben genoten van het heerlijke eten op het terras en in het restaurant met apart kindermenu

Genieten!
Door Marion op 24-04-2026

Wat een heerlijke week! Echt een paradijsje in het binnenland van Portugal. Voor ons was het een combinatie van rust, mooie natuur, fluitende vogels en relaxen aan het zwembad. Maar ook het gevoel van Brabantse gezelligheid tijdens de bbq en pizza avond met spelletjes. Bedankt team Fontelheira!

Genieten!-bd9971cc-d9b9-442a-ae13-a7b36ca0a672