Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Side Premium Hotel
Bij Side Premium Hotel wordt elke dag genieten. Dit gezellige resort ligt aan het strand en heeft alles in huis om jouw ideale vakantie te maken. Van relaxte accommodaties tot lekkere eetmomenten en spannende waterpret. Nog niet helemaal overtuigd? Durf jij deze zonnige strandvakantie te beleven? De kriebels wachten op je, dus lees snel verder!
De ligging
Side Premium Hotel vind je in Evrenseki, ongeveer 55 km van Antalya airport. Het ligt vlakbij een privé zand-/kiezelstrand waar je gemakkelijk via gratis shuttles naartoe gaat. De rustige omgeving brengt je meteen in vakantiestemming. In de buurt zijn er gezellige winkels en mooie uitzichten op zee en de bergen. Hier begint jouw zonnige herinneringen, wachtend om gevormd te worden.
Dit hotel straalt een warme, uitnodigende sfeer uit. De 476 niet-rokerskamers bieden comfort en rust, met fijne faciliteiten zoals een tuin, speeltuin, bioscoop en winkels. Je voelt je meteen welkom door het vriendelijke personeel dat altijd klaarstaat. De grote buitenzwembaden en het binnenzwembad zorgen voor verkoeling, terwijl je op het zonneterras heerlijk kunt relaxen. Voor sport en ontspanning is er van fitness tot wellness met sauna, hamam en massage. Ook voor klein en groot is er genoeg te doen, van miniclub tot livemuziek. Alles ademt vakantieplezier.
Je hoeft de deur niet uit voor lekker eten. In Side Premium Hotel kun je kiezen uit 4 restaurants en meerdere bars, waaronder een strandbar en een lobbybar. Het heerlijke buffet brengt je ochtend, middag en avond smakelijk op nieuwe ideeën, met dieet- en kindermenu’s op aanvraag. Alles inclusief, dus je krijgt een ruime keus aan drankjes en hapjes zonder extra betalen. Een ideale plek om gezellig samen te genieten, terwijl je je zintuigen verwent.
Je verblijft in een comfortabel hotel dat beschikt over 24-uursreceptie, Wi-Fi en diverse faciliteiten. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige services, zoals massages en bepaalde dieetgerechten, zijn tegen betaling en kunnen seizoensgebonden blijven. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Zo ben je verzekerd van een ontspannen vakantie zonder verrassingen. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
Vakantiegangers genieten echt van Oz Premium in Side. Het hotel straalt een gezellige en stralende sfeer uit, perfect voor ontspanning. De kamers zijn ruim en fijn, en je voelt je meteen thuis. Het eten wordt vaak lovend genoemd, zeker het avondbuffet en de poolbar met lekker eten. Het personeel brengt een grote glimlach mee en helpt overal met een vriendelijke houding. Kinderen vermaken zich goed met leuke activiteiten en een veilige kidsclub. Overdag en ’s avonds gebeurt er genoeg om je te vermaken, wat de vakantie extra gezellig maakt. Het schoonhouden en de details maken dat je tot rust komt. Voor herhaling vatbaar, zo zeggen de vakantiegangers zelf, en dat is geen wonder.
Kinderopvang
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 6 Binsesin Sitesi 1979, 2400 |
Website | Side Premium Hotel |
Side Premium Hotel
Wij hebben bij Oz Premium in Side een fijne vakantie gehad. Het weer was prachtig en het hotel zelf is groot en mooi ingericht. Er waren genoeg faciliteiten en het entertainment was ook leuk om mee te maken.
Wat minder positief was, is het eten. Er was weinig variatie en bijna iedere dag hetzelfde aanbod, wat na een paar dagen een beetje saai werd. Dat had echt beter gekund. Ook vonden wij dat het personeel niet altijd even vriendelijk was, maar dat lijkt meer bij de stijl van het hotel te horen.
Al met al hebben we toch een mooie vakantie gehad, maar op het gebied van eten en gastvrijheid is er zeker ruimte voor verbetering.
Fantastisch hotel!
Wij waren hier in februari 2025, personeel echt mega vriendelijk, eten is fantastisch.
Nu (moment van schrijven) eind Juli/ augustus zijn wij weer terug in OZ Premium Side.
Eten is echt erg goed. Personeel is werkelijk niets te veel & helpen je overal mee & dat doen ze met een glimlach!
Het hotel is ook erg schoon.
Zwembad is fantastisch.
Overdag & in de avond doen ze van alles voor de kinderen.
Ook is hier een kidsclub aanwezig, beveiligd!
Kan niet anders zeggen dan top!!
Wij komen zeker weer terug!
Al voor de 4 keer in dit hotel, voelt als thuiskomen elke keer weer.
Lekker eten en vriendelijk personeel.
Receptie altijd behulpzaam en bar personeel super vriendelijk
Side Premium Hotel
Dit is een supergoed hotel waar je waar krijgt voor je geld. Er is elke avond wat te beleven.
Vanaf het begin voel je je thuis.
De kamers zijn super fijn en ruim.
In het restaurant kan je super ontbijten, lunchen en dineren.
Als je bij het zwembad blijft liggen kan je genieten van de poolbar waar je ook wat te eten kan scoren.
De beachebar is heel mooi je kan er lekker wat drinken en eten .
Het personeel is geweldig zowel in het restaurant als in de bars en natuurlijk bij de receptie. De managers zijn super zorgzaam en staan altijd voor de mensen klaar. Dus voor ons genoeg reden om er snel weer naar toe te gaan. Tot snel!!!
Een prachtig hotel waar service hoog in het vaandel staat. Als gast kom je hier tot rust. Je wordt volledig ontzorgt. Erg vriendelijk, hardwerkende mensen. Ze hebben veel oog voor detail.
Met oud en nieuw hebben ze erg groots uitgepakt. De hele eetzaal was omgetoverd tot een prachtige feestzaal. Een 6 gangendiner met livemuziek voor alle gasten. En als afsluiter een prachtige vuurwerkshow.
Het buitenbad is erg koud, waardoor er praktisch niemand het water in ging. De temperatuur was 18 graden. Het binnenbad was ook erg koud, waardoor er geen gebruik werd gemaakt van deze faciliteiten. Zowel ik als mijn partner zijn in het ziekenhuis beland met een bacteriële darminfectie, wat heeft geleid tot uitdroging. De artsen vermoeden dat dit is gekomen door een voedselvergiftiging. Het eten bij het buffet was zeer divers, maar wel vaak lauw. Ook werd er niet aangegeven dat er buiten een BBQ was, waar exclusievere stukjes vlees lagen, hier kwamen wij op de een-na-laatste dag achter. De kamers waren ruim en schoon. Ik zou persoonlijk niet nogmaals extra betalen voor zij-zeezicht, je kijkt hierbij uit op het zwembad van de buren, met de zee in de verte. De cocktailbar en de medewerkers waren super goed. Er waren voor in de middag voldoende eettentjes op het terrein geopend voor vers bereide snacks. Er wordt geen Engels gesproken.