Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.1

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Botanik Platinum Hotel

Ontdek het Botanik Platinum Hotel, een waar paradijs direct aan het strand met een ongeëvenaarde charme. Met zijn verfrissende zwembaden en het privé zand-/kiezelstrand op slechts een steenworp afstand, belooft dit hotel de ultieme ontspanning. Perfect voor waterliefhebbers en zonneaanbidders!

De Ligging

Het Botanik Platinum Hotel bevindt zich in de idyllische omgeving van Okurcalar, direct aan het strand, wat het een uitstekende keuze maakt voor strandliefhebbers. Voor wie meer van de omgeving wil verkennen, ligt Alanya op slechts 32 km afstand, een perfecte afstand voor een dagtrip vol cultuur en vermaak. Bovendien zijn er in de nabije omgeving van het hotel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden op slechts 1 km afstand. Voor de reizigers die verder willen verkennen, zijn er uitstekende vervoersverbindingen binnen 20 meter van het hotel. Het hotel ligt bovendien gunstig ten opzichte van de luchthaven Antalya, op ongeveer 90 km afstand, waardoor het een handige keuze is voor internationale vakantiegangers.

Het Botanik Platinum Hotel biedt een breed scala aan faciliteiten om aan alle behoeften van haar vakantiegangers te voldoen. Het hotel pronkt met maar liefst 9 zoetwaterzwembaden, inclusief een apart kinderbad en een aquapark met 7 waterglijbanen, wat zorgt voor eindeloos waterplezier voor jong en oud. Om het comfort compleet te maken, zijn er ruime zonneterrassen met ligbedden en parasols, zowel bij het zwembad als op het strand. Voor degenen die graag actief blijven tijdens hun vakantie, biedt het hotel faciliteiten zoals een fitnessruimte, tennisbanen en een scala aan watersporten. Na een dag vol activiteiten kunnen vakantiegangers ontspannen in het spa- en wellnesscentrum of genieten van entertainment aangeboden door het hotel. Met faciliteiten zoals verschillende restaurants en bars, een indoor discotheek, en zelfs een conferentieruimte, voldoet het hotel aan de behoeften van elke vakantieganger.

In het Botanik Platinum Hotel worden vakantiegangers verwend met culinaire hoogstandjes. Het hotel beschikt over 6 restaurants, waaronder een buffetrestaurant en 5 à-la-carterestaurants met een diversiteit aan keukens zoals Aziatisch, Grieks, Italiaans, en Mexicaans. De all-inclusive formule omvat ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, evenals een selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken van 10:00 tot 00:00 uur. Voor tussendoortjes zijn er snacks en ijs beschikbaar gedurende de dag, en voor de late trek is er een middernachtsnack. Met 5 bars, waaronder een lobbybar, strandbar en zwembadbar, zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten van een verfrissende drank met uitzicht op de prachtige omgeving.

Het Botanik Platinum Hotel beschikt over enkele rolstoelvriendelijke kamers en biedt faciliteiten voor rolstoelgebruikers, wat het een toegankelijke keuze maakt voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Het hotel accepteert de meest gangbare creditcards, waaronder Visa en MasterCard, voor het gemak van de vakantiegangers. Het is belangrijk om te weten dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plaatse voldaan dienen te worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers genieten van de vele zwembaden en de grote, schone familiekamer in Hotel delphin deluxe. Het eten wordt als goed ervaren, met verschillende plekken om de dag door te komen, en de hygiëne wordt als heel belangrijk genoeg gezien. Het strand is kiezelachtig, maar de zonnebedjes en parasols maken het relaxen makkelijk. Het animatieteam en het poolteam zorgen voor vrolijke sfeer en verfrissende drankjes, terwijl de ochtendlucht ruikt naar de zee en de zon. De bediening is snel en overal voel je de gastvrijheid hangen. De gezellige afwisseling tussen relaxen, zwemmen en leuke activiteiten maakt dat veel vakantiegangers herinneringen vol zonnige momenten en goede vibes meenemen. Een zonnige vakantie vol ontspanning en plezier, die nog lang nazindert.

• Liften

253 Okurcalar Kasabasi, Karaburun Mevkii, 9040
Website

8.1
FantastischScore uit 9 reviews

Eten kan beter voor een Delphin!
Door Sandra op 30-08-2025

Voor de 15e keer in Turkije all incl. Hotel is best goed maar de lunch en zeker het avond buffet kan echt veel beter! Had hoge verwachtingen wat betreft het avond buffet maar hier was weinig variatie, prutjes met wat vlees en voornamelijk groente in een bak met wat saus. Geen lekkere stukken vlees. In goedkopere hotels gezeten waar het veel beter was zeker wat betreft het diner!
Minpunten: lunch en avondbuffet ondermaats, weinig toetjes met weinig smaak, hotel zit aan een hele drukke weg. Strand is een echt stenen strand met hele grote kiezels waar je amper kan lopen. Wordt ook gelijk diep. Rot strand. Candyland is een vreetbende waar de ouders vd kinderen alles in de tassen schuiven en de kids verschrikkelijk inhalig zijn. Lange transfer.
Pluspunten: mooie familie kamer, ontbijt is goed, leuke a la carte restaurants, Schuimparty is geweldig, bediening is goed en overal in het hotel is het schoon en opgeruimd.

Fantastisch, uitstekend hotel!
Door B. op 27-08-2024

We zijn net terug van van dit fantastische hotel. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Je hebt veel verschillende zwembaden, zoals een relaxpool vanaf 15/16 jaar, activiteitenpool waar de muziek hard staat. En nog een paar zwembaden, waar het heerlijk chillen is. Kortom voor ieder wat wils. Het skateteam komt daar bij je langs, om je steeds van drankjes te voorzien, ze zijn echt top. Maar ook personeel van o.a. het restaurant, receptie, schoonmakers enz. zij werken keihard om het schoon te houden en je in de watten te leggen. Hun Engels is niet zo goed, maar je komt er wel uit. Hygiene vinden ze ook belangrijk, o.a. toiletten worden hele dag schoongemaakt. Handdoekje leggen voor 8.30 wordt niet gewaardeerd, voor deze tijd wordt het gefilmd en weggehaald. Eten is goed, je hebt verschillende plekken, waar je de hele dag eten kunt halen. Strand is helaas kiezelstrand. Transfer is wel lang. Wij hebben een Top vakantie gehad!

Had hoge verwachtingen
Door Priscilla op 06-08-2024

We hadden hoge verwachtingen.
Begin met pluspunten.
Over de service niks te klagen echt top, kregen een familiekamer ipv standaard. Een pluim voor het skateteam. Handdoeken pas na 8.30, 9.30 nog steeds bedden.
Glijbanen top lang open 10/12. 12.30/17.00. en alles schoon (de hele dag) komen met groenten,fruit langs. GR. bezorgde onze zoon een top bday. Veel activiteiten,shows.
Minpunten:
Keiharde muziek bij de activitypool en savonds in de lobby je kon geen normaal gesprek voeren. Tuin en rondom oogt niet gezellig, geen gezellige zitjes s'avonds, eten eentonig(heel de dag), bv candyparty leuk bedacht maar t leek wel een graai festijn binnen 20 min alles op (behoorlijk asso) cocktails vielen tegen en miste net dat beetje extra.
Personeel praat bijna geen Engels gericht op oost-blok.
badmeesters rondom zwembad chagrijnig.
Heel jammer want we hadden echt meer verwacht van een Delphin keten.

Geen 5⭐️
Door Geffen
Zoover Ontdekker
op 21-06-2024

Dit is een hotel wat zich mooier voordoet dan wat het is
Gehorige kamers
Eten vaak het zelfde heel druk in de eetzalen je kan haast nergens zitten
Badmeesters chagrijnige op oorlogspad nare mensen
Veel schreeuwende Oostblokken tot acociaal aan toe verschillende vechtpartijen gezien
Kamers vallen tegen voor 8 uur staat er al een schoonmaker in je kamer ondanks het bordje aan de deur
Bad / douche kraan lekt waterballet loopt zo naar binnen stinkt ook naar riool lucht kamers harde bedden
Word ook slecht schoongemaakt
Ze willen alles doen zolang je maar betaald gladde tegels zwembad
Wij komen hier nooit meer in ieder geval slechte ervaring
Betere hotels en dichterbij het vliegveld voor deze prijzen zeker geen 5 sterren waard 😡
Ons zie je niet meer terug
Erger nog waren blij dat we weg konden…
Denk 2 keer na en doe goed je huiswerk voordat je boekt
Er is beter mooier en goedkoper te vinden

Resort is top!
Door Monique op 16-05-2024

Héél fijn verblijf gehad!
Er ontbreekt je echt aan niets! Overal is hele goede en snelle bediening, bij het zwembad zelfs op skeelers! Personeel van de guest relations is drie keer bij ons langs geweest om te vragen of alles naar wens was. Zo ook de bediening die overal vraagt: do you have a wish? Echt super!
Familiekamer was groot en schoon.
Hygiëne vinden ze hier ontzettend belangrijk!
Het eten was goed. Wij waren hier eind april/begin mei, het hotel was niet volledig volgeboekt. Er zijn veel zwembaden waarvan 1 verwarmd, we konden overal liggen, genoeg zonnebedjes en parasols. Kortom, echt een aanrader!

Prima hotel voor vakantie met kinderen!
Door Ruiters op 29-04-2024

Delphin Platinum is een luxer hotel dan het oude Botanik hotel gedeelte. De laatste mag gebruik maken van de faciliteiten bij Platinum en is wel vergane glorie. Mooie kamer, goed bed, wel erg gehorig. Zwembaden (7) waarvan 1 adult only bij het strand en glijbanen (12) zijn top (1 verwarmd bad bij hotel, rest is koud in deze periode) Pier bij het strand was jammer genoeg nog niet klaar. Eten was goed bij buffetrestaurant, bij zwembad en strand kun je snacks krijgen (pizza, patat, broodje kebab) Geen merk dranken, geen rum maar vodka in cocktails. Cocktails bij pub erg lekker, rest is wisselend. A la carte kun je gratis middels reservering gebruik van maken. Erg leuke kermis voor kinderen elke avond welke gratis is. Gratis shuttlebus service naar Alanya, Side of Manavgat overdag en avond 40 min rijden vanaf hotel. Vrijdags grote bazaar tegenover hotel. Leuke vakantie gehad maar vond het niet Delphin waardig als je deze luxe gewend bent.

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.

Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties

Ja, het is veilig en betrouwbaar om Botanik Platinum Hotel te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Botanik Platinum Hotel bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Botanik Platinum Hotel. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Botanik Platinum Hotel. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.

Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.

Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.

Meer informatie vind je hier: