Residence Ea Bianca

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Residence Ea Bianca
Ontdek de charme van Residence Ea Bianca, genesteld in het schilderachtige landschap van Baja Sardinia. Met een adembenemende zoetwaterzwembad en de nabijheid van het zandstrand, belooft dit familiehotel een onvergetelijke vakantieervaring. Laat je betoveren door de idyllische omgeving en geniet van de ultieme ontspanning onder de Italiaanse zon.
De ligging
Residence Ea Bianca bevindt zich in de verleidelijke omgeving van Baja Sardinia, op slechts een steenworp afstand van het kristalheldere water en de zachte zandstranden. Het hotel ligt op ongeveer 1,5 km afstand van het dichtstbijzijnde zandstrand en op 3 km van het bruisende centrum van Baia Sardinia, waar vakantiegangers kunnen genieten van lokale winkels, bars en restaurants. Avontuurlijke zielen kunnen het Parco Nazionale Arcip. la Maddalena, op ca. 12 km afstand, verkennen of de geschiedenis induiken bij Giants Tombs Coddu Vecchiu, slechts 7 km verwijderd van het hotel. Voor degenen die verder willen verkennen, is er een bushalte op ca. 3 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven, AHO, ligt op ongeveer 163 km afstand, terwijl luchthaven CAG op ongeveer 300 km is gelegen.
Residence Ea Bianca belooft een onvergetelijke ervaring met zijn uitgebreide faciliteiten en diensten. Het hotel pronkt met een schitterend buitenzwembad, inclusief een kinderbad, omgeven door gratis ligstoelen en parasols, ideaal voor ontspanning en plezier onder de zon. Voor de actieve vakantiegangers is er de mogelijkheid om de omgeving per fiets te verkennen dankzij de fietsverhuur. Naast de prachtige zwembaden, biedt het hotel faciliteiten zoals gratis Wifi, airconditioning, en parkeergelegenheid. Voor gezinnen zijn er speeltuinen om de kleintjes te vermaken. Al deze voorzieningen zijn ingebed in een sfeer die ontspanning en comfort ademt, waardoor vakantiegangers zich direct thuis zullen voelen.
Hoewel specifieke details over restaurants en bars in Residence Ea Bianca beperkt zijn, is er een bar aanwezig waar vakantiegangers kunnen genieten van een verfrissend drankje en lichte snacks. Dit zorgt voor een aangename afwisseling en de mogelijkheid om te ontspannen zonder het complex te hoeven verlaten. Voor een goede start van de dag is er een ontbijtservice die energie biedt voor alle avonturen die Baja Sardinia te bieden heeft.
Belangrijk om te weten voor vakantiegangers die verblijven in Residence Ea Bianca is dat check-in mogelijk is van 17.00 tot 20.00 uur. Bij aankomst na 20.00 uur dient contact opgenomen te worden om toegang tot het complex te regelen. Een waarborg van €200 is verplicht, die na controle van het appartement wordt teruggegeven. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Fietsverhuur
E-mailadres | |
Adresgegevens | 59 Località Ea Bianca, 07021 |
Website |
Residence Ea Bianca
Appartementencomplex ziet er mooi uit. Het appartement wat wij hadden (nr. 326) was heel ruim van binnen alleen behoorlijk muffig de eerste dagen. Balkon was daar tegen behoorlijk klein ook omdat daar een airco op staat. Keuken netjes voorzien van oven ,afwasmachine ruime koelkast en vriezer. Badkamer netjes, ruim en voorzien van een wasmachine. De parkeerruimte bij het complex had wat beter gemogen want er is niet voldoende plek wanneer alle appartementen verhuurt zijn. Jammer dat het "afvalhok "alleen maar op bepaalde tijden geopend is waardoor je niet de gehele dag je vuil kwijt kan en het vuil niet regelmatig word opgehaald waardoor alle container overvol zijn. Verder prima complex om heerlijk te genieten van prachtig Sardinië.
Het is een mooi complex maar je moet wel van trappen lopen houden. Dus absoluut niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
Een auto is absoluut noodzakelijk voor het doen van boodschappen en strand.
Let bij het boeken er op dat je niet een appartement met balkon maar met terras en zeezicht boekt. Het appartement met balkon is echt vreselijk. We hebben na het betalen van € 100 zwart (hij vroeg € 200) een prima appartement nr. 107 gekregen.
Een groot nadeel is dat er de 14 dagen niet werd schoongemaakt!!!
Ook wisseling van lakens en handdoeken kan alleen tegen betaling. Gelukkig is er een wasmachine dus maar zelf wassen.
De reis hebben we geboekt via touroperator die op de site alleen appartementen toonden met terras. We voelden ons echt belazerd toen we aankwamen.
Het is een ideale uitvalsbasis om het eiland te ontdekken. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De appartementen waren goed, alles aanwezig wat je nodig hebt en het was schoon! De mannen misten alleen een soort van bar bij het zwembad, misschien dat ze daar iets aan kunnen doen.

Residence Ea Bianca
Afgelopen week verbleven in een appartement in Ea Bianca. Wat wij vooraf niet wisten, is dat de appartementen privé bezit zijn. Daar merk je natuurlijk niet veel van, maar er is bijvoorbeeld geen receptie en geen faciliteiten bij het zwembad. Er is een beheerder op het complex, die wij niet erg vriendelijk en behulpzaam vonden. Hij was erg principieel, je komt geen minuut voor 16:00 u in je appartement! Maar goed, na de incheck hadden we daar geen last meer van.
Het appartement zelf was mooi en ruim. Er was zelfs een oven, vaatwasser en wasmachine aanwezig. Helaas misten we wel wat primaire dingen. Zo waren er maar 2 glazen en misten we bv. wijnglazen, een schilmesje en dat soort basale zaken.
Er is een mooi zwembad, waar het lekker rustig is. Vaak waren wij om 10:00 u de eersten. Je hoeft dus niet om 7:00 u je handdoekje weg te leggen.
Je hebt er beperkt wifi. Alleen bij het zwembad en maar 150 mb per dag.
Baja Sardinië is een prima uitvalsbasis om de omliggende plaatsen te bezoeken. Het mondaine Porto Cervo, waar prachtige jachten in de haven liggen, is Leuk om te bezoeken. Ook La maddalena is een bezoekje waard. Behalve de boottochten, die ze overal aanbieden, kun je ook gewoon in Palau met de auto op de Ferry en zo la maddalena en het naastgelegen la Caprera bezoeken. Je kunt op deze manier alleen niet naar de kleinere eilandjes.
Wij hebben in ieder een geval een prima verblijf gehad hier!

- € 215
Albergo Residenziale Gli Ontani
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 219
Residence Badus