Over Boerderijcamping Heuvelland Oaze
Camping Heuvelland-Oaze is een kleinschalige, adult-only camping in het prachtige Heijenrath, midden in het glooiende landschap van Zuid-Limburg. Hier staat alles in het teken van rust, natuur en ontspannen kamperen, ver weg van de drukte van alledag. Met circa 25 ruime kampeerplaatsen geniet je van volop privacy en een adembenemend uitzicht over heuvels, weilanden en bossen. De camping is autovrij en sfeervol ingericht, waardoor stilte en ruimte centraal staan. De ruime staanplaatsen beschikken over eigen water- en afvoeraansluiting, elektriciteit en gratis wifi. Het moderne sanitair is schoon, comfortabel en voorzien van alle gemakken, inclusief faciliteiten voor mindervaliden. Heuvelland-Oaze is ideaal voor rustzoekers, wandelaars en fietsers. Vanaf de camping loop of fiets je direct het prachtige heuvellandschap in, langs bossen, boomgaarden en pittoreske dorpjes. Ook steden als Maastricht, Aken en Luik liggen op korte afstand voor een dagje cultuur of gezelligheid. Wat deze camping echt bijzonder maakt, is de ontspannen en persoonlijke sfeer. Geen animatie of massatoerisme, maar puur genieten van stilte, natuur en het buitenleven. Een plek waar de tijd even vertraagt en je volledig tot rust komt.
Deze camping straalt rust en gezelligheid uit, perfect om lekker te ontspannen. Je voelt je meteen welkom door het vriendelijke personeel en de mooie, schone omgeving. Het is een uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten, met leuke uitstapjes zoals de zondagmarkt in Aubel en de kapel in Houthem. Hoewel er weinig schaduw is, heb je dat niet eens door door de rustige sfeer. Het vlees van de koeien smaakt heerlijk en het restaurant biedt een fijne eetplek. De camping is lekker schoon en overzichtelijk. En juist dat gezellige aspect maakt dat je je meteen thuis voelt, klaar voor een ontspannen en herinnertvolle vakantie. De zon, de stilte en de goede sfeer zorgen voor dat beetje extra vakantiegevoel.
Adresgegevens | Givelderweg 4, 6276 PB |
Boerderijcamping Heuvelland Oaze
Camping geboekt, maar we komen er nu achter dat de camping is overgenomen en dat er geen fysieke beheerder meer is. Code krijg je toegestuurd en verdere instructies.
Vorig jaar was de eigenaresse en haar dochter iedere dag fysiek aanwezig. Zo vertelde een kampeerder dat een week voordat wij aankwamen een kampeergast zijn stomazakjes in de doucheruimte leeg maakte, dat is vies. De eigenaresse is hier meteen op ingesprongen.
Een andere kampeerder gaf aan dat zijn buurman de hond liet poepen op het gasveld wat verboden is. De eigenaresse heeft dit gezien en heeft de eigenaar van de hond hierop aangesproken. Ik hoop dat we een gezellige vakantie krijgen en ook een hygiënische vakantie met dit soort voorvallen vorig jaar die zijn geconstateerd door een fysieke eigenaresse en die adequaat de kampeerders hierop heeft aangesproken en niet een virtuele beheerder die niet aanwezig is en niet tijdig kan inspringen als zaken niet ordentelijk ver
Ehhhhh, geen ervaringsreview, nog niet tenminste, want.....bij onze voorgenomen boeking zagen we dat behalve normale reserveringskosten van 10 euro per verblijf, SCHRIK NIET !!: 10 euro PER DAG moet worden betaald vanwege het aangeven van een voorkeursplaats. Voor 10 dagen verblijf op deze toch heel mooie camping komt er dus nog 100 euro bij !!! Zoiets hebben we nog nooit neegemaakt en is volkomen absurd. Bezint eer ge begint!!!
Leuke camping restaurant is geopend van donderdag tot en met zaterdag
Moeder en dochter zijn zeer klant vriendelijk Internet is wisselend waarom? Het vlees van hun koeien smaakt voortreffelijk
Er is weinig schaduw. Maar daar tegenover het is er er rustig. Waar je wel rekening mee moet houden op sommige plaatsen veel vliegen. Leuke bezoeken zijn de zondagmarkt in aubel België. 10 km en de kapel st gerlach in houthem
Rustige camping netjes en schoon vriendelijk personeel mooie uitval basis voor wandelen en fietsen